Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Donna Anna

10 bejegyzést írt és 340 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kudarcba fulladt kótyavetye után Eberstein ezredes hiába várta vissza Adonis alkatú kapitányát a második 100 arannyal, Bruckenbackert azóta már piros pántlikával megkötött ajándékként leszállította Buga Jakab Bottyán generális táborába. A hadisarc hiányzó részének…..
Donna Anna 2011.08.05 02:56:38
A mai Parsifal mutatta meg igazán, milyen jó dolog az, ha egy-egy szerepet több művész előadásában is meghallgathatunk.Egész más rétegeit mutatta az operának Waltraud Meier mint a szintén kiváló Németh Judit. Németh Juditnál azt éreztem, hogy neki a megváltás a végső célja,…..
Szent Jakab havának ezen a szép kora reggelén dobpergés és kürtszó hívta egybe a falu lakosait. Császári kancellista érkezett, aki, miután szépen bodorodó vendéghaját megigazította, tudtára adta mindeneknek, hogy a rekvirált állatokat jófajta császári aranyért és ezüstért…..
comment:com Rohadj meg, Joffrey! 2011.06.16 13:30:00
Az alábbi videót azoknak javallom megtekintésre, akik ugyanúgy rühellik a Trónok harca Joffrey nevű karakterét, mint én. ..
Figyelem! A hozzászólások feltehetően még mindig a blogmodor sünetelése és karbantartása miatt nem jelennek meg rendesen -  remélhetőleg nem veszett el semmi. Tíz-húsz éve még alig lehetett őket látni az utcán. Akkor még tudták, hogy valóban kisebbségben vannak. Akkor…..
Modorosblog Norwegian Wood 2011.07.28 06:00:00
-Odanézz Ferikém, ezek tuti már megint az iszlám szélsőségesek voltak - és hol máshol: egy olyan országban, ahol a lehető legkisebb ellenállással lehet védtelenekre támadni. Hangosítsál már egy kicsit... Ja nem! Egy magas, szőke, törzskönyvezett, fajvédő norvég. De…..
Naszóval, ott tartottunk, hogy Ned Stark, az Év Faterja versenyben hendikeppel indul északi nemesember egy fejjel megrövidült Joffrey, a Pöcsfej király keze által, legalábbis közvetve, miközben egyik lánya éppen gyilkosa arájaként tetszeleg a királyi udvarban, a másik a városi…..
Donna Anna 2011.06.21 01:45:01
Benjen Elvisszel sörözik valahol.

És az milyen édes volt már, mior Dany megpuszilja Ser Jorah-t? A
wwwww...

Meg persze Sanyi és Sansa is. Csak ne nézne ki olyan cseppet sem ijesztően szegény Véreb, megerőltethették volna magukat jobban is a maszkmesterek.

Kissárkányok *.*

Drogóért viszont Danyval együtt bőgtem, nem ezt érdemelték, olyan szép pár voltak. Persze, a banyának is votl valami igazsága, de miért Danyn kellett leverni, amit a népe csinált?

És most mégis, hány jópasi maradt Drogo nélkül? Jon egy puhányképű emós, Robb még csak elmegy, Theont pofán vágnám valamivel (mocskos rohadék), Jaime előrehozott jelenete miatt tán ki is hagyja a következő évadot, a harmadikig semmi dolga... Tyrion meg, akármilyen isteni karakter, azért mégiscsak törpe.

Mit lehet várni? Stannis egy sótlan, karótnyelt, szikár fickó lesz, Davos egy középkorú, jellegtelen külsejű pasi, talán még Jaqentől várhatunk valamit.
Donna Anna 2011.07.26 16:10:30
@Valandil: MII? Nebazz! Tényleg ő volt Cohen is? ott nem ismertem rá. Pedig nagyon jó volt.

De az, hogy az emberek Friccsel asszociálják, jót tesz. A sok kis naiv azt hiszi, hogy Frey valami rossz modorú, vicces, de ártalmatlan öregúr...
 Vérnyúl és Fufu egy barátja könyvajánlójáért cserébe küldött nekünk egy írást - testhezálló témában. Tessék, interjú is készült a szerzővel!). Az infibuláció után ez a minimum :) A modoros hímsoviniszta nőJolánkám, hallottad, mit csinált szomszéd Feri…..
Donna Anna 2011.07.22 19:43:59
@lárvalányhaj: Kiezahülyekurva?

Mondjuk én se karriert, se gyereket nem akarok, csak vagyont meg utazgatást. Meg egy társalkodónőt, testőröket, sofőrt (gyűlölök vezetni) és megvenni az összes wishlistes dolgot.
Modorosblog A Dugovics-per 2011.07.19 06:00:00
1504. Budun (Buda)A nemzetközi és a hazai sajtó kiemelt érdeklődése mellett kezdődött meg a Vilajeti Bíróságon a háborús bűnökkel vádolt Dugovics Titusz büntetőpere. Az egykori várvédő terrorista a vád szerint egy török felszabadító ellen elkövetett gyilkosságban…..
Donna Anna 2011.07.20 17:31:35
@altoid: Seconded. Faszomat érdekel, hogy börtönben vagy öregek otthonában döglik-e meg az a vén náci...
90 Wolfenstein 3D 2009.03.16 17:40:00
Mérföldkő következik a ’90-es évek számítógépes játékbemutatóinak sorában. A következőkben gyermekkori rémálmaink és szenvedélybetegségünk legfőbb kiváltójáról, minden FPS őséről és koronázatlan királyáról lesz szó. BJ Blazkowicz és náci játékszerei…..
Az előző részben elszabadult a paripa az írókkal, minden szál megindult, mint Czollner Gyula fantáziája Alonso alsógatyás fotóját látva, csak aztán nehogy beleszakadjunk ebbe a fene nagy rohanásba. Ned Starknak (megint) szar napja van, nem elég, hogy térdkalácson szúrta valami…..
Horror és akciófilmek imádott helyszíne az útszéli vagy kisváros reggeliző helyes büfés hely, ahol mindig hasonló logika mentén zajlanak az események.  A helységnek két állandó szereplője van: 1.       A pincérlány     …..
 -Tessék, vegyél a fasírtból is. Vegyél, vegyél! Én csináltam, a legjobb karajt teszik nekem félre a piacon mindig. Nem eszel sertést? Ez valami vallási dolog? Büdös az eszed tokja büdös, ártalmas ám... nézd meg: ide leteszem, ártalmas? Bánt, megharap, tökön…..
Modorosblog Az Innovátor 2011.06.22 20:08:00
-Na mi van, hol a 3210-esed? Majdnem tíz évig azt hallgattuk, hogy neked ennél jobb nem kell, és nem is lesz más. Mutasd csak, hadd nézzem... egy kis HTC? Nem rossz, kezdésnek határozottan nem rossz. Nekem is volt egy ilyen, de azóta lecseréltem egy Galaxy II-re - sajnos a 2.1 is nagyon…..
Na jól hallom, hogy megkötött a gipsz? Gratulálok. Kisfiú vagy kislány? És mikorra van Kingus kiírva? Na akkor még van idő. És néven gondolkodtatok-e már? Olyanok vannak, hallod... ne legyetek hülye szülők! Mezey Virág, Réthy Gyopárka, Erdei Őzike, Farkas Piroska, Tüskés…..
 Kedves Modor Tibi! Azon gondolkodám, megér-e a Modoroson egy posztot vagy felet ezen kortárs művészetet ostorzó alkotásom, szöveggel együtt? http://urbanikum.blog.hu/2011/02/20/almuveszet_intro Üdvözlet, Nádor utca /külön köszönjük, hogy egyben átvehettük a Művet -…..
Legutóbb ígértem egy könyvajánlót, és most itt van: mindenkinek, aki rajong a római történelemért, vagy egyáltalán, a jó történelmi regényekért, illetve a hadtörténetért. Őszintén szólva az olvasók között tapasztalható Steven Saylor iránti lelkesedés juttatta eszembe,…..
Evelyn Herlitzius katartikus Izoldája értette meg velem, hogyan és miért játszmázta magát halálba ez a jobb sorsra érdemes szerelmespár.Herlitzius egy igazi szinpadi ragadozó, ahol ő jelen van, ott semmi másra nem lehet figyelni. Márpedig jelen van, így aztán minden, ami a szinpadon…..
Claudius császár feleségeinek sztoriját folytatandó, ezúttal rátérünk leghíresebb neje, Messalina bukásának ecsetelésére. Esetében is addig járt a korsó a kútra, amíg a vízhordó lány ki nem ejtette a kezéből. Lehet, hogy a császárné vesztét az okozta, hogy most az egyszer…..
Modorosblog A túravezető 2011.06.05 16:58:00
-Hejj, micsoda túrák, micsoda emlékek, kalandok... amikor összetrombitáltuk a családokat, aztán szombat reggel 8-kor találkoztunk a szentendrei HÉV-állomáson, a Nyugatiban vagy éppen a Bécsi útnál, a buszoknál? Sok kis csúnya, gombafrizurás, SZTK-keretes gyerek tépőzáras…..
Donna Anna 2011.06.07 01:55:35
Ha! Tolkien-tábor. Eleve isten háta mögötti erdő, faházak, külön épület! a kurva vizesblokk, élmény volt törülközőben rohangálni a szabadban, úgy tíz fok lehetett éjjelente. Egyik nap egy tábor nagy része (gyengélkedősöket kivéve) elment valami kirándulásra.

Én meg "meg vagyok fázva" ürüggyel maradtam, príma kis ebédet dobtunk össze frissen szerzett udvarlóval és fél délután aludtunk. (Tényleg meg voltam fázva, első nap után nem volt meleg víz.)

Már rég rájöttem, kutyagol a halál...

Sőt, a köcsög táborvezetők kitalálták a kötelező reggeli tornát hétkor. Hát baszod, én azért se mentem, ha már hétkor kell kelni (minek, mikor nyaralsz!), nekem csakis és kizárólag hideg víz kell, nem bohóckodás a harmatos fűben. Egyszer kivágtam két hülye arnori őrt reggel, akik ébreszteni jöttek, esti nagytanácson meg ők köptek be, de én nyertem, mert közöltem, hogy férfi létükre beléptek egy nők által lakott faházba, arról nem is beszélve, hogy csíra ember létükre inzultálni mertek egy tündét (völgyzugolyi csapatban voltam).

Mindenesetre soha többé nem megyek semmilyen táborba, és három csillagnál meg félpanziónál nem adom alább. Luxus nem kell, de meleg víz, rendes kaja és pókmentes szállás igen. Ja, és az se árt, ha nem kell éjjel parázni, hogy veszett rókák grasszálnak a tábor/vár körül.

Igen, utálom a magyar tolkieneseket és nekik köszönhetően a fandomot is otthagytam. Mielőtt megismertem, ócska Wagner-imitációnak tartottam. Most megint annak tartom. Amint otthagytam, még nagyobb Wagner-fan lettem.