Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emceze

115 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a szép abban igazán, hogy egy politikus 2017 szeptemberében részben kiheréli egy metalzenekar művészi szabadságát, hogy temérdek kérdést vet fel, és melegágya lehet egy talán soha véget nem érő vitának. Ez az írás akár bele is vezethetne minket a teológia bugyraiba, esetleg naphosszat…..
Emlékeznek még Jan de Rooyra? Tudják, ő az az őrült, aki a 2000 lóerős, kétmotoros kamionjával még Vatanennek is tudott újat mutatni a Dakaron. Úgy látszik, a vér kötelez, és ahogy 1987-ban az apa, úgy most a fia, Gerard sem veszi el a gázt. A rajtra kész állapotban közel…..
Se apa, se lány nem vagyok, de azt biztosan állíthatom, hogy ez a szpot az egyik, ha nem a legmeghatóbb apa-lánya reklám. Most nem akarom lelőni a végét, nézzétek meg mindenképp és készítsétek a zsepiket ..
Nem akarok fanyalogni, mert nem szokásom, sőt, de az iskolakezdés kapcsán a hazai közösségi médiában megjelent tartalmak, hát hogy is mondjam, nem igazán okoznak “aha-élmény”-t. Vagy csak nem találtam meg a legjobbakat? Íme az áldozatok egy hiperszubjektív górcső alatt... A…..
Május 9-én az A38-on ünnepelte huszadik születésnapját a Freshfabrik. A hajó színpadán számos régi tag felbukkant, majd a buli után kiderült, hogy a legtöbben maradnak is csapatban. Ez először egy fesztiválturnét jelentett, most pedig, szép lassan érkeznek az új dalok, majd…..
Emceze 2013.09.17 14:06:58
SODA blog Tinik kontra Facebook 2013.09.10 14:00:46
Háborognak az amerikai tinédzserek, hogy semmibe veszi őket a legnagyobb közösségi oldal. Aztán amikor regisztrálnak, fanyalognak, hogy az nem is jó nekik. Ezért átpártoltak egy halál egyszerű felületre. Ami szerintük biztonságosabb mint a Facebook. Vagy nem…  A…..
Búzafűlépor Kánikula, mi az? 2013.07.29 12:20:08
Szeretnétek tudni, hogyan lehet könnyebben kibírni a kánikulát úgy, hogy nem egy hűs tóban vagy folyóban úszkáltok? Elmondom... Nem mondok el nagy titkot, ha rögtön az elején elárulom, a búzafűlépor áldásos összetevői miatt megoldás lehet a problémára. Megannyi jótékony…..
Emceze 2013.08.04 22:12:55
@S=klogW: mire gondolsz konkrétan? :)
Emceze 2013.08.07 10:38:01
@Júlka: Jó hírünk van! Orvos szakértőnk álláspontja szerint az allergiások nem magára a fűfélékre, hanem azok pollenjeire érzékenyek, tehát ez nem kizáró, ők is ihatják!
Képzeljétek, édesapámat írásra sarkallta a búzafűlépor! Régebben rendszeresen futott, aztán egy időre abbahagyta és mikor újrakezdte, azt hitte, hogy nagyon rossz lesz, de pont az ellenkezője történt! De mondja el inkább ő: „Mindig is szerettem a sportot. Általános iskolás…..
Emceze 2013.07.04 12:35:14
@Letícia: Köszönjük az érdeklődést! Ha nem akarsz a bűzafű kifacsarásával vesződni, rendeld meg tőlünk a Búzafűléport itt: www.vitalital.hu/index.php?oldal=rendeles

Egyelőre csak rendelni tudsz, de dolgozunk rajta, hogy boltokban is lehessen kapni a terméket!

Szép napot!

A Búzafűlépor csapat
Január 11-én, pénteken este 6-kor nyit a Zsolnay Kulturális Negyed legújabb, kipróbálható látványossága, a Pirogránit koripálya! Gyere el korizni, és ha megörökíted magad egyedül vagy a családdal/barátokkal a helyszínen akkor a tiéd lehet a két személyre szóló ajándék…..
Ahogy azt már ebben a posztban elmondtuk, a Blind Myself nem ad ki egy konkrét nagylemezt, hanem több adagban, hármasával mutatja be a közönségnek a friss dalait, ráadásul mindegyikhez készítenek videót is. Az előző adag premierje itt volt a Lángoló Gitárokon, úgyhogy folytassuk…..
Emceze 2012.12.19 09:30:22
A Zajok a szomszédból keretein belül Magyarországra érkezik Ausztria egyik első számú metalcore zenekara, a The Sorrow. Az osztrák együttes megfordult már minden fontosabb zenei fesztiválon és klubbulin olyan zenekarok oldalán, mint a Caliban, a Killswitch Engage és a Chimaira. A…..
Még itt-ott hallani a negyedben a Szamárfül Családi Fesztivál gyerekzajának visszhangját, de máris itt van a folytatás. Igaz ez még nem a beígért havi egy Szamárfül nap egyike, hanem az Örökség Fesztivál – Pécsi Napok, ahol már az első hétvégén rengeteg program kényezteti…..
Habár a nyárnak vége, a fesztiválszervezők erre szerencsére fittyet hánynak és a szezont már korábban kiterjesztették az egész évre. Így szeptemberben sem maradunk többnapos dzsembori nélkül: az ilyenkor szokásos Örökség Fesztivál – Pécsi Napok idén a belvárosból a…..
Emceze 2012.09.03 11:59:17
@szavaij_tanac: javítottuk! :)
   "Habár a The Talking Horse nem nevezhető kimondottan stoner bandának, a hatások között és talán a a hangzásban illetve a témákban is ott bújkál a déli életérzés. Ha definiálnunk kell amit játszunk, akkor a stonedcore megnevezést használjuk, nem nehéz kitalálni, valahol a…..
Az új, sorrendben a hatodik Muse-lemezről eddig csak annyit lehetett tudni, hogy már készül, és állítólag a mostanában inkább babázó Matthew Bellamy énekes-gitáros helyett Christopher Wolstenholme basszusgitáros írja, de persze ez csak rémhír volt, Bellamy most is a fő…..
Emceze 2012.06.06 15:13:43
Érdekes információra bukkantam a minap Zsolnay Vilmossal kapcsolatban, aki leginkább az általa felvirágoztatott gyár kapcsán híresült el. Vilmos lelkes támogatója volt a városi kezdeményezéseknek, többek között a 19. század végi pécsi sportegyesületek egyikének, a Pécsi…..
Emceze 2012.03.24 09:37:20
@aranyosfodorka: szívesen várjuk a képeket az egervari.zoltan@zsn.hu e-mail címre! :)
A legendás útikönyv kiadó, a Lonely Planet tavaly ősszel szavazást indított 100 Nagyszerű Klub címmel, hogy megtalálja a világ legjobb szórakozóhelyét. Az indulók között hazai részről az A38 állóhajó és a szintén budapesti Szimpla kerültek be a kompetícióba. Az A38…..
Január elején hirdetett a Lángoló Gitárok és a Cinemate pályázatot, amiben olyan zenekarok, önálló előadóművészek, valamint DJ-k jelentkezését vártuk, akik nem rendelkeznek kellő anyagi háttérrel egy saját videoklip elkészítéséhez, ugyanakkor szeretnének bemutatkozni a…..
Régóta áhított álma valósul meg Pécsett a bringázó egyetemistáknak és mindenkinek aki ezt a fajta közlekedési módot preferálja és gyakori vendége az Ifjúsági úti campus és a Zsolnay Kulturális Negyed közti útvonalon valamelyik intézménynek, lakóháznak, miegymásnak.…..
Emceze 2012.01.26 10:35:45
  Minap botlottam bele az arckönyvön egy minimál infóval megspékelt  hírbe, miszerint a német Urban Art Kommunikation idei rendezvényén január 27-től február 29-ig hazai, konkrétabban pécsi művészek munkái is szerepelnek. Tekintve, hogy helyi viszonylatban jelentős…..
Emceze 2012.01.17 15:12:23
@oshee: köszi, javítottuk, bővítettük! :)
  Már előre izgultunk múlt héten, ugyanis Az Év honlapja 2011 pályázatra benyújtott két nevezésünk - az Eozin Magazin és a Kodály Központ oldala - kapcsán kaptunk egy titokzatos telefont, hogy a pénteki díjátadón bérelt helyünk van, azaz valami elismerésben részesülünk,…..
Emceze 2011.12.06 12:34:23
Jane’s Addiction - The Great Escape Artist(Capitol/EMI)A Jane’s Addiction a rockzene primadonnája. Ez persze leginkább az extravagáns énekesnek, Perry Farrellnek köszönhető, akinek jellegzetesen nyávogós stílusa, utánozhatatlan színpadi mozgása, és transzvesztitákat…..
Emceze 2011.10.17 16:28:15
Egy ideje már lehet tudni, hogy decemberben jelenik meg az új Korn-lemez, amivel kapcsolatban az énekes Jonathan Davis már jó előre felkészített mindenkit arra, hogy megosztó lesz. A Paths of Totality első single-je, a Narcisstic Cannibal a már egy ideje hallható Get Uphoz hasonlóan…..
Miközben az egy hónapos ordít torkaszakadtából, mert a háta közepéig borítja az amúgy ugyanolyan babakajától mindig más szagú, mustárszínű fekália, és próbálom a kapálózó lábait félrehajtani, hogy ne terítsen be mindent és igyekszem kiszedni belőle a lehető legkisebb…..
Jövő hét hétfőn kerül a boltokba a Superbutt ötödik nagylemeze Music For Animals címmel. Az albumot már elő is lehet rendelni, de már most is be lehet szerezni egy szép csokornyi új dalt, ugyanis a zenekar azért cserébe, ha valaki kiteszi Facebookon profilképének a borítót,…..