Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doktor Varsányiné

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hannibál Lektűr-attitűd emlék 2011.09.27 10:48:51
a régi képekkel mindig baj vanpéldául nem emlékszel rá, hogy ki az a csinosnak tűnő fehér kalapos nő Béla bácsi mellett(és mama már nincs itt, hogy megmondja, az a Lali (tudod, a Béla bácsi öccse Jászladányból) első felesége... vagy a második?és papa sincs már itt, hogy…..
doktor Varsányiné 2011.11.16 14:37:03
a nőiség hogy jelentkezni órána nőiség az levél timpanon a nőiség hogy elpirulni némán a nőiség az véres vigaloma nőiség hogy maga és hogy bűbáj a nőiség az innivaló a nőiség az el nem múló étvágy a nőiség a fáradt sóhajoma nőiség hogy csókolózni éjjel a nőiség…..
Az ünneplés nagyszerű, a forradalmi lelkesültség tiszteletre méltó, a szpemmelés viszont csúnya dolog. Ül az egyszeri utas a kombínón, villamosozik melóba. Megszólal az égi hang: Dö next stop is Boráros tér. You can change to csepeli hév szöbörbön rélvéj. Valaki a tömegbe…..
doktor Varsányiné 2010.10.28 23:09:40
Legyél a szmájlisztom Nekem a divat mondja meg, hogy kivagyok..
doktor Varsányiné 2010.01.11 21:54:08
voltam szeretővoltam szerető érosz-kereső kérdés-felelő válasz-követő voltam szerető titkon ölelő ágyban heverő együtt nevető voltam szerető bánat-felező csendben üzenő sarcot kivető voltam szerető sírás-növelő sóhaj-temető el nem feledő érosz-kereső titkon…..
házasságon belüli iszony (kikérem magának) maga egy ámítógép (szeretlek is meg te is) egy ámító dög (ordinálhatná a dolgait) mázasságtörés nem válóok (átmegyünk az óhajok hídján?)   én egy endszerető ember vagyok  ..
Miért a bor jóivású, miért nem az, aki issza? A jóvágású legény hogy jól bánik a késsel? Hol van a hálni járó lélek, amikor ébren van? Miért van szüksége egy nőnek hajsimítóra és hajcsavaróra is? Felnőtté váláskor kinél marad a gyerek?..
A litera nyári szerelmesnovella-pályázatára én is küldtem írásokat. Mind a három megjelent már korábban a blogomon, de ezek most újraszerkesztett verziók (különösen a Nőideálok, amely három posztból állt össze) Olvassátok - és ha tetszik:) - szavazzatok (bár az…..
A nyár a vajaskenyér szezonja is. És mi passzolna jobban egy szelet vajaskenyérhez, mint a paradicsom? (pl a paprika, az uborka stb.:)) ..de itt most nem erről lesz só ..ill.szó:) Rémülten látom azt az egyre terjedő rossz szokást, miszerint a friss paradicsomgerezdeket* egyesek…..
doktor Varsányiné 2009.07.22 15:06:19
nézem nézed nézzüknézzük nézed nézemnézzük nézem nézednézed nézem nézzük nézzünk maradok tisztelettel doktor Varsányiné p.s.: Obamizált önarckép: http://obamiconme.pastemagazine.com/..
doktor Varsányiné 2009.01.30 13:10:23
 mint az életem ami nem rád tartozik külön lapra tartozik külön lapra: követel téged követ el     ez (itt fentebb) egy szimmetrikus írásés, ha már:Két alakzat v. egy alakzat két része egymással egy C pontra vonatkozólag szimmetrikus, ha pontjaik ugy…..
Volt a papámnak egy tömegközlekedés-fóbiás ismerőse, aki több éves, sikeresnek számító kezelés után az orvosa tanácsára felült a metróra, hogy a második megállónál a szerelvény óriás vészfékezéssel elcsapjon egy öngyilkost. Közel sem ilyen durva Zsolt kalandja, annál…..
A Sony Bravia reklámsorozatának überfőnöke a jelek szerint teljesen rá van cuppanva az ezerlemezes díszdobozos dvdkre. Ha nem így lenne, nem próbálkoznának minden egyes Bravia-szpotjukkal lenyomni a Függetlenség napja költségvetését. A méret a lényeg: a félelmetes munkaigényű…..
Eszkalálódik a szerencsétlen interaktív Balatonszelet-fogyasztók kálváriája, Darwin Dij szerint ugyanis a debreceni CBA sem tartozik a hivatalos beváltóhelyek (pdfben) közé: A CBA idoben gondoskodott arrol, hogy holmi nyertesek ne zaklathassak valami balatonos szoveggel oket :) Várjuk a…..
A Blikket vásárló ember pontosan tudja mit fog kapni a reggeli kakaó-briós páros mellé: celebhíreket, csöcsöket és üvöltő szalagcímeket, ez már csak egy ilyen lap. A szeptember 29-i szám elején öles betűkkel harsogják a képünkbe, hogy Stohl András őrültségre készül,…..
El kell keserítsük azokat, akik vmi pornóipari áthallásra számítanak. Sándor kedvenc Opelje kormányán szerette volna hivatalos márkakereskedőileg befoltozni az ott tátongó lyukat, amiről kiderült, hogy megdöbbentő költségvonzattal járna: Van egy 4 éves Opelom. Hű jószág,…..
Még meg sem alakult a Magyar Gárda, máris forró mancsát érzik torkukon a liberálbolsevik kozmopolita fesztivállátogatók. Duke Gyula például egy igazi békebeli ártalmatlan turistaszopató mókamestert fedezett fel a Balaton Sound fesztiválra bliccelése alkalmából. Valaki Zamárdiban…..
Tékozló Homár Posta forever 2007.08.09 17:16:45
Miközben a Homár hiába próbálja elkerülni a végzetét a Szigeten, mások azért posztolgatnak, így például a kiváló UFIblogon is becsúszott egy postai lopás története, ezúttal étkezési jegyeket vihetett haza egy jómunkásember. Ezen felül nagy örömükre szolgál, hogy…..
Hiába figyelmeztették olvasóink olvasóinkat, újabb ziccert adtak Kozsó teaházának. Anikó levele szerint az "új menedzsment" sem hajlandó az itallapon a koktélok árát feltüntetni, viszont külön számolja fel a Virgin Mojito mellé a fehér rum árát. Na erre kössenek…..
doktor Varsányiné 2007.08.03 14:50:40
Sétáltam egyet a körúton és a Corvin mozi magasságában az autókon szórólapokat találtam ezzel a szöveggel. Na ez meg mi? LaefA Homár a Kétfarkú Kutya Párt pesti rajongóira tippel elsőre, de azis lehet, hogy Molnár Lajos folytatja tovább harcát ebben a formában. Akárhogyis, a…..
doktor Varsányiné 2007.08.03 13:18:50
Tegnapi posztunk élesítése előtt nem sikerült konkrét válaszra bírni a nemzetközi sportszergyártót, akkor most mennyire indították ők a népi utcaifoci-mozgalmat. Mára kaptunk egy levelet, amiben Pánczél Szabolcs marketingvezető (egyelőre) elhatárolódik a népi…..
doktor Varsányiné 2007.08.01 23:42:36
Megkergült a luxusgyártó, és a vén kommunista haknikirályt tette meg a cég egyik új arcának. Mihailt annyira lenyomasztotta, hogy öregasszonytáskával kell utaznia, hogy mindjárt kiveti magát a luxusjárműből a berlini fal mellett. De ennél is bénább a Pizza Hut korábbi…..
doktor Varsányiné 2007.07.30 15:32:19
Bogi 140-ért lőtte a hatvani Henkelben azt, amiről a hátulsó szöveg azt állította, hogy 200 éves múltra visszatekintõ Japán receptúrák alapján készült ízesített rizskrékerek, magvak, amelyek alapkövei lehetnek az egészséges táplálkozás megvalósulásának a nassolás…..
A tüzes apokalipszis részeként az Index szerkesztőségének egyik erkélyén megjelent egy tekintélyes méretű imádkozó sáska, úgyis mint ájtatos manó. Feltesszük, elszigetelt jelenségről van szó, de akinél a hőség miatt szokatlan állatok grasszálnak, írja meg, és ha tudja,…..