Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enbee

489 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PopKult Jus Accardo - Touch 2016.02.18 00:39:00
Deznee tizenhét éves korát meghazudtoló módon sok mindent élt már át. Ennek java részét saját magának köszönheti, mivel bármire hajlandó azért, hogy apjából valamilyen érzelmi reakciót váltson ki. Történetünk kezdetén például egy buliból hazafelé tartva a patak partján…..
Ne firtassuk a múltat, újult erővel vágjunk bele a 2015-ös évbe! Az eddigi kudarcokat feledve legyünk optimisták, és csökkentsük a könyves várólistáinkat nagyobb sikerrel, mint mondjuk az idén. Jujj. Az alapvető szabályok változatlanok: 12 könyv 12 hónap alatt. Idén is van…..
Vágtam a képzeletbeli centit rendesen, de végre eljutottunk idáig, eltehetem az ollót, mert "apa, kezdődik!" lesz az AXN White-on. Holnap este kilenctől két résszel nyit az Outlander. Claire Randall (Caitriona Balfe) a második világháborúban nővérként a fronton szolgált.…..
Camryn Bennett azon mázlisták egyike, aki már középiskolában rátalált a nagy szerelemre. Ám nagyot esni igazán csak a magasból lehet, és ezt ő is megtapasztalja, amikor a fiú egy autóbalesetben meghal. Camryn természetesen eléggé megzuhan ettől, de a barátnője segítségével…..
Tudjátok milyen majd' bele őrülni a szerelembe? Hát Travis Maddox tudja. Attól a pillanattól fogva, hogy meglátta Abby-t a véres kardigánjában, képtelen volt másra gondolni, pedig Isten a megmondhatója, jöttek szembe a kísértések, ő pedig aztán nem híve a visszautasításnak. De…..
Jocelyn Butler élete egészen 14 éves koráig teljesen normálisan zajlik, valahol Virginiában, egy kisvárosban. Egy nap azonban rendőrök jönnek érte az iskolába, és közlik vele, hogy a szülei és a testvére autóbalesetben meghaltak. Fogalmunk sincs, mi történik a következő 8…..
Régen féltem annyira egy könyv elolvasásától, mint most. A Trónok harca első évadát én is megnéztem a tévében, imádtam is, de ott megálltam, hogy először beérjem őket a könyvvel, aztán pedig előzzek. Az elvárásaim tehát nagyok voltak, és ilyenkor lehet a legnagyobbat…..
PopKult SSS047 - Outlander S01E01 2014.09.07 19:57:38
Anno, a 2012-es várólistámon szerepelt Veronica Roth A beavatott című könyve, amit végig is olvastam becsülettel, ráadásul az unalmasabb részeket sem ugrottam át. Az idei évre a Summit jóvoltából a történet filmváltozata is megszületett, márciustól pedig a hazai mozik…..
Az Álomrablók, vagy ahogyan az első körben nevezték: Az álomtolvajok, Maggie Stiefvater Hollófiúk sorozatának második kötete. Mint ilyen, ügyesen veszi fel az első kötet végén letett sztoriszálat, és még izgalmasabb csomókat köt rá, mint amire a Raven Boys után…..
Pár hónappal a nagy chicagoi vámpír coming-out után, a 26 éves doktorandusz, Merit élete fenekestül felfordul. Való igaz, talán nem a legjobb ötlet késő éjszaka egyedül átvágni egy sötét parkon, de még az adott helyzetben sem nagyon számít az ember arra, hogy megtámadja egy…..
PopKult Filmes Masterlist K-Z 2014.04.01 14:14:00
Az oldal tartalma - kicsit rendszerezve 2010-es filmes listánk; 2011-es filmes listánk; 2012-es filmes listánk;2013-as filmes listánk;2014-es filmes listánk;2015-ös filmes listánk2016-os filmes listánk (frissítve: 2016 11. 23) A lista eleje megtalálható itt...
PopKult Bitten S01E01-S01E03 2014.03.23 13:59:11
Azt hittétek, hogy a vérfarkasok kora lejárt? Hát nem: úgy tűnik, hogy még 2014-ben is szükség van friss alakváltókra a képernyőn. Kelley Armstrong regénysorozatát a SyFy vette elő. Élménybeszámoló három rész alapján - spoilerekkel! A főhősnőnk egy fiatal, szőke fotós,…..
PopKult SSS044 - Sherlock S02E03 2014.03.05 16:17:20
PopKult The Bletchley Circle S1 2014.03.02 15:14:43
Jó pár filmben és sorozatban találkozhattunk már azzal, hogy a háborúból visszatérő katonák nehezen tudnak visszaszokni a hétköznapokba. Az otthon maradottakról kevesebbet hallunk, pedig az ő átállásuk sem feltétlenül zökkenő mentes. Főleg, ha az ember lánya a Bletchley…..
Marcus Luttrell nyolc évet szolgált az amerikai hadseregben, megjárta (többek között) Afganisztánt, majd miután hazaért, könyvírásba kezdett. A saját történetét írta meg, először talán csak terápiás célzattal, de hiba lett volna a kéziratot a fiúkban hagyni, mert A…..
Psy óta mindenki tudja, hogy Dél-Koreában van popzene, méghozzá eléggé egyedi. A műfajként emlegetett k-pop, vagy kajo precíz, alaposan kidolgozott üzletágként működik, ahol a véletlenre semmit sem bíznak, és ha már fél Ázsiát sikerült ezzel a módszerrel meghódítaniuk,…..
Még hogy a szomszéd fűje mindig zöldebb? Westonéké a legsárgább az egész utcában! Ha nem az egész Osage megyében... Kíváncsiak vagytok, milyen családi ebéd lehet durvább a tiéteknél? Nézzétek meg az Augusztus Oklahomában című filmet. Mától a mozikban. Violet (Meryl…..
Hosszú szülés volt, de csak a végére értünk - megvan a győztesünk. A döntő nem volt egy szoros verseny, a mi Sheldonunk már az elején elhúzott, és bár Loki próbált kapaszkodni, de csak a szavazatok 41%-át sikerült megszereznie. Íme a 2013-as bracketünk végeredménye! Minden…..
PopKult Örökbe fogadva 2014.01.09 13:51:00
Sokat szoktunk azon gondolkodni, mivel tehetnénk színesebbé az oldalt? Filmeken, könyveken, szokott témákon kívül mást nem nagyon szerettünk volna behozni a PopKult háza tájára, ezért inkább úgy döntöttünk, hogy máshonnan közelítjük meg a dolgot. Helyesebben szólva…..
Egy ideje már projektszerűen csökkentgetjük a könyves várólistáinkat a lányokkal itt, a PopKulton, ezért úgy éreztük, megérdemel a téma egy kis összegzést. Mi is ez a várólista csökkentés? Az Olvasónapló nevű könyves blogon Lobo indította útjára a kezdeményezést,…..
A döntőre eltűntek a szépfiúk, gondoltátok volna? Már csak két legény maradt talpon a gáton, ők pedig még egyszer, utoljára arra kérnék a szavazáshoz kedvet érző olvasókat, hogy nyilvánítsanak véleményt. Itt! Az eddig "megszokott" módon most is van tortánk arról,…..
Kénytelen vagyok belátni, hogy az idei várólistám csökkentésével csúfos kudarcot vallottam... Konkrétan a feléig sikerült eljutni, ami azért nagyon kellemetlen, mert az első két próbálkozásomat sikerült időben befejezni. Na ezen felhúzva magamat úgy döntöttem, hogy 2014-re…..
Karácsony a nyakunkon, de mi azért tovább zsűrizgetjük a kedvenceinket, akiknek a mezőnyét sikerült négy karakterre leszűkíteni - hála Nektek. Megvannak a favoritok a szuperhősök, a geeket, a másodhegedűsök és a klasszikusok közül, akiket a következő hétre újból egymásnak…..