Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hati_x

0 bejegyzést írt és 224 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hati_x 2012.06.15 12:49:06
@Winkler Róbert: köszi az infot!

sixx-et meg nem ekézni. aki már ismerte eddigi munkásságát annak remek volt az Ő jelenléte aki meg azt se tudta, hogy létezik az meg kibírta, hogy egyszer szerepelt az adásban. :)
A baleseteknél nagyon gyakori, hogy a felek vitatják a felelősséget, ahogy Mikk is teszi. Mert a KRESZ-ben szépen le van írva, kinek mikor van elsőbbsége, mi az elindulás, de hogy meddig az és honnantól folyamatos haladás, azt ki mondja meg? A posztíró volt figyelmetlen szerintetek…..
Laci kitörölheti a seggét a másfél év garanciájával, ugyanis akkumlátora forgalmazója/gyártója kivonult Magyarországról:Kb. másfél éve vettem egy 56Ah-s akkumlátort 21e Ft körüli összegért, az azóta megszűnt FOTA nevű autóalkatrész-forgalmazónál. A garancia 3 évig…..
Mintegy varázsütésre megoldódott az összeszereléskor robbanó zuhanyfülke tragédiája: Hát ezt nem gondoltam volna...  Múlthét pénteken hívott az Obi, hogy mégis elfogadják a reklamációmat és kicserélik a reklamált üveget. Ráadásul még felajánlottak egy ingyenes…..
Hati_x 2011.05.24 13:43:46
Meglepett a levél amit Gyula küldött nekünk. Még nem hallottam soha olyanról, hogy valakit feltereltek autópályára, majd be akarták rajta hajtani a büntetést, s még megtetézték egy fenyegetőzéssel is. Pedig Ő most hasonló cipőben jár. Segítségeteket kéri, hátha Ti tudtok egy…..
Többen már a véremet szívták, mert az elmúlt két napban nem volt új poszt, sajnos történt egy kis (nagy) vis major esemény, ami miatt nem tudtam időt szakítani még az alvásra se nagyon, de most már akad ennyi időm rá, úgyhogy Xezs kap egy kis teret az elakadásjelző…..
Úgy tűnik, lassan iparág épül a bedőlt hiteles autókra. Ha már nem éri meg ellopatni sem, hát ki kell szedni belőle mindent, ami értékesíthető, de azért elmegy nélküle a kocsi. Egy ilyen hirdetésre bukkant rá András és csinált is róla gyorsan egy screenshotot. Bár az nem…..
A magyar postás legalább világhírű, mert mindent képes kilopni a levélből-csomagból. Ugye, milyen könnyen dobálódzunk az olyan szavakkal, mint a "mindent"? Igazából arra gondolunk ilyenkor, hogy "szinte mindent". De tévedünk. Igen vicces, sőt fergeteges…..
Tékozló Homár Király spam 2010.11.24 09:16:00
Említésre sem lenne érdemes a Bradag által beküldött fordítógépes spam, ha nem lenne a negyedik rubrika.---------- Továbbított levél ----------Feladó: ROYA LOANS COMPANY <roya_loans@rocketmail.com>Dátum: 2010. november 20. 0:07Tárgy: Fedezett hitel ajánlat.......Címzett:Jó…..
Igazából nem tudok mit hozzátenni Egy autós leveléhez, pont az ilyen agyatlanok miatt halnak meg még mindig sokan az utakon. Egy tegnapi (10.06) történetet szeretnék megosztani, ami több szempontból is arra utal, hogy Magyarországon milyen vadállatok (potenciális gyilkosok) élnek -…..
Hati_x 2010.10.06 15:46:39
@Ferocious: ezaz, adjál még ilyen és ehhez hasonló "jó" ötleteket a posztolónak, hátha ma (10.07.) ki is próbálja! :)
Sandokan az M5 autópálya bevezető szakasza, a Nagykőrösi út kapcsán tette fel a címben szereplő kérdést, mert szerinte ha a városból kifelé menő irányban engedik 70-nel haladni a forgalmat, akkor a központ felé is engedni kellene, pedig korábban a hunyadi utcai…..
Hati_x 2010.10.05 15:16:57
@SilentSound: természetesen én is csak elmesélés (nagypapám részéről) alapján tudom, hogy régen villamos járt

@D4D: egy pirospontot beírhatsz magadnak :)
Nem csoda, hogy Wágner több, mint egy hónappal az esemény után is idegesen gondol vissza rá, hogy kishíján elgázolta a zebrán egy idióta. Na ez a gyalogos csalogatás, nem az, amit forgalmi vizsgán belemagyaráznak akkor, mikor szegény tanuló megáll a zebra előtt, hogy átengedje az…..
Hati_x 2010.08.17 15:21:24
@gnme: végül milyen autónál maradtál? mert ugye kevés olyan márka van amire ne lehetne valami csúnya jelzőt aggatni. :)
Nyilvánvalóan az a magyarázata a Trixi78 levelében foglaltaknak, hogy strandra az emberek nem visznek magukkal karórát, ezért nem tudják, mennyi az idő. Aztán egyszerre csak észbe kapnak és felelősségteljes emberekként hanyatt-homlok rohannak haza megetetni a jószágokat. A tegnapi…..
Hati_x 2010.07.15 12:46:59
Hati_x 2010.07.15 13:16:57
@Michael Collins: értem én , hogy ült valaki a kocsiba és ha útba lett volna akkor odébb tud állni. de ennyi erővel megállhatott volna az út közepén is.
jó tudom, a szigetet kerülők meg szarjanak sünt! :)
B.J. szerette volna csoportos beszedéssel intézni a közüzemi költségeit, ám szolgáltatója szintén a Budapest Banknál van, a bankon belüli utalás pedig valamilyen oknál fogva térgörbületet okozna, így nem vállalják: Történt, hogy nemrégiben az egyik közüzemi szolgáltatóm…..
Tamás vasárnap a Balatonon detektálta, hogy CIB-hitelkártyájával nem fog papírpénzt szerezni. Bár a következő befizetés határideje még több mint egy hét, a bank jóelőre befagyasztotta 650 ezres keretét: Egy laza vasárnapra indultam Balatonkenesére, csak megyünk-jövünk a…..
Melegben romlik az emberek koncentráló képessége, megnövekszik a reakcióidő, légkondi meg nincs minden autóban, de amelyikben van, azt sem feltétlenül szereti mindenki használni. Ma reggel az Üllői úton a Szarvas csárda térnél mentőt borített fel egy autó mielőtt arra jártam,…..
Ezekszerint még működik a német "szürkeimport", azaz a hivatalos márkakereskedések megkerülése, ugyanis Mónikának még sikerült magyar nyelvű használati utasítás nélkül fényképezőgépet vásárolnia a 220voltban: Azért írok önöknek, mert fel szeretném hívni azon…..
Jelentősebb forgalmú kereszteződésekben, ahol egy sáv nem elég, sok helyen épült kétsávos körforgalom az országban, de az autóvezetők egy része abszolút nincsen tisztában a használatával, pontosabban annak szabályaival, ezért nem ritkák a balesetek. Van viszont egy jó…..
Levélírónkat és családját kétszer zavarták el az okmányirodából azzal, hogy nem tudják megcsinálni a gyerekek útlevelét, pedig mind a kétszer megtehették volna. De az ügyintézők kényük-kedvük szerint értelmezik a tövényeket és szabályozásokat. Létezik az…..
Szó szerint ütős történetet küldött be aszfaltbetyár. Egyértelműen elsőbbsége volt, amikor nekiment egy másik autós, aki ennek ellenére nem akarta elismerni a felelősségét. Tudom, hogy elég érzékeny téma a vétkes fél etnikai hovatartozása miatt, ezért külön kérlek…..
Virág szerint, amit a Homár is csak megerősíteni tud sajnos, a T-Mobile még mindig azzal szórakozik, hogy 200 forintokra húzza le az új ügyfeleit, ha rendeltetészerűen szeretnék használni a telefonjukat: Talán csak Nekem, de nagyon meglepő volt a T-Mobile pofátlansága. Párom 8-10…..
Jól rémlett nekem Laci levelének olvasása közben, hogy valahol én láttam már valami hasonló szörnyűlködést és valóban. Nagyjából másfél éve a Homár is megénekelte a témát, de természetesen azóta sem változott semmi az ügyben. EU tagországokon kívül sok helyen szükség…..
Olyan történetet más olvashattatok itt, amiben egy anyuka panaszkodott arról, hogy a belvárosi járdákat teljesen elzáró parkoló autók miatt folyton le kell menniük az úttestre. Az meg ugye nem veszélytelen dolog, sok az idióta. Jelen esetben a járda és az út minősége is nagyon…..
Hati_x 2010.05.03 13:26:16
@Easyke: azért annak kicsi az esélye , hogy apuka télen leviszi biciklizni a nagyobbik lányt :) de ezek után még ezt is kinézném belőle
Subba Subba Apró: Vegyél gondot! 2010.03.10 08:54:00
Unatkozol? Akkor vedd meg ezt a roncsot! Alku nincs!..