Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szdanister

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A LMGTFY-nál is alázóbb választ kapott gyt az MSI angol ügyfélszolgálatától, hol kaphat régi laptopjához töltőt:Az úgy volt, hogy a 3,5 éves MSI laptopom akksija és tápegysége cserére szorult. Nagy nehezen megtaláltam az MSI support oldalt, ahol megadták a UK…..
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
Van ez a játékműfaj, amit jobb híján most elnevezek logisztikai játéknak (üdvözöljétek az új taget a blogon). Tudjátok, ez az, amiben valamilyen vállalkozást kell irányítani úgy, hogy a játékos a megfelelő sorrendű klikkelésekkel kiszolgálja a kedves ügyfeleket. Volt már…..
szdanister 2011.06.01 13:40:11
Az Index túlélőcsomagja után immár a YouTube is core funkcióvá emelte a vuvuzelázást. Minden YouTube-os videónál megjelent a kis focilabda ikon, amire kattintva bármelyik videóba bele lehet vuvuzelázni.Ahhoz képest, hogy mennyire idegesítette a vébénéző embereket az elején az…..
Faragó Richard, a Németország-Uruguay meccs kommentátora szétnézett a bronzmérkőzésnek otthont adó Nelson Mandela stadion környékén, és irigykedett. ..
Ilyen is rég volt, hogy 2 napon belül két videó jelenjen meg ;) Még több Shift gomb, még több hörgés és a legjobb zene, amit valaha hallottatok Indavideó megint alkotott. Mikor a borító képkockáiról beszélek, ott elvileg a kép kellene hogy legyen, erre valamiért megint a…..
szdanister 2010.07.11 15:12:44