Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olivaszűz

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ 66 legjobb strandja közé választották a Gárdony Sport Beach fürdőhelyet! Ezzel a megtisztelő címmel a velencei-tavi strand dubaji, jamaikai és görög tengerpartokkal került azonos helyre. Ja, hogy ezt a listát egy magyar kormányzati cég állította össze…?A híradós…..
A Nokia N95 több megabites letöltési sebességével elméletileg alkalmasabb az internetezésre, mint a pár száz kilobiten vánszorgó Apple iPhone, érdemes azonban odafigyelni a brit O2 által közzétett adatokra. A Financial Times ugyanis azt írja, hogy az iPhone-használók 60 százaléka…..
Szabó Levente nyerte meg az Electrolux Design Lab 2007 versenyét az E-wash koncepcióval, mely egy olyan mosógép, mely mosódióval mos mosópor helyett. A mosódiót Indiában már évszázadok óta használják. Henrik Otto, az Electrolux dizájn részlegének vezetője azt emelte ki a díj…..
olivaszűz 2007.12.02 17:38:49
csilibili:

Az ultrahang-vákum kombó jól hangzik, tetszik is nekem, ha ezzel tényleg megspóroljuk az édesvizet.
Ellenvetéseim pusztán praktikusságiak:

1. ez itt még nem a jövő. Lehet, x év múlva majd lesz nekem olyan, addig azonban inkább a dió, minthogy heti háromszor egy csomó vegyi szarságot eregessek a folyókba/tengerekbe (nem is beszélve az előállítás kedves körülményeiről)

2. egy kis adriai szigeten élek, bár mindjárt Eu, néha azért kihagy az áram. A dió olyankor is mos két tenyerem segítségével. De hogyan csináljak ultrahang-vákumot? Fogjak be egy denevért és háziasítsam plusz rendeljek egy vákum-pumpát a szexshopból? Ebből a kettőből összehozható vagy utána még kurbliznom is kell, hogy forogjon?

3. ésmég: ezek szerint akkor inkább vitaminkomplex az ultramodern gyógyszergyárból, mint hogy termeljek egy szép piros/édes bio-paradicsomot a kertben, ahogy teszem?

Indiáról meg annyit, hogy:

1. távlatokba helyezve nem olyan sok az a kb 2-3 évszázad, amióta nyugat van a topon, és ha körülnézel, nem kizárt, hogy még ugyanennyi évtized, és Ázsia újra lenyom minket. Ami nem lenne csoda, van ott azért a bő népesség mellett szellemi tőke is - végül is sokezer évvel hamarabb kezdtek el gondolkodni, mint mi. És ez elég sok mindenen látszik.

2. ez így nekem nagyon technika-alapú civilizáció szemlélet. Azért más is van az életben, mint technológia. Nemrégiben együtt lehettem egy hétig egy tibeti lámával, és ha az elmúlt három évszázad összes nyugati pszichológusa feleannyit tudna az ember működéséről, mint ő, akkor biztos nem rohangálna annyi baromarcú az utcákon...
Nemrég írtam meg, hogy a Hold utcai csarnok jellemtelen szatócsasszonya a sietségemet kihasználva 1800-1900 forintért extra szűz olívaként passzolt el nekem egy 25 százalék névadó terméket és 75 százalék napraforgó-olajat tartalmazó alantas keveréket. Olvasónk anyja az Auchnban…..
Ló, azaz robogóhalálban siettem haza, ahol már ott vártak a vendégek; 20 perc alatt kellett kaját rittyenteni 3 felnőttnek és 4 kiéhezett óvodásnak. Csak ezzel magyarázható, hogy egy csalafinta asszony jól be tudott ültetetni a brindzás bödönbe a Hold utcai csarnokban, ahol…..