Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ariete

0 bejegyzést írt és 174 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megnéztem Zell am Seet, mivel úgy hallottam, hogy mostanság ez az arab világ nagy kedvence, sikk ide jönni, pláne nyáron. El is gondolkodtam magamban, milyen párbeszédet folytatna az, aki itt ejtőzött – azzal a barátjával, aki otthon maradt. Hogy hát, szia, mi van veletek? Hol töltöttétek a szabit?…..
ariete 2019.01.18 14:38:36
Ilyen ez a régi vágású kereszténydemokrácia...
Bevallom, szomorú vagyok. Vagyis, valójában nem igazán tudom eldönteni, hogy elkeseredettséget, vagy inkább dühöt érzek-e. Hogy az emberek botorsága, vagy a társadalmi felfogás, vagy a negatív, és kirekesztő berögzült elvek nehezen kezelhetősége okozza-e ezt az érzést, magam sem tudom. De az, ami…..
ariete 2017.05.24 20:46:03
@ahf: beteg vagy. Agyad már károsodott. Ez nem javítható. De nem is kell.Jó vagy igy is.
Hovatovább szórakoztató látni, hogyan vergődik a Fidesz-kormány, hogy összehozzon egy icicike-picike kis találkozócskát az amerikai elnökkel...
ariete 2017.03.26 23:20:30
@Pop40: a többségnek kb annyi esze van mint neked, szerencsére... pofádba tömünk egy kis rezsicsökkentést, és kinyaljátok a seggünket... :D te faszfej
Barna hajú lányok Yarina 2017.03.17 04:44:00
ariete 2017.03.18 07:15:46
Már csak pár nap van a karácsonyi ajándékok megvásárlására, de a hanukai ajándékokra is csak néhány extra nap jut idén. Az ünnepi vásárlásban próbálok segíteni ezzel a 17 remek ajándékötlettel, amiket ebben az évben lőttem a világ körül. Ezek a világ legmorbidabb szuvenírjei, amik biztos nagy…..
A péntek esti Broadway nézők a Hamilton című musical musical mellett valami egészen izgalmasnak is a szemtanúi lehettek...
ariete 2016.11.20 16:19:40
@Dudinszky Emil: mert a választott nép nem tűr más véleményt. Pont.
November 8-án választják meg az Egyesült Államok 45. elnökét: bár a közvélemény-kutatók Hillary Clintont látják az esélyesebbnek, az elmúlt héten Donald Trump, a republikánusok jelöltje közelebb tudott zárkózni ellenfeléhez, így jóval szorosabbá vált a verseny a következő amerikai elnök címéréért.…..
Bayer Zsolt Lovagjrendje után sorra adják vissza a díjaikat a korábbi kitüntetettek. Rózsa Péter, Kenyeres István, Kaltenbach Jenő, Péter Vladimir, Tóth Bálint után Polgár András is úgy döntött, hogy visszaadja a kitüntetését. Facebook oldalán a következőket írta:..
ariete 2016.08.22 12:11:27
@pamut: de van! a ti zsidó nemzetetek olyan... De gyűljetek is össze egy helyen, ahova hív titeket az ősi parancs és esélyegyenlőzzetek egészségetekre az arab tezstvéreitekkel... De anyázzátok egymást! Inkább szeressétek... :D
Megtaláltuk a világ legszexisebb nővérkéjét, aki megvizsgál és teljesen megmerevedsz. Szó szerint. Hoztunk egy csomó képet a hölgyről. Vigyázat, forró képek következnek! Állakat felkötni! Fotók a tovább mögött!..
ariete 2016.07.06 22:36:17
Sokan reménykedtek benne, hogy ez nem így lesz, még a nyilvánvaló ellenére is, de most már hivatalosan is Axl Rose az AC/DC énekese. Legalábbis a már lekötött turnén ő fog énekelni az ausztrál csapat élén. Igen, az európai dátumokon is a Guns N' Roses frontembere lesz majd ott úgy, hogy közben a…..
A menekültprobléma terebélyesedésével - és az erre épülő kormányzati gyűlöletkampány kiteljesedésével - lassan feledésbe merülhetnek  azok az idők, amikor a netadó belebegtetésének és a kitiltási botránynak köszönthetően 2014 végén több százezer szavazót vesztett a…..
Ami lesz: Göncz Árpádot november 6-án, az Óbudai temetőben temetik el. A sírnál Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát és Mécs Imre volt rabtárs, korábbi szabaddemokrata politikus mond gyászbeszédet. Ami nem lesz: Nem lesz állami protokoll nem a Fiumei úton, a Nemzeti…..
Szinte még végig sem hallgatta a doktornő, máris jelezte, hogy nem megy ki (ilyenkor az eskü nem számít?), mert erre neki nincs ideje, sem kedve, csak, ha a néni (édesanyám, akinek van neve is) legalább 5000 forintot kifizet. . Jelzem, édesanyám kisnyugdíjas, neki 5000 forint igenis…..
ariete 2015.09.29 14:52:52
@Hóhér az utolsó barátod: amennyit fizetsz, annyit kapsz, barátocskám. Megszoktad az ingyen életet. :)
ariete 2015.09.29 15:03:54
@Hóhér az utolsó barátod: látom beizgultál... :D máris anyázol.... De ha már egyszer annyit fizetsz, ne a szegény kórházakba menjé segítségért, ingyen, hanem valami magán klinkába...Bécsbe...
ariete 2015.09.30 14:43:58
@Hóhér az utolsó barátod: ... ha bejössz a rendelőmbe, lehetőleg ne a nicckeddel mutatkozz be... emlékezni fogok rá... még szerencséd hogy névtelenül lehet itt trollkodni... seggfejkém :)
Belsőség Kreatív traffipaxolás 2015.07.21 20:26:01
Én értem, hogy szükség van sebesség ellenőrzésre, ha nem lennének traffipaxok, elkanászodnánk mindannyian. Igen, tudom, mindenki baromi szabályszerűen közlekedik, soha senki nem hajt gyorsan, és csak azoknak a nénikéje térgyekalácsát, aki meg de. Csak én még nem találkoztam…..
Miközben Viktor azzal a jóleső érzéssel henyélhet, hogy megnyert egy csatát Brüsszelben, s pár napig valóban ügyesen kezelte a menekültkérdést, a rezsim futószalagon gyártja az ügyeket, melyektől azonnal lesápad a jóérzésű júzer. Sajna az eddig is jellemző mutyik, lopások…..
ariete 2015.06.30 22:26:17
@Fritz Gerlich: mé? 2010 nem loptak semmit a cocik? ja neeeem...
Martonyi János, egykori külügyminiszter a baltás gyilkos kiadása után nem tudta leplezni a felháborodását, mivel az ő tudta nélkül boltolták le az azeriekkel valakik Safarov kiadatását. Amikor megkérdezték tőle, miért nem mond le, azt válaszolta, hogy nem akkor kell lemondani,…..
ariete 2015.04.28 22:28:11
@sanyix: ne képzeld már magad annyira ultrajobbnak, hogy ilyeneket állítasz. Abban a korban, amikor te vlszeg még tervben sem voltál, kötelező volt kiszesnek lenni, mint ma a plazaba járni vasárnap. Társadalmi tanulmányaidat igyekezz fejleszteni, olvass klasszikusokat. Ne a közértben sorban állás közben szedd össze a tudományodat az idős fletó imádóktól...
Varánusz Ma megszűnik a CÖF! 2015.04.21 09:45:55
Kormányunk nemzeti főciviljeinek megártott sok a jóból. Nem, nem a fölnyalt közpénzt adják vissza, hanem rövidségében is megrázó, drámai közleményben közlik, ma megszűnnek lenni a legnépszerűbb közösségi oldalon, bezárják a faszbúkprofiljukat. Nyilván azért, mert a…..
ariete 2015.04.22 10:01:16
@lavór: megyünk, ne aggódj! és lesz az még többször is, még a te érdekedben is, ha majd behozzák a numerus clausust a Jobbikosok..
ariete 2015.04.22 10:08:46
@Gábris szomszéd: majd köpönyeget váltasz... ismerjük! :))
Alaposabban belegondolva a paraszti kultúrában gyökeredző népszokásaink közül nem sok tudott átmentődni a városias környezetbe. A húsvéthoz kapcsolódók közül is csak a locsolkodás. Az mondjuk érthető, hogy a negyvennapos böjt a felpörgő munka világában betarthatatlan. A…..
ariete 2015.04.06 09:50:24
@Tökönrúgott Feleségek:
Libsikém, ha most a peszahos szokásaitokat , vagy a még jobb, ateista nihileteket ócsárolnánk mi, primitív keresztények akkor nyomban rasszista antiszemitisták lennénk.
Na ennyit a Nagy Nemzeti Árokról, amely mélyülni fog tovább, ha nem hagyjuk abba egymás szokásait piszkálni.
ariete 2015.04.06 10:25:39
@♔bаtyu♔:
Nem csak Budapesten, de az egész világon. Ez a túlkompenzáló sérült lélek (hogy mertek Európa népei hagyni a deportálásokat..), a kiválasztott nép magasabb rendűség terhe, amit ugyebár mi , plebsz, nem érthetünk meg.... Szinte állandó ingert jelent, hogy baszogassák a "birkákat". Mert azok vagyunk, szerintük.
Szánalmasak. Szerintem locsolkodjunk csak bátran. :)
Kellemetlen lehet most Fidesz-politikusnak, -politológusnak vagy jobboldali újságírónak titulált médiaharcosnak lenni, amikor a német kancellár budapesti mérlegét kellene megvonni. Az egyetlen biztos módszer a valamiért még mindig közszolgálatinak nevezett állami…..
ariete 2015.02.05 17:38:34
@csak egy néző: ne izgulj, ha arra kerül sor, hogy két árokból nézünk farkasszemet, én szemrebbenés nélkül meghúzom a ravaszt.. :) Akkor ikuzhatsz, paraszt.