Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ORGASMUSFORSCHER

1 bejegyzést írt és 192 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor megláttam a fura kompozíciót, amit Szórádi Balázs fényképezett a Móricz Zsigmond körtéren, azt hittem Harry Houdini, a nagy szabadulóművész kap végre szobrot, mely munka közben ábrázolja őt. Ám kiderült, hogy csak Móricz Zsigmond az, aki ebben a védőfelszerelésben…..
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
ORGASMUSFORSCHER 2012.11.07 11:34:13
Szerintem a nemcsak a K-medencét kellene mutatni, hanem Belgiumot is (tkp. egész Európát), meg az USA magyarok lakta területeit, meg Izraelt!!!!!!!!!!!!!! Ott is rengeteg magyar, magyar származású ember él.

Amúgy a szerzô jó lenne ha kinyitná a szemét a világra, kissé fogékonyabb lenne a világra, mert a hozzáállása maradi, kriptokonzervatív, begyepesedett.

Globális világban élünk, a BBC az egész világot végigmutatja idôjárásjelentés címén. Ez nem baja a szerzônek?

A románok, szlovákok és társaik pontosan tudják, hogy az általuk pár évtizede bitorolt területek sosem voltak tiszta román v. szlovák területek, hiszen mindig voltak ott magyarok, németek, zsidók, cigányok, stb. Sajnos, hogy a mai világban, 8 évvel az EU tagság után megint ott tartunk, hogy az EU-tag Szlovákia, Románia mindent megtesz a magyarok elnyomása érdekében... Az elnyomás nem vezet jóra, ezt már a magyarok példájából is megtanulhatták volna...

A K-Medence majd 1000 éven át meghatározta a magyarság politikai, gazdasági, stb. kereteit, s valamikor a jövôben ez a természetes keret újra ki fog alakulni.

Miért lenne pl. egy erôvel összetákolt Románia hosszútávon életképes? Jugoszlávia, Szovjetúnió jó példák arra, hogy az erôszak semmi jóra nem vezet. Csak ki kell várni. Volt a magyar történelemben olyan korszak, amikor Erdély volt a független Magyarország. Amikor a nyugati részeket elfoglalták az osztrákok, a középsôt a törökök, akkor keleten virágzott az Erdélyi Fejedelemség. (Nem tudom, hogy a szerzô hol járt iskolába, de amikor én iskolába jártam Magyaroszágon, ott ezt így tanították....)

Egyébként a sokszor hivatkozott/felemlegetett mûvelt + civilizált Nyugat-Európában is vannak hasonló ketyegô bombák: Skócia, Flandria, Katalónia, Baszkföld.

Szóval primitív blog, haszontalan negatívkampány, ami nem fogja a történelmi fejlôdést megállítani.
Chez DuBarry Hollywood playboyai 2012.07.19 16:45:00
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Néhány szépfiú legeli a sztárnőket Hollywoodban.  1. Andre Balazs (55): milliárdos szállodatulaj, nagyon kulturált, elit hoteljei vannak Amerika-szerte (nem a csilivili Donald Trump stílus). Apja, anyja imigráns magyar. Thurman…..
Proszektúra Bayerrel együtt élni 2012.07.19 11:23:00
A Magyar Hírlap online a mai napig is legolvasottabbja Bayer Zsolt Viharfelhők című július 17-űn megjelent írása, amelyiknek egyik jellegzetes bayeros hevületű mondata: Ezért kell nekünk kimondanunk: az a gyilkos állat cigány volt. És nem valami szexuálisan aberrált pszichopata.…..
Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálja rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata halála. Számos…..
Na jó, most már azért tényleg álljunk meg egy szóra.Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője felszólalásában a XX. század legnagyobb magyar államférfijának nevezte Horthy Miklóst, és azt javasolta: a volt kormányzó újratemetésének XX. évfordulója alkalmából 2013-at…..
ORGASMUSFORSCHER 2012.05.23 01:13:05
FEDORKÁM, tényleg álljunk meg egy szóra!!!!

Mert amit Te művelsz, a szélsőbalos indexista férgek támogatásával (=kint vagy a kezdő oldalon órák óta), az egyszerűen izgatás, uszítás, és történelemhamisítás.

Miért nem csak 3-4 mondatban értékeled a két világháború közötti időszakot, ill. azt, aki az országot vezette? Egy-két alapdolog, bevett fordulat s kész a nagy mű!!!!!!!!!!!

Ha valakinek van egy kis esze, akkor tudja, hogy a dolgok nem írhatóak le fehéren, feketén. Az a majd 25 év nem volt egy homogén időszak. Nem lehetett az.

A ballib bértollnokok nem tudnak mit kezdeni magukkal ezen ínséges időkben s minden apró hírbe belekötve próbálják megszolgálni a napi alamizsnát. Hurrá.

Kérdéseim:

-miért nem lehet megemlíteni a Horthy-Magyarország által megmentett franciák tiszteket, a lengyel menekülteket???? (id. Antall Józsefet????)

-miért nem lehet megemlíteni, hogy egész Európában, az egyik kommentelő által említett Dánia kivételével mindenütt irtották a zsidókat. Volt még egy "népi ellenállási akció" Belgiumban, de a legtöbb helyen "simán" ment a dolog. Olvassál bele Kishont Ferenc önéletrajzi könyvébe, szépen leírja ezt, nem volt a magyar helyzet kirívó akkoriban, sőt, az volt a kirívó, hogy a magyar vezető (=Horthy) fellépett a budapesti zsidóság elszállítása ellen s rengeteg ember megmenekült. Pl. a román vezető (=Antonescu) nem teketóriázott, lezavarta a dolgot hamar. A lengyeleknél még a II. világháború vége után is rájárt a rúd a zsidókra, ismét elkezdték üldözni őket, cirka 1500-an életüket is vesztették (de nem mondom meg, hogy erről hol olvastam). A hollandok pénzért nyomták fel bújkáló zsidó honfitársaikat, csak erről ma már nem szabad beszélni, ezt nem szabad emlegetni, mert Hollandia sikeresen kialakította azt az imige-et, hogy "liberális" ország. Próbálj 1-2 évet lehúzni ott s rájössz, hogy ez mekkora kamu. Az Anna Frank múzeumban kénytelenek valahogy közölni, hogy egy holland nyomta fel AF családját, de hozzáteszik, hogy nem biztosak benne, hogy ki volt az. De holland volt, mert ha egy német bukkan rá, akkor annak kiírnák a nevét, minden holland tudná, stb.. Ausztria nácibb volt a náci Németországnál. Hiába volt ott, ügyködött, nyomozott, talált meg embereket bűnös múlttal S. Wiesenthal évtizedeken át, alig ítéltek el volt nácikat, alig indultak perek az ügyeik kapcsán. Stb, stb, stb. Az osztrák társadalmat ez nem izgatta.

-miért nem lehet megemlíteni, hogy Horthy katonatisztként a Monarchia idején szocializálódott, s lenézte a nácikat, Hitlerrel az élen, de a trianoni békediktátum poltikailag, gazdaságilag kényszerpályára tette az országot. Ha ez nem így lett volna, akkor a Nyugat még akár segítette volna Károly királyt abban, hogy ismét trónralépjen (a stabilitás remémyében) s nem lett volna Horthy-korszak.

-miért nem lehet megemlíteni, hogy 1942.08.20-án történt az igazi tragikus fordulat abban a korszakban Horthy István halálával, aki bevallottan/nyíltan náciellenes volt, egyben angolszászpárti volt s kormányzóhelyettesként világosan látta, hogy milyen tragédiába rohan az ország s próbálta az apját ennek megfelelően befolyásolni. Az özvegye aztán ahogy tudta, átvette ezt a szerepet, de gondolj bele, hogy ő 1942-ben kemény 24 éves volt, minden poltikai tapasztalat nélkül. Horthy másik fia Miklós nem volt teljesen egészséges. Horthy eleve megrokkant az idősebbik fia tragikus halála után, könnyen befolyásolhatóvá vált.

-miért nem lehet megemlíteni, hogy az akkori Magyarországon sok embert magukkal ragadtak a náci eszmék, sokan lelkesedtek a német nácikért, a nyilasokért. Elvitték a zsidókat, de kié lett a hátrahagyott vagyon???? Nem a pénzarisztokrácia villáiról, értékeiről beszélek, hanem a vidéki kisemberek kis értéktárgyairól... az bizony a magyar szomszédokhoz vándorolt... még németeket is meglepte, hogy milyen surlódásmentesen zajlottak a deportálások vidéken. (Magyarország az I. világháború után nem tudott másfelé nyitni, mint a tradícionális partnerek felé. Az első volt Olaszország, még a 20-as években, majd jött Németország. Kellett a piac a magyar agrártermékeknek, s ugyan hová vittük volna a magyar termékeket? Az USÁ-ba? A Szovjetúnióba? Esetleg a szomszédos országokkal kellett volna próbálkozni, ahol a "magyar" még ma is s majdnem mindig szitokszó????? Az USA a II. világháború után a Marshall-segéllyel talpra állította Nyugat-Európát. Beleértve a korábbi ellenséget, Németországot is. Hol volt ilyesmi az I. világháború után????? Minden vesztes fizette szépen a kompenzációt, nyalogatta a sebeit, próbálta normalizálni a helyzetet. Így Magyarország is.)

-végül arról miért nincs szó, hogy az október 15-i kiugrás során a magyar hadsereg egyszerűen nem hajtotta végre Horthy parancsát??? A vezérkar átment a szovjetekhez, a katonák meg valahogy nem. Milyen pancser hadsereg ez???? Milyen pancser katonai vezetők az ilyenek???? Milyen átállás az ilyen???? '44. októberében Horthy már annyira sem volt szabad, hogy Budapestet uralja, kvázi beszorult a Várba. A románok kiugrásával '44 augusztusában Magyarország sorsa megpecsételődött.... (Ne felejtsük el, hogy Kállay Miklós két éven át ellenállt a németek zsidókra vonatkozó kéréseinek, de a német megszállás az ő bukását is jelentette, menekülnie kellett, ill. azt se felejtsük el, hogy a miként korábban is, Horthyt már egyszerűen nem vették magyar politikusok figyelembe, ill. igyekeztek megkerülni őt. Korábbi példa: Bárdossy kvázi maga vitte bele az országot a Szovjetúnió elleni háborúba, kihasználva a kassai incidenst, letagadva a moszkvai követünk leveleit, üzeneteit, melyek pont arról szóltak, hogy a szovjetekkel jobb lenne nem háborúzni.

-és legvégül: miért nem lehet megemlíteni az érem másik oldalát, mégpedig azt, hogy egyszerűen nem volt ellenállás a zsidók részéről, kivéve néhány esetet (pl. a Kasztner-vonatokat említeném), s főleg, hogy még akkor sem, amikor jó eséllyel lehetett volna menekülni, próbálkozni a meneküléssel, amikor a németek alig voltak jelen Magyarországon. Olvastad már Soros György apjának a visszaemlékezéseit??? (Soros Tivadar: Maskerado --- ha tudsz angolul.)
Az EU-s agrartámogatási rendszernek köszönhetően az elmúlt évek valódi pénzesőt jelentettek néhány magyar nagytőkés számára. Csányi, Nyerges és Leisztinger érdekeltségei sok milliárd forinttal gazdagodtak, miközben a kis- és középbirtokos gazdákhoz az uniós pénzeknek…..
Navracsics Tibor igazságügy-miniszter és miniszterelnök-helyettes találva érezte magát legutóbbi blogposztunk miatt, melyben három munkatársunk véleményén keresztül a szemére vetettük a Cozma-ügy kapcsán tett lépését. Alább közöljük a levelet, amit a miniszter sajtófőnöke írt nekünk, valamint azt a…..
ORGASMUSFORSCHER 2012.05.17 22:41:58
Otm Shank:

A halálbüntetést a nyugat-európai lakosság több mint fele is visszaállítaná. S igazuk is van. Ezért kár ezzel példálózni, kár azt a látszatot kelteni, hogy a magyarok azok rosszak, mert.... az átlagember mindenütt szenved a mai világtól. Egy példa:

Rettenetes, hogy az általam jól ismert Németországban rendszeresen történnek olyan büncselekmények, amelyeket kiskorú, 6-8-10-12 éves korú gyerekek kárára követnek el.

Volt egy kirívó eset, a Mirco-ügy, amiben a rendőrség emberfeletti teljesítménnyel hónapokkal később buktatta le az elkövetőt. Ha jól emlékszem, ez egy átlagos német férfi volt, aki egy adott napon nem tudta már a feszültséget máshogy levezetni, mint egy védtelen gyerek megfojtásával. Elsőfokon életfogytiglant kapott, de úgy, hogy ne szabadulhasson 15 év elteltével, mint egy normál életfogy.-nál. Namost ezt az embert 100-ból nagyjából 95 szerintem bárhol simán kivégeztetné. S ez lenne az egyetlen megoldás az áldozat családja, ill. az elkövető teljesen érintetlen családja számára. Így pedig marad az állandó fájdalom, értetlenség, stb. Ez csak egy példa.

A 2009.03.11-i német vérengzést elkövető fiatal szüleit is sokan felköttetnék, mert miért kell úgy élnie egy fiatal gyereknek, hogy az apja szanaszét hagyja a fegyvereit a lakásban??? 10-nél több ember halt meg.

Ezt csak azért írom, mert a liberálisok számára az emberi élet szart sem ér. Már azért is meg kellene büntetni a blog szerzőjét, hogy ilyen embertelen módon áll ehhez az ügyhöz. Hány ártatlan embernek kell még elpusztulnia amiatt, hogy az SZDSZ+MSZP+holdudvar évtizedek óta hergeli, uszítja a szóbanforgó kisebbséget????

Sajnálom, hogy a fidesz + a jobboldal fantáziátlan emberek laza gyülekezete, mert ha lenne fantáziájuk, akkor a ballibre uszítanák a cigányságot s akkor meg lehetne nézni, egy-két hasonló ügy után, hogy mikor fog legközelebb Vásárhelyi M arról cikkezni, hogy cigányellenes a magyar fiatal s ő nem érti, hogy miért. Vagy Tamás Gazsi mikor védené legközelebbi jatagános Józsikát. Vagy mikor szidná a magyar bírókat, akik szerinte mind jobboldaliak s villákban élnek. Ha ez a fasz járt volna 2 percet is vidéken, a mai Mélymagyarországon, akkor tudhatná, hogy az ottani bírók mind komcsik, mert nem volt semmi ami jobboldalivá tette volna őket a szocializmusban, amikor szocializálódtak.

Sajnálatos, hogy a magyar korrupció, annak is az a része, ami által az SZDSZ-esek, pl. Kuncze, Kóka, meg társaik milliárdosokká váltak, vagy a szocik, Medgyessy, Gyurcsány, Kapolyi, stb., az sosem zavarja a TASZ-t.

Megintcsak azt mondom, hogy a fidesz béna. Már rég létre kellett volna hozni egy Ellen-TASZ-t, ami többek között foglalkozhatna ezekkel az ügyekkel, meg azzal, hogy mennyire "féloldalas" ez a TASZ.

Remélem, hogy a TASZ csak egy átmeneti rossz a magyarság történetében.
  „Közép- és Kelet-Európa országai azért féltek, mert nem voltak kész, érett demokráciák, s minthogy féltek, nem is tudtak azokká válni. A zavartalanul szabad, félelemmentes politikai élet kibontakozása a legkülönbözőbb pontokon beleütközött volna ezeknek a nemzeteknek a…..
ORGASMUSFORSCHER 2012.05.11 15:03:38
Félelmetes, hogy még 2012-ben is vannak kommentelôk, akik egy ilyen jelentéktelen, hazug, magát értelmiségiként eladni kívánó, haszontalan figura (mint dr. F.G.) abszolút antiliberális és emberiségellenes gondolatait pozitívan értékelik.

Pár rövid kérdés ezen kommnetelôkhöz.

Miért nem érdeklôdnek, hogy dr. F.G. miért felejtette el felsorolni azokat a mindenki elôtt ismert nyugat-európai állam- és kormányfôket, akik Pekingben egymásnak adják a kilincset, kb. 2000 óta?????????????
(Azért, hogy minél nagyobb mértékben részesüljenek a kínai gazdasági fejlôdésbôl.)

Hol volt dr. F.G. a negatív megjegyzéseivel amikor Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc liberális-szocialista kormányaink vezetôi 2003-tól rendszeresen jártak Kínába, hogy a magyar-kínai kapcsolatok építésén, fejlesztésén dolgozzanak????????????????????????????????????????????????????????????????????

Egy ember volt, aki ekkor is a Fideszt + OV-t ekézte, a nagytudású és hitelesen író Aczél Endre újságíró példálózott a Népszabadságban (2003 szeptembere, amikor M.P. elôször ment Kínába), hogy bezzeg a Fidesz, OV, stb. mennyire nem volt képes felismerni az idôk szavát, amikor még kormányon voltak, stb.
(Aztán még ellenzéki vezetôként elment oda, nem várt arra, h. újra kormányfô legyen.)

Persze, amikor OV legelôször elment Kínába, az már nem tetszett Aczélnak, s belekötött abba, hogy a Fidesz + a KKP között is lesz valamilyen kapcsolat. Ez már túl sok volt neki. (Sajnos nem tudom megmondani, hogy ez mikor volt, 2007, 2008 elôtt.)

Meg kellene egyezni abban, hogy minden magyar kormányfô dolga az, hogy azon dolgozzon, hogy az országnak jobb legyen. Ezzel mi a baja a kommentelôknek ill. dr. F.G-nak?????????????????????????

A nyugat-európai munkás munkahelye megmaradhat, biztonságban maradhat a kínai megrendelések következtében? A magyaré, az a kevés, ami tényleg magyar hátterû, az nem????????????????????????

Miért ne fejlôdjön Kína? A kínaiak nem élhetnek jobban? Amit a KKP + a kínai kormány csinál, az egyedülálló, mert évrôl - évre s már évtizedek óta javítják az életszínvonalat, egyre több ember él jobban. Persze rengeteg a gond, hatalmasak a társadalmi, szociális problémák, DE Kínában nem a nyugati multik az urak, mint nálunk, nem arról szól a kormányzás, hogy melyik nyugati cég hogy nyúlja le az állami pénzeket, hogy élôsködik az országon, hogy csinál azt, amit akar, felrúgva mindent szabályt. Elég beírni a google-be, hogy Audi, tesco, Auchan, McDonald's s jönnek szépen sorban a negatív hírek.
ProgBlog Véreim, magyarok! 2012.05.06 13:33:00
„Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk.”Ady Endre: Menjünk vissza…..
ORGASMUSFORSCHER 2012.05.06 22:46:26
Haha, egy újabb bértollnok kijózanodott a hétvégi füvesbuli után.... de kár volt géphez ülnöd öcsém....

Menjél már el Japánba, Tajvanra, Hong Kongba, Szingapúrba, Délkoreába, a kelet-kínai nagy városokba s aztán rá fogsz jönni, hogy mekkora marhaságokat írsz.

Ázsiában sokkal magasabb az életszínvonal, mint Európában. Egyszerűbben jobban nálunk, jobb a kaja, szuper a szolgáltatások színvonala, élhetőbb az egész. S mindez már a reptereken megkezdődik. Újak, modernek, metró/vonat érinti őket, stb. (Én tartom szerencsémnek, h. 3 évet már élhettem Ázsiában.)

Menjél el pl. Londonba s menjél ki a 60-70 km-re lévő kisebb repterekre a belvárosból. Majd meglátod az angol/nyugati színvonalat. Menjél át a Heathrow-n az egyik terminálról a másikra. Egy szar busszal hordják a szerencsétlen népet. Kőkorszak.

OV piacokat keres a magyar termékeknek. Mit nem lehet ezen érteni vazze. A MOL-t beengedik a kazahok. Ezzel mi a baj? Bár gondolom a Te apád nem olajos, akkor nem lennél ennyire értetlen. Kazahsztán a világ egyik leggazdagabb országa. Nézd már meg, h. mekkora. Ezekkel kell haverkodni, meg az oroszokkal. Ott is van minden, maguk se tudják, hogy mennyire gazdagok.

A nyugat miért annyira jó? Meg a demokrácia? Olvasd el Maklári Tamás Európa árulása c. könyvét, majd rájössz, hogy milyen a nyugat, ha még nem tudtad a XX. sz. történelme alapján összerakni. Szerintem a demokrácia még nyugaton sem igazán működik, talán Európában igen, de az USÁ-ban már nem, lásd W. Bush 2000-es megválasztását, a háborúit, azt a hatalmas károkozást, amit a költségvetési deficit megnövelésével okozott a népének. Bele fogak dögleni, mihelyt a kínaiak abbahagyják a finanszírozásukat.
Martonyi János külügyminiszter úrnak Tisztelt Külügyminiszter Úr! Engedje meg, hogy az alábbi, általam összegyűjtött anyaggal segítsem Orbán Viktor Miniszterelnök Úr felkészítését keddi találkozójára José Manuel Barroso Úrral. Mivel az elmúlt hónapokban különböző…..
Az operett már száz éve is hazug volt minden elemében. Egy soha nem létezett világban hamis problémák mentén mézeskalács emberek cukorszirupban tocsogó szemetet énekelnek. Thália szentélye: a színház, az önmagát komolyan vevő, teremtő kultúra elleni alattomos támadás volt ez…..
ORGASMUSFORSCHER 2012.04.05 12:04:18
A szerzőt feldugnám egy épp ellés után lévő tehén
seggébe, kihasználva, hogy talán épp befér. Szemlélje már kicsit közelebbről a magyar nóták világát.

Az operett nemcsak Mo + Ausztria területén hódít, de a nagy Németországban is, meg a kicsi Svájcban is + szerte az egész világon.

Kálmán Imre, Lehár, a 100 tagú, Bangó Margit = hungarikumok, kész, akár tetszik, akár nem.

Az ABBA, meg a sok drogos, alkesz, agyatlan feka zenéje, meg az angol prolik által kitermelt mindenféle együttesek 1000 éve játszott zenéi miért jobbak, mint az operett??? Az meg az ő állapotaikat fejezi ki. Jobb lenne azt mondani, hogy mind szar, de ez legalább a mienk.

Mi a baj a kúrvázással??? Ha a szerző hímnemű, akkor tudnia kellene (ha már elmúlt 12-14 éves), hogy mitől döglik a légy, ha meg nőnemű, akkor meg pláne. Hacsak nem valami rusnya kretén, akit még nem húztak meg rendesen. Nézzél már bele a statisztikákban, hány %-ban lépnek félre pl. a párkapcsolatban élők. S nehogy már az operett miatt.

Ha nekem pénzem, mást sem csinálnék, mint létrehoznék egy nagyon mobil társulatot s elindulnék a világba, mert ha a mindenféle filharmónikusok, karmesterek, André Rieu és tsai, legjobb példa: a táncok legprimitívebbje, a Riverdance show keretében eladott ír néptánc, a skót dudával egy zárt téren össze-vissza mászkálók, stb. szuperül megélnek a kultúraeladásból, akkor a csárdás, az operett, a magyar nóta, a cigány zene minimum hasonló eredményeket kellene, h. produkáljon.

Mindegy, h. mit ad el az ember, jó példa erre a McD, Coca Cola, Starbucks, a marketing a lényeg, s ha a megfelelő marketinggel párosítanánk ezeket a hungarikumokat, a világ lakosságának nagyrésze pozitívan fogadná őket, ahogy minden mást is bevesz, megvesz, elfogyaszt.

Szerintem jobban oda kellene figyelni az operettre: miért nincs még operett a bűvöskockáról???
A minap Simor András felajánlotta, hogy visszamenőleg lemond fizetéséről, ezzel is segítendő az IMF-fel való megegyezést. Méltán nevezhető ezért a második legnagyobb magyarnak Széchenyi István után, aki ugyebár egyévi jövedelmét (érdekességképpen akkori 60 ezer forintot)…..
Egy augusztusi estén két buldózer jelent meg Baku egyik házánál, és előzetes értesítés nélkül elkezdték lerombolni az épületet. Az azerbajdzsáni hatóságok nem engedtek be senkit, így a bent lévő értékeket nem lehetett kimenteni. Az épületben volt a székhelye a Béke és Demokrácia Intézetnek…..
Kerényi Imre az alkotmány népszerűsítésével kapcsolatban került előtérbe mostanában. Az általa kitalált alkotmány asztalán és az általa megrendelt festményeken röhög a fél ország. A Kettős Mérce talált egy videót, amin Kerényi Imre egy belső Fidesz-gyűlésen még a…..
A kínaiak tulajdonképpen szarnak a borra. Nem része a kultúrájuknak, nem illeszkedik a gasztronómiájukba, és alkohollebontásban is legfeljebb az indiánokat tudják megelőzni. Csak hát pusztán a Népi Köztársaságban ezerháromszáznegyvenkét millióan voltak tegnap, a…..
  "Orbán Viktor már 2006-ban megmondta, hogy komoly bajok lehetnek a devizahitelezés hazai elburjánzásából, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy ezért az emberek a hibásak és nem a kormány. " hát hogyne, az emberek, nem a kormány, nem az ávós simor, nem a bankok…..
A Nemzeti Vágtát idén nyáron adta el Vágta G.T. Kft. a Lovas Show Kft.-nek, amelynek tulajdonosai a Lázár testvérek és Mondok József izsáki polgármester, a fogathajtó szakág elnöke. A Vágta G.T. Kft. két tulajdonosa Tamás István üzletember, az International Business School…..
Még januárban Ékes Ilona fideszes képviselőnő levelet írt a fideszes Pintér Sándor belügyminiszternek, többek között jelezve, az új szabálysértési törvény és a BTK között felfedezhető egy kis jogi anomália: "a büntetőtörvénykönyv a 18 év alatti prostituáltat…..
Magyar-japán közös határról dédelgetett délibábos álmot 1927-től a budapesti Turáni Társaság. Ha a határátkelőt nem is, de egy közös kémszervezetet csak összehozott Tokió és Budapest. Az "5000 éves közös múltra" hivatkozva nagyszabású épületeket is terveztek a budai oldalra. Egy Koppányra keresztelt…..