Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ambrobert

0 bejegyzést írt és 244 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Massimiliano Allegri szerint a Juventust korántsem sújtja rendkívül sok sérülés, és ezt a Milan elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón számokkal is alátámasztotta. A rangadóra szombat este kerül sor, és az Öreg Hölgy mindenképpen szeretné megszerezni a győzelmet a…..
A Juventus a hírek szerint januárban ajánlatot fog tenni a PSG vezetőségének Ezequiel Lavezzi ügyében, azonban az Öreg Hölgynek nem áll módjában ugyanazt a fizetést biztosítani a játékosnak, mint a PSG,  és úgy tűnik, hogy a Barcelona is bejelentkezik a játékosért. A…..
Massimiliano Allegri a Juventus sorozatban második bajnokságbeli győzelmét követően arról beszélt, hogy nem lehet mindig a negatívumokat kiemelni a csapat kapcsán, és összességében elégedetten nyilatkozott a 3-1-re zárult meccs után „A mérkőzéshez megfelelően állt hozzá a…..
ambrobert 2015.11.09 20:47:29
@.buldeo: olaszoknál minden csapat minden taktikát tud, a tökutolsó is gond nélkül vált formációt, de hiába tudják, hogy mit kéne csinálni, ha a láb nem engedelmeskedik :D a meccsre lefordítva, hiába tudja morata, hogy meg kéne forgatni a védőt a szélen, ha botlába van.
ambrobert 2015.11.09 22:01:55
@Devilke Balla: pontosan, amúgy ez nem csak morata hibája, hanem főleg azé, aki odarakja. A kézimunja szakkörös asszonyok is látják, hogy nem lehet ott játszatni, allegri meg nyár óta folyamatosan el..a a kezdőt. Szurkolok allegrinek, de ez nem mehet így tovább, capello vagy ancelotti kell nekünk
Az Atalanta elleni győzelmével a Juventus a tabella tizenkettedik pozíciójáig kapaszkodott fel, s mindössze hat pontra csökkentette hátrányát az Interrel szemben, illetve továbbra is tartja a követési távolságot az AS Roma mögött. A zebramezes csapatnak most a Sassuolo otthonába…..
ambrobert 2015.10.28 22:00:35
@Rivendell: ide most nem szép játék kell, hanem rend, azt meg csak capello meg ancelotti hozná, csak nekik van tekintélyük az eredményeikkel. Nekem conte is nézhetetlen volt, montellával meg társaival meg csak még mélyebbre süllyednénk.
ambrobert 2015.10.28 22:44:50
@Rivendell: főleg a blre értettem, vicc volt, hogy soha nem váltott 352ről, a második évét nekem a bajnokságban is rossz volt nézni, főleg a gyalázatos kupameccsek miatt nem akarnám megint.
Az olasz bajnokságban csak botladozó, azonban a Bajnokok Ligája csoportkörében fényes idegenbeli győzelemmel rajtoló Juventus az Európa Liga-győztes Sevillát fogadja. A sorsolás pillanatában úgy tűnt, hogy a hazai szín téren rakétarajtot vevő Manchester City, az előző szezonban…..
ambrobert 2015.09.30 21:51:37
@Lord Viktor: ja, ha a többségi véleményt írom, akkor azt lehet, ha nem, akkor a meccset nézzem, nem nagyon értem, de FORZA JUVE :)
ambrobert 2015.09.30 21:55:21
@Apuleius: nem a "hergelés" volt felesleges, hanem Khedirát fikázni, az meg a minimum lenne nekem, hogy ha mégsem úgy játszik valaki, ahogy gondoltam, akkor legalább leírnám, hogy hm, ez most tényleg jól nyomja, csak legalább ennyit, ha már olyan szorgosan fórumoznak :)
ambrobert 2015.09.30 22:00:21
@Apuleius: FORZA JUVE! :)
Olasz források szerint İlkay Gündogan leigazolása lett a Juventus első számú prioritása. A Borussia Dortmund csillaga Európa egyik legkeresettebb futballistája, akit a múltban számtalan klubbal hírbe hoztak a…..
Arturo Vidal nemsokkal ezelőtt köszönetet mondott a Juventus szurkolóknak, miután a Bayern Münchenhez csatlakozott, és megtörtént a sajtótájékoztatón való bemutatás is. A chilei középpályás a bajor csapathoz csatlakozott négyéves szerződést kötve, feltehetőleg…..
ambrobert 2015.07.28 17:34:21
@babo0410: már ne is haragudj babo, de ez a közösség elleni izgatás tipikus esete. Mi, a többség a megértés és a tolerancia zászlaja alatt, napról napra nyugodtan, gyertyafény és mentatea mellett böngésszük a blogot, de jössz te, és oda a csapata mögött minden esetben kiálló, jószándékú szurkolók megbonthatatlannak hitt összhangja. Nem szeretnélek ezredszerre is arra figyelmeztetni,hogy ne használj olyan kifejezéseket, mint a tűnik, a szerintem és az egészen.
A Bayern München elnök-vezérigazgatója, Karl-Heinz Rummenigge nemrégiben Mario Götze megtartásáról beszélt, kizárva egy torinói átigazolást. Az Öreg Hölgy vezetői a hírek alapján számos német középpályás iránt érdeklődnek, így felmerült Mario Götze, Julian Draxler és…..
ambrobert 2015.07.27 18:34:09
Sok játékos érkezett, a csapat szempontjából néhány fontos elem és nagyszerű karakter távozott, és mondhatjuk, hogy ez egy új korszak kezdetét jelenti.Hogy mik a céljaink a jövő tekintetében? Véleményem szerint nem szabad korlátokat szabni saját magunknak. Gyorsan meg kell ismernünk, hogy milyen csapat is vagyunk, és hogy mire vagyunk képesek mindannyiunk hozzájárulásával. Paulo Dybala és Mario Mandžukić a Borussia Dortmund ellen kezdő volt, az újoncok közül pedig pályára lépett például Simone Zaza, Daniele Rugani és Norberto Neto.

Amennyiben nem a Juventus játékosa lennék, akkor is azt az álláspontot képviselném, miszerint a klub nagyon jó befektetéseket hajtott végre, és határozottságról tett tanúbizonyságot egy nehéz időszakban. Sikerült erős, motivált játékosokat megszereznünk, akik komoly potenciállal bírnak. Véleményem szerint Paulo Dybala, Mario Mandžukić, Sami Khedira és Simone Zaza a jövőben beverekedhetik magukat a Juventus történelmében.

Ezt nem én mondom, nyilván kitaláltátok, melyik cikkből másoltam. Álljatok bele ebbe a hírbe, elemezzétek ki, majd kiderül, hogy a legvérmesebbnek hitt Juve drukkerek is úgy köpik szembe magukat, meg a jelenlegi legnagyobb Juve játékost, hogy öröm lesz olvasni. Csak azért, hogy fölényeskedve :D-t meg +1-et nyomkodjanak a billentyűzeten. Mert ugye, ha ezeket írom, az hitelesít. És még mielőtt: nem ér, hogy csak egy üres nyilatkozat, nem az a típus, aki olyat mond, amit nem úgy gondol.
ambrobert 2015.07.27 19:01:44
@Hoods.: neked már sikerült, gratulálok.

Vajon mit jelenthet az, hogy új kezdet, csak nem azt, hogy be kell érniük az új igazolásoknak? Lehet, hogy rámegy egy szezon? Lehet. Pirlot nem lehet pótolni, ilyen játékos 100 évben egyszer születik, örülj, hogy láthattad Juve mezben.

Jajj, majd elfelejtettem, :D, ?F, +1(2X-4Y)+6.
ambrobert 2015.07.27 19:06:54
@KysBé: más a véleménye, hát húzzon el. Ez ám a toleráns szurkolói magatartás. Nem érvelek, inkább sértegetek, na mindegy, menjetek kólázni, a vicc majd elveszi az élét. -4
A Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta ma egy sajtótájékoztató alkalmával válaszolt az újságírók kérdésére, s megerősítette a szurkolókat napok óta izgalomban tartó pletykákat, amelyek szerint a csapat chilei középpályása, Arturo Vidal elhagyja az Öreg…..
ambrobert 2015.07.21 13:59:01
@Rivendell: Mivel +1-ezted Rivendellt, engedd meg, hogy számodra is eljuttassam a válaszomat:

az a szánalmas, hogy úgy fikáztok valamit, hogy nem láttok mögé. Én sem látok mögé, ezért nem is szidom. Nem tudom, érted-e a különbséget. Ha Vidal fölé rúgja a labdát, fikázom, mert tudom, hogy be kellett volna lőni. De hogy egy klub belső működését, egy ember teljesítményét majd ti a monitor előtt átlátjátok, az a szánalmas. Meg eleve azt feltételezni, hogy mindenről ő tehet. Ajánlom figyelmetbe a legfrissebb allegris cikk idevonatkozó részét, amelyben többes számban beszél: "A legfontosabb figyelembe venni a piaci kínálatot, azt értékelJÜK ki, hogy milyen játékost vagyUNK képesek megszerezni, illetve azt, hogy mire van szükségÜNK. Elég határozott elképzelésEINK vannak jelenleg. Az első lépés egy támadóbb szellemiségű futballista leigazolása, aztán meglátJUK.” Mintha nem is szurkolók lennétek. Inkább ne váljon be egy játékos, csak hogy elmondhassátok, hogy ti megmondtátok.

A köztetek kialakult párbeszédre reagálva: lehet, hogy tényleg brutális Draxler ötmilliója, főleg, ha tíz meccs után bekap egy sérülést. De képzeld el, mi van, ha 8 meccs után bekap egy sérülést, gyorsan felépül, és két meccs után megint megsérül. Vagy például mi van, ha egy meccs után lesérül, de nem súlyos a sérülése, és egy meccs kihagyás után ismét játszhat. Azt már nem is írom le, milyen érdekes kérdések ezek, ha 4,6 milliót, 3,25 milliót, vagy esetleg 6,8 milliót kap. Micsoda érdekes dolgok ezek, ha lesz időm, ezekről is írok még, hátha valaki +1-ezi :)
ambrobert 2015.07.21 14:01:08
@Rivendell: az eleje persze úgy helyes, hogy +1-ezted Juventus FC 15-öt:)
ambrobert 2015.07.21 16:02:09
@Juventus FC 15: Jogosan sokallhatod Zaza árát, meg jó lenne mindkét szélre igazolni, én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ne feltételezzük már, hogy a vezetőség ennyire hülye. Biztosan minden okuk megvan arra, hogy kit igazolnak és mennyiért. De Osvaldo azért nagy hiba lenne, ha elhoztuk volna, lehet, hogy sokan azzal jönnének, hogy megint kényszerigazolás, ahelyett, hogy fiatalítottunk volna. Azért az is érdekes, hogy pont most hír, hogy Mourinho három jópár millás játékossal is felsült.
Massimiliano Allegri a mercatóval kapcsolatos nyilatkozatában nem titkolta, hogy segítségére lenne egy kreatív támadó középpályás, amilyen például a Chelsea csapatát erősítő Oscar, és ezt követően több médiaforrás tárgyalásokról számolt be a brazil középpályás…..
ambrobert 2015.06.26 21:57:07
@Rocky80: félig viccből írtam Ibrát, amúgy igazad van, de azért mégsem vagyok abban teljesen biztos, hogy tetszene neki az a taktikai fegyelem, ami olaszban van, azt meg már nem is említem, hogy az angolok hogyan védekeznek úgy általában.
ambrobert 2015.06.26 22:51:57
@Devilke Balla: ezt a részt oscarra értettem, csak lemaradt :)
ambrobert 2015.06.26 22:57:51
@Rocky80: az előbbi hsz-emben a taktikai rész oscarra vonatkozik, csak lemaradt :)
A Barcelona igazgatója, Ariedo Braida legutóbbi interjújában ismét elismerte, hogy csapatának tetszik Paul Pogba játéka, valamint azt is elmondta, hogy lát potenciált a formálódó új AC Milanban. Az egykor a milánói rossonero klubot vezető szakember jelenleg a katalán együttes…..
ambrobert 2015.06.13 22:07:31
@Devilke Balla: ebben igazad van, de én még mindig szívesebben elnézném Comant, bár ha megy Tevez, lehet, hogy mindketten játszhatnak. Nekem a legfőbb értéke a mentalitása, nagy tétnél sem remeg meg a lába, tényleg csak a győzelem érdekli. Csak hát Ibra nálam nagyon magasra tette a lécet, és főleg azt sajnálom, hogy nem nálunk érte el csúcsformáját, hanem a milánóiaknál.
ambrobert 2015.06.13 22:54:53
@Devilke Balla: jó hogy említed ezt a Messi-C ronaldo dolgot. Évek óta kettejükről szól minden, de szerintem Ibra a jelenkor legjobbja. Messi meg C ronaldo fölveszi a nemzeti mezt, és elfelejti, merre van a kapu - ha komoly a tét, akkor főleg. Gusztustalan volt ez a földöntúlizás Messiről a bl döntőben. Meg ment a vita, hogy olaszban rúgna-e ennyi gólt. Hát nem valószínű. Amit az olasz nagycsapatok tudnak védekezésben, azt tudják a kicsik is.

A döntőt annyiból még máshogy látom, hogy nem embert fogtunk, hanem területet. A középpálya durván megcsúszott az első gólnál, ha nincs a korai gól, érdekesebb lett volna a meccs. Azt viszont állítom, hogy Messit, vagy C ronaldot szinte bármelyik olasz csapat ugyanígy kikapcsolná.
ambrobert 2015.06.15 20:53:29
@Hogrin: Először is nem mondanám, hogy óriási erőfeszítés volt a döntő. Egy olasz nagycsapat soha nem védekezik óriási erőfeszítéssel. Conte második és harmadik szezonja nem szólt másról, mint hogy hogyan állnak be ellenünk, de persze behúztuk a meccseket, sokszor szerencsével. Nem azt állítom, hogy minden kiscsapat megverné a barcát, mivel alapból a döntetlenre mennek a nagyok ellen. A bajnokság nagyon más, mint egy bl döntő, akármilyen lent van a Serie A, gond nélkül kikapcsolnák messit vagy ronaldot. Nem véletlenül mondta Chiello messi "csodagólja" után, hogy ezt olaszban nem tudná megcsinálni. Szóval a lényeg, ha elég a döntetlen, a kiscsapatok gond nélkül levennék ezt a két túlértékelt majmot, csak egy teljes szezont kéne lejátszaniuk a Serie A-ban. A 2000-es évek elejének olasz bajnokságát már nem is említem :)
Claudio Marchisio üdvözli Sami Khedirát a Juventusban, és bízik benne, hogy Carlos Tévez és Andrea Pirlo marad a klubnál. A német válogatott középpályása ingyen érkezik a Bianconerihez, erről kérdezték újdonsült csapattársát egy sajtótájékoztatón. "Ez egy nagyon jó…..
A Juventus a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Real Madrid német válogatott középpályása, Sami Khedira a torinóiak kötelékében folytatja pályafutását. "A Juventus Football Club ma véglegesen leigazolta Sami Khedirát. A 28 esztendős játékos, aki 2015 július 1-én…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus nem tett le a Paris Saint-Germain uruguayi támadójáról, Edinson Cavaniról, s alternatívaként felmerült az Atlético Madrid horvát játékosának, Mario Mandžukić neve is. A Juventus már megszerezte a Palermo argentin tehetségét, Paulo…..
A Deportivo La Coruna elleni, 2:2-es döntetlennel végződő spanyol bajnoki mérkőzést követően, a hazai címet begyűjtő FC Barcelona mestere, Luis Enrique a Nou Campba invitálta a gránátvörös-kék csapat szurkolóit, hogy két hét múlva a játékosokkal együtt ünnepelhessék a…..
A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint a Juventus megegyezésre jutott Paulo Dybala ügyében, s az argentin tehetség 28 millió euro, valamint 8 millió euro bónusz és két játékos játékjogáért igazol majd a torinói klubhoz. A teljes vételár így megközelíti a 40 milliós…..
Massimiliano Allegri a pénteki sajtótájékoztatón óvatos optimizmussal beszélt Paul Pogba visszatéréséről a Juventus kezdőjébe a Real Madrid elleni mérkőzésen, és várhatón kipróbálja a játékost hétvégi bajnokin a futballista állapotának felmérése érdekében. A francia…..
ambrobert 2015.05.10 00:50:20
@DegerFaCan: Ne csak erről a meccsről vitázzunk, vagy akkor vegyük elő Sturarot is. Az a baj sok kommentelővel, és ezzel nem feltétlenül rád célzok, hogy végletekben gondolkodnak. Van egy jó meccs, mi vagyunk a királyok, kikapunk a sereghajtótól, és már azt írják, kit lehetne megvenni. Pont úgy, mikor Contenak nem ment a BL-ben. Sokan írták, hogy jöjjön Klopp, jöttek a válaszok is, hogy ő kell nekünk. Most hányan cserélnék el Kloppot Allegrire. Az, hogy egyszer hátulról csúszik és szerel, számomra nem zárja ki azt, hogy sokszor csak rohangál fel alá. Gondolom, nem csak ezt az egy meccsünket nézted idén, kilakikitt is azt írja, hogy volt egy rosszabb éve (nem hete, éve!). Bezzeg, ha Padoinról lenne szó, akkor a Real ellen csak csak kifogott volna egy jó napot. Ő is sokkal hasznosabb, mint ahogy sokan írnak róla, egy stabil csereember, nemcsak Conte, de Allegri is játszatja, dehát vannak, akik jobban értetek a focihoz. Most szerinted elképesztő volt Vidal, emlékezz vissza, ebben a szezonban hányszor volt elképesztő? Ja, hogy a szerencsétlen sérülése. Kifogás az lehet, de akkor ne csodálkozzatok, ha azt írom, hogy sokszor csak rohangál fel alá. És még valami. A sokszor nem azt jelenti, hogy mindig, vagy hogy általában.
ambrobert 2015.05.10 01:10:44
@Lord Viktor: De ha elvesztette a látványos megoldásait, meg attól még jól teszi a dolgát, akkor ne nevezzük már a legjobb védekező középpályásnak. Végre egy tárgyilagosabb hozzászólás, de amúgy komolyan, a sokszor szó senkinek nem mond semmit? Tehát Vidal mindig jól teszi védekezésben a dolgát? Szerinted ez lenne az ordas nagy baromság? Nem inkább az, hogy sokan már csapatot kerestek neki az idei szezon kezdete óta? Akkor érdekes módon szinte senki nem jött azzal, hogy joga van a véleményéhez. Már bocs, de ami sokszor itt megy, hogy egymás alá adják a lovat, és egymásra ráerősítve tömjéneznek,vagy eladnak játékosokat, az az ordas nagy baromság. Szegény babo de sokat tudna erről mesélni.
ambrobert 2015.05.10 01:17:56
@kilakikitt: pár meccset emeltem ki, meg még tudnék párat, ha visszanézném, ezért írtam, hogy sokszor csak rohangál fel alá. Én is a négy év teljesítménye miatt vagyok vele szigorúbb, a megjegyzésemet azért írtam, hogy ezt is észre kell venni. Próbáltam úgy fogalmazni, hogy általánosságban írjak a korábbi hozzászólásokról, ne haragudj, nem neked szántam, csak ebbe a hozzászólásba írtam bele. Nem neked akartam címezni, ezért elnézést kérek tőled!
Szombat délután a Juventus a Sampdoria csapatával mérkőzik meg, amely rendkívül fontos lehet a bajnoki cím sorsa szempontjából, illetve idegenben kiküszöbölheti a csorbát az Öreg Hölgy együttese, hiszen a szezon első, torinói mérkőzésén, december tizennegyedikén a csapat…..
Az olasz sajtóértesülések szerint Giuseppe Marotta és Fabio Paratici hosszabbít a Juventusszal, s a hivatalos bejelentés jövő hétre várható. A hírek arról szólnak, hogy a Juventus a klub több kulcsfiguráját is szeretné hosszabb távon magához kötni, s a…..
Ezzel a poszttal szeretnénk minden kedves Olvasónak boldog, sikerekben gazdag új évet kívánni! 2014-ben pontosan 1111 db poszttal hagytunk digitális nyomot az éterben, júliusban 119 db bejegyzés íródott, de volt olyan hét is -nevezetesen a 21. hét-, amikor 35 hírmorzsa született.…..
Az Olasz Szuperkupa hosszúra nyúlt dohai döntőjében a Juventus úgy szenvedett vereséget a Napoli csapatától, hogy több meccslabdája is volt, s a büntetőpárbaj során Gigi Buffon három alkalommal is védeni tudott. "Ezek a dolgok előfordulhatnak. Sajnos most velem, velünk…..
ambrobert 2014.12.23 16:51:04