Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atombeton

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..
Atombeton 2011.02.09 10:42:55
Nekünk sajnos előbb ért véget a világbajnokság, mint azt szerettük volna, a blog egyelőre bezárja kapuit, ha minden jól megy, négy év múlva folytatjuk. Reméljük, mindenki jól érezte magát, próbáltunk elfogadhatóan írni az Albicelestéről, bízunk benne, hogy sikerült.…..
Argentína La Revancha del Tango 2010.07.01 13:43:00
Eddigi és talán örök legnehezebb ellenfelünkre vetegetünk fölmérő-gyanús pillantásokat most. Abszolút worst case scenario eddig a dolog a csoportkör után, és minél előbbre tekintünk, annál világosabb, hogy a döntőig vezető út legalábbis félfolyós lávával van…..
Ennek a bejegyzésnek sajnos van szomorú aktualitása is, nincs két hete, hogy a portugál Nobel-díjas író, költő José Saramago elhunyt. Természetesen mély tisztelettel gondolok rá, mégha műveit nem is szeretem annyira, de ez már ízlés dolga, azon meg nem érdemes…..
Az eddigi visszajelzések alapján kiderült, hogy melyik szurkoló hölgy nyerte el leginkább olvasóink tetszését. Most megünnepelve a csapat továbbjutását, egy kis ajándékkal szeretnénk kedveskedni. Az egyik legfotogénebb Paraguay-szurkolóról még több kép, és egy video az…..
Atombeton 2010.06.26 10:45:52
 (A posztot, ha valami friss hírt találunk, napközben folyamatosan frissítjük!)[17:53] Végeredmények a másik csoportból: POR-BRA 0-0, KNDK-CIV 0-3. Csoportgyőztes Brazília, második Portugália. Mivel nálunk még bármi megtörténhet, mindenki döntse el, neki melyik lenne a…..
Argentína Repetitio est mater_? 2010.06.24 09:59:00
 Majd kiderül, hogy minek az anyja.Egy alázós győzelem, egy egygólos, és ahogy az első negyedórában gondoltuk, egy iksz. Aztán Mexikó, Németország, tovább nem tudom. Ez járt tegnap a fejemben, meg az, hogy most akkor meszeltek, mert kontrolcé-kontrolvé, így mit akarunk…..
Szervbusztok kedves ólvasok! Az én nevem Haraszti Dénes és most csak vendég iró vagyok ebbe a blogba. És eggy jó kis fel kérés álltal ki rúcanok a fúttbal világába is eggy cik irásának erejéíg. Íme a fógalmazásom remélem tetszceni fog mínden valakinek. A…..
Atombeton 2010.06.23 13:40:12
 Rafael van der Vaart a szabadrúgásokat gyakorolta a hollandok Japán elleni csoportmérkőzése előtt, s a hálót igazgató pályamunkás épp rosszkor állt rossz helyen, a Real Madrid szélsője ugyanis telibe trafálta a férfiasságát.   Forrás(ok): origo.hu..