Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spacewalkers

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Égéstér mai adásának kommentposztja.Direktlink a letöltéshez pedig itt akad...
Az újévi poszt végén ott váltunk el egymástól, hogy a sikeres futóműállítás után a Hangyász egy kurva hangos, kissé ideges és darabos, de alapvetően vezethető, menetbiztos autónak bizonyult. Aztán jött a csend. Én tüdőbajos lettem átmenetileg, aztán magamra borítottam…..
Az a bizarr helyzet állt elő, hogy annyira eltemet az internet feltalálása mint irodai tevékenység, hogy a Hangyász épülésének blogja jelenleg rosszabbul halad, mint az épülés maga. Ha ezt tavaly mondja nekem valaki, a hisztérikus gúnykacajomtól leszakadtak volna a belső…..
Az Égéstér 43. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Nincs elég betű ahhoz, hogy leírjam, hogy mennyire örültem annak, ami a múlt héten történt. Ezért inkább összebarkácsoltam egy videót. Így legalább te is hallhatod a hangját (bár még tömítetlen, csak odapöttyözött kipufogókkal). És láthatod, hogyan fest most; alulról,…..
Spacewalkers 2012.11.20 20:42:22
@powered: Ezek szerint a Hangyász már nincs is a garázsban?
Btw. nem gondolkodtál még egy saját blogon, szerintem sokunknak megkönnyítenéd a munkaidő hasznos eltöltését :)
LittleHorse Nyaral a magyar! 2012.05.20 16:37:00
Lássunk csodát...nagysikerű blogom megélte a mesebeli harmadik bejegyzést. Ha másra nem is, de erre már mindenképpen büszke lehetek. A kritikák viszont érkeznek szép számmal, amit nagyon köszönök. Az előző irományom valóban elég hosszúra sikerült, ami maga után vonta a…..
Officespotting Kürt Zrt. 2011.05.26 16:37:00
Bérlő: Kürt Zrt. Bérlő profilja: Informatika, adatmentés Irodaház: Saját tulajdon, Kürt Irodaház Kiadó irodák Alkalmazottak száma: 80…..
Spacewalkers 2011.06.07 12:02:31