Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Exploiter

0 bejegyzést írt és 2535 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nyáron nagyon meleg van, télen nagyon hideg van. Soha nincs jó idő. Mindig esik az eső." (népdal) "Az American Psychological Association felmérése szerint az amerikai tinédzserek 70%-át érinti a klímadepresszió, a globális felmelegedés következményei miatt kialakuló félelem, szorongás."  Sosem…..
Exploiter 2019.09.20 13:31:02
@A kiló nem százat jelent.:

Hát tenni kéne, persze, de nem fogunk.
Egyrészt már késő, másrészt meg több milliárd ember életét kéne megbolygatni, egy egész kor, egy egész bolygó alapvető társadalmi és gazdasági paradigmáit kukázni. Esélytelen.
Én úgy látom, süllyed a hajó, hideg a víz, van aki vitatkozik, hogy milyen színűre kéne festeni a mentőcsónakot, vagy hogy kinek a hibája, hogy jéghegynek mentünk, esetleg azon, hogy sebtapaszokkal be lehet-e foltozni egy ötven négyzetméteres léket, mások kiabálnak, rohangálnak, stb.
Én azt mondom, játszik még a zenekar, üldögéljünk a konyakkal, ráérünk még félni, amíg nem nyomják el a zenét el a sikolyok.
Exploiter 2019.09.20 14:12:14
@A kiló nem százat jelent.:

Jaaa nem az lesz itt a baj, hogy nálunk túl meleg lesz.
Azt lehet kezelni. Mi jó helyen vagyunk, nekünk csak a teljes világgazdaság összeomlását, a bolygón kirobbanó jókora háborúkat, éhínséget, meg vízproblémákat, szegénységet, esetleg némi polgárháborút kell túlélnünk.
Még a menekült probléma se lesz akkora gond, délebbre úgyis halomra lőnek mindekit majd, ha komolyra fordul a dolog.
Csak azért vagyok szomorú, mert szebb jövőt képzeltem el a fiamnak.
Ajánlom M.M. és P.G. olvasómnak  Két hét múlva kezdődik a zsidó újév, ros hásáná, amikor a világ, pontosabban az ember teremtését ünnepeljük átlépve ezzel az 5780-as esztendőbe. A zsidó hagyomány szerint Isten 5780 éve, Tisré hó elsején, pénteken, teremtette az embert.1 Öt nappal korábban, Elul…..
Exploiter 2019.09.17 21:02:39
@agarik:

Hát igen, valahogy így. Nem véletlen, hogy már nem születtek világvallások az utóbbi ezer évben, akinek igénye van rá, talál régit, akinek nincs, annak meg ott a formális logika.

Érdekes gondolatkísérlet megvédeni a teremtéstörténeteket, de túl sok az önellentmondás, úgyhogy nem sikerülhet.

Amúgy mindenki tudja, hogy ötezer éve indították ezt a szimulációt, a régebbi dolgok csak a base migration eredményei, szükségesek a dolgok futásához, azért vannak, de csak paraméterezés kérdése az egész.
Exploiter 2019.09.17 21:04:54
@steery:

Egy végtelen hatalmú, idejű és képességű lénynek mi szüksége évmilliárdokra?
Egy másodperc mérhetetlen része alatt végezhet mindennel. Big bang.
Nem kell elmélyült klímakutatónak lenni ahhoz -- igaz, a minimális összefüggések ismeretére azért szükség van --, hogy lehessen tudni: miért nem a klímakutatók javaslatai fogják megoldani azt a válságot, amely egyszerre állt össze objektív (leegyszerűsítve: az üvegházhatású gázok megnövekedett…..
Exploiter 2019.09.03 21:26:48
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Talán egyszer majd megérti mindenki, hogy az áram egy modern országban fontosabb erőforrás, mint a víz. (Főleg, hogy ha ez nincs, az sincs)
Az, hogy veszünk majd a szomszédból olcsón, nemzetstrategiának kicsit sovány.
Vannak olyan jellegzetes, magyar ösztönös berögződések, melyeket csakis azok vesznek észre, akik huzamosabb ideje külföldön élnek. Egy ilyen zsigeri Hungarikumról szól ez a rövid szösszenet. Tavaly nyáron, amikor a szokásos évi két hetes magyarországi vakációt követően a Frankfurt-Los Angeles…..
Exploiter 2019.09.01 12:40:27
@freelander1:

Ha nem érted, hogy az emberek miért rendeződnek csoportokba, akkor fingod sincs az emberi pszichológiáról.

Persze ez olyan avítt dolog, csak hát ha valami évmilliókig szükséges volt a túléléshez, nehéz róla leszokni egy pár évtized ideológiai nyomásától. Főleg, hogy amint beüt megint a fosch, hirtelen megint fel fog értékelődni a dolog, mert nem árt néha felidézni, hogy azok a nemzetek, akik most a legnagyobb integrátorok, nem olyan rég még válogatott eszközökkel irtották egymást a szomszédban.

Aki azt hiszi, a történelem véget ért a huszadik században, és ez itt a happy end, az nem figyelt eléggé.
A pénzügyi tudatosságot népszerűsítő tanítók gyakran beszélnek az anyagi függetlenség fogalmáról, itthon és külföldön egyaránt. Ez az állapot azt jelenti, hogy valaki rendelkezik egy akkora vagyonnal, hogy pusztán annak hozamaiból fedezni tudja a megélhetési költségeit, azaz lényegében nem kell…..
Január 7-én kezdődött a Vörösmarty tér felújítása, a munkák a tervek szerint augusztus 31-ig tartanak. Ahhoz hozzászokhattunk, hogy egy ilyen dátumot nem kell komolyan venni, azonban nagyobb baj, hogy a felújítás ideje alatt a lezárásokról, kerülőutakról a járókelők nincsenek megfelelően…..
Exploiter 2019.08.24 13:09:59
@felucca02:

Hát számoljunk. Vegyük figyelembe az előkészítést, utómunkákat, alapozást, ezt még azt. Marad nettó négy hónap, mert nagyon nagyvonalú vagyok. Az tiz emberrel 4x20x8x10, vagyis 6400 munkaóra. Ennyi kéne rá?
Ja, hogy nincs 10 ember. Ja, hogy a szar munkaszervezés miatt nem jut még ennyi idő se rá.
Igen, fél év alatt bevallanám egyedül és ha megkapom a teljes költséget, akkor nagyon jól elvagyok vele.
Mindneki ezt hajtogatja, nem látod át, nem értesz hozzá, stb. Mert amúgy ezek nagyon bonyolult dolgok. Aha.
Azért ha kiállítanék a sarokra négy fegyveres őrt és azt mondanám, ha két hét múlva nincs kész faszán, az egész gárda, a főnök, meg a cégtulaj, meg a helyi kiskirály agyon lesz lőve, kész lenne 2 hét alatt. Mert meg lehet csinálni.
De a melós minél tovább dolgozik, annál jobb neki, a főnök minél tovább húzza, annál több pénzt tud elkérni, aki dönt a beruházásról, minél nagyobb a projekt összeg, annál többet kap vissza, így senkinek sem érdeke a haladás.

Van az a japán story, amikor egy harminc méteres víznyelőbe omlott bele egy forgalmas csomópont a város közepén. Három nap múlva már újra autók jártak ott.
Nálunk egy egyszerű aszfaltozás tart hónapokig. Mert ez bonyolult. Ja.
Exploiter 2019.08.24 17:17:45
@felucca02:

Ez egy nagyon jó szöveg.
A focit leszarom, de azt nagyon unom, hogy hónapokra, évekre lezárnak fontos útvonalakat a városban.
Biztos van, aki nagyon ért hozzá és meg tudja magyarázni, hogy miért kell ennyi idő, csak közben azt látom, hogy ahol van pénz eszközökre, szakemberekre, stb, ott annyi idő alatt építenek fel komplett városrészeket, amennyi nekünk ahhoz kell, hogy egy száz méteres útszakaszt újraaszfaltoztuk.
Itthon is van érre példa, amikor a város egyik végén egy önkormányzati beruházás során négy hónapig készül egy körforgalom, a másik oldalon meg a gonosz multi hipermarket épít magának egyet. Egy hétvége alatt. Nem is kell elhagyni az országhatárt. Persze gondolom a Tesco sem ért ehhez, azért lett kész töredék idő alatt.
Sajnálom, ha ebben dolgozol, én tuti megőrülnék.
Az általunk termelt hulladék mennyisége és a műanyagszennyezés valóban ijesztő. A Föld állapota tragikus. A klímaváltozás nem FOG MAJD elkezdődni, hanem már tart, ez már az. A környezeti katasztrófákba belepusztulunk. A fajok kihalása borzalmas. És az ezek ellensúlyozására tett lépések, a mozgalmak,…..
Exploiter 2019.08.09 07:53:35
@chrisred:

Mindkettőtöknek igaza van, más-más negatív hatása van Jürgennek meg Haszimnak, de van.
A fáj további fennmaradása érdekében fűnyíró elv alapján egységesen kellene minden civilizáció 80-90 százalékát leépíteni.
Jürgen szerencsére fogy magától, csak nem túl gyorsan. Ez jó irány. Haszim magától nem fog fogyni, de amint tovább csökken a víz meg a kaja szintje arrafelé, hát, minden rendszer egyensúlyra törekszik a ugye.
Exploiter 2019.08.09 09:04:08
@chrisred:

Mi a biztosíték?
Miért kéne érre biztosíték?
Ebben a játékban mindenki önérdekek mentén játszik, ha a 200 éves Rockefeller megteheti, akkor piramist építtet magának Nigériaiak hordáival, ha azok megteheti, akkor kidobják az ablakon a vénembert.
Civilizációs szinten a cél az, hogy te legyél a pénisz kellemesebb oldalán.
Még persze lehetne világbéke is, de ez a szépségkirálynők szakterülete.
Exploiter 2019.08.09 09:12:34
@Exploiter:

Viszont az tagadhatatlan tény, hogy mindegy, hogy egy kiszáradó afrikai völgyben harcolsz a vízért, egy ázsiai nagyvárosban pusztulsz el a szmogban, vagy egy fejlett országban most el a tenger, az mindenkinek személyesen is megoldana minden problémáját, ha nem lenne ennyi ember a bolygón.
Nem kell egyből a leglogikusabb és nyilvánvalóan működő megoldást biztosító genocídiumra gondolni, egy kemény és komolyan vett születésszabályozás is előrelépés lenne, bár ahhoz már lehet, hogy késő. De semmit nem tenni csak kínhalált jelent a jövő milliárdjainak. Mert ez utóbbi 100%os tény, lényegében már napjaink valósága.
Ok, tehát nemcsak az illeszkedést lehet vizsgálni khí-négyzet próbával, hanem a függetlenséget is. Aha, de mit is jelent az, ha két jelenség független egymástól? A hétköznapi életben két jelenségről akkor mondjuk, hogy függetlenek egymástól, ha azok nem befolyásolják egymást. Ha az egyik jelenséghez…..
Exploiter 2019.07.18 07:28:42
Előző posztunkban a G20 országok június végi ülésezése nyomán felvetődő globális problémákról és a 20 legfejlettebb állam felelősségéről írtunk, ezúttal pedig a problémák közül a túlnépesedés helyzetéről ejtünk pár szót. Jelenleg a Föld népessége 7,7 milliárd fő, de bolygónk össznépessége…..
Exploiter 2019.07.05 06:51:56
@Artificem:

És miért kéne ebben segíteni...?
Exploiter 2019.07.05 06:55:56
@Syl_Jr:

A 11 milliárd pont sok.
Már a 4 is sok.

Minden probléma oka ez.
Szegénység? Túl sok ember.
Környezetszennyezés? Túl sok ember.
Túl sok ipar, túl sok mezőgazdasági termelés, túl sok bányászat, túl nagy logisztika, túl sok erdőirtás, túl sok co2, túl sok energiatermelés.
Mindennek az oka a túl sok ember.
A bolygón élhet 2 milliárd fejlett, vagy 11 milliárd nyomorgó ember.
Magyarország továbbra is keresztbe fekszik szinte minden olyan kezdeményezés előtt, melyek az EU távlati céljait szolgálnák. Különösen a klímaváltozás elleni harc és a menekültkérdés megoldása számítanak elvetendő témáknak a magyar diplomácia gyakorlatában, melyhez általában a V4-ek közül sikerül…..
Exploiter 2019.06.24 21:55:56
@Exploiter:

Amúgy az országnak két lehetosége van.
1: hagy mindent a régiben, próbál fejlődni, aztán belefullad a szarba a világgal együtt, mert az usa, kina, india meg a többiek kinyírják a bioszférát.
2: megfeszített erővel megtesz mindent, hogy igazán zöld legyen, aztán belefullad a szarba a világgal együtt, mert az usa, kina meg a többiek kinyírják a bioszférát.
Exploiter 2019.06.25 07:00:10
@chrisred:

90-ben 72 megatonna volt, 2005-ben 59, 17-ben 51.

De ahogy írtam, a szuperzöld, progresszív Hollandia háromszor annyit bocsát ki per capita.
A franciákkal vagyunk pariban, egyébként jellemzően minden nyugati fejlett országnál kisebb a mocskunk.
Persze, nincsenek hajóink, annyi iparunk, akkora logisztikai hálónk... Szóval úgy alapvetően pont mi vagyunk azok, akik -mondjuk úgy - nem igazán élvezzük a szennyezés előnyeit. Csak a hátrányait kapjuk. Hasonlít a globalizmussal kapcsolatos helyzetünkre.
Mottó: “A közösségi háló marketingjéhez és a vevőkkel létrejövő párbeszéd ösztönzéséhez az is hozzátartozik, hogy velük együtt alakítsuk a jövőt.”Larry Weber A honlapépítésben, a blogfuttatásban létezik egy nehezen megnevezhető, mondjuk úgy, érintőleges többlet információ.Ennek megértéséhez…..
Viszkisdoboz 298. Hősök kora 2019.06.07 21:05:12
Régóta nem foglalkozom aktuális politikai kérdésekkel, mert írni csak akkor érdemes, ha olvasnak is az emberek, de arról éppen leszokófélben vannak. Mindenki sütögeti a kis pitéjét és úgy tesz, mintha minden rendben lenne. Szem becsuk, fül befog, száj nem ugat. 1989-ig így éltünk, nem volt nehéz…..
A szocik lassan másfél évtizede nem képesek egyetlen valamire való populáris akciót indítani (tüntetés, népszavazási kezdeményezés, választási győzelem), ez időszak alatt a vezetői között egymást váltották az inkompetens és/vagy korrupt (saját források híján újabban a Fidesz érdekeit is szolgáló)…..
Exploiter 2019.06.02 18:28:01
@vajdasagi:

Az USE hosszú távon az egyetlen esély.
Csak hát a mostani eu vezetéssel maga lenne a rémálom.
Exploiter 2019.06.02 23:25:02
@vajdasagi:

Erről nem kell győzködnöd, az egész bolygó jobban járna, ha Kínát négyzetméterenként szórnák meg aprólékosan szaturációs bombázással.

És igen, az EUnak tököt kellene növeszteni ellene.
De ezek a mostani paprikajancsik még ha egy egységes európai gazdasági és katonai hatalom állna mögöttük, akkor is azzal lennének elfoglalva, hogy hogyan ne bántsák meg a derék Ázsiaiakat.
Exploiter 2019.06.02 23:30:38
@ijontichy:

Sajnos elég valószínűtlen, hogy magyar politikus vigye falat a is a boltot.

De igen, kb két lehetőség van: egy anti-nacionalista banda, akiknek lenne lehetőségük, de eddig megmutatták, mire mentek vele, meg egy nacionalista, ami de facto az integráció ellen van.
Ideje lenne felébredni és a nációt kicserélni civilizációra, ha sikerülne, a bolygón nem maradna ellenfele egy egyesült europának.
Meglehetős vihart kavart a magyar énekes, amikor legutóbb a brit fővárosban járva a koncertje előtt készített egy kisfilmet, amiben (hogyan is fogalmazzak finoman) eljátszott a Bécsbe látogató Lázár János tovább butított verzióját. Miként vélekedik minderről egy 8 éve…..
Exploiter 2019.05.26 20:10:14
@nyuszigonosz:

Nem tudom, miért erősödne a szélsőjobb. A multikulturalizmus minden ország számára pozitív, az embereknek semmi okuk az aggodalmaskodásra.

Meg ugye van egy vallás, ami szent céljának tekinti a zsidók kiirtását. Már nem csúnya internetes kommentekben, hanem úgy valóban. De minden ember, vallás, kultúra, ésatöbbi egyenértékű, mint tudjuk, úgyhogy azt hiszem, ezzel együtt kell élniük innentől nekik is.
Exploiter 2019.05.26 21:19:28
@Jan Kovalens:

Valami ilyesmire gondolsz?

www.independent.co.uk/news/uk/politics/sajid-javid-grooming-gangs-child-sex-abuse-pakistani-men-home-office-a8912636.html

Mint kiderült, a belügyminisztérium szólt le a rendőröknek, hogy lehetőleg hanyagolják az eseteket, mert táptalajt adna a szélsőséges csoportoknak, ha kiderülne, hogy ezerszámra tartanak gyerekeket szexrabszolgaként az országban.
Egy lány vallomása alapján 11 éves korától száz esetben erőszakolták meg, őt többször letartóztatták drog birtoklása miatt (amire rászoktatták), de sosem indult nyomozás, visszaengedték az utcára, ahol már vártak rá.

Ja, ontopic: Ákos ettől még egy nyálas idióta.
Álljon bármilyen jól is a kormánypárt, van egy politikai tényező, amely le képes győzni a Fideszt: a KÖZÖNY. Hétfőn volt a Trónok harca befejező rész — vasárnap az EP-választás. Melyiket vártad jobban? A narancssárga hófehérke és a hét törpe. Az előrejelzésekkel ellentétben a távolmaradók aránya…..
Exploiter 2019.05.26 14:46:37
@A kiló nem százat jelent.:

Ok.
Inkább úgy értettem, értékítéletet fogalmaztál meg, miszerint gáz, hogy az embereket jobban érdekli a got.
Pedig logikus viselkedés.
Exploiter 2019.05.26 16:07:26
@enrikokaruszo:

A legnagyobb tragédia, hogy ez egy valódi, komoly probléma. Amivel valóban foglalkozni kell.
De a környezetvédelem összefonódott a baloldalisággal, így lehetetlenné vált, hogy ideológia mentesen gondolkozzunk a dologról. Nem mérnökök, reál emberek foglalkoznak vele, hanem érzelmi alapon döntő bölcsészek.
Így lett a fő téma az atomenergia-ellenesség meg az autózás, miközben azon kellene dolgozni, hogy szorítsuk sarokba azokat az országokat, ahonnan a szennyezés 80%a jön, pl: USA, Kína, Dél-Amerika, stb. Csak hát ez utóbbiakat nem fehér emberek lakják, így gonosz lenne szólni nekik, hogy a kurva anyátok, Józsit egyszerűbb szivatni, mert csóró kocsival jár.
A FIDESZ olyan vehemenciával kampányol, mintha nem a pártlista élén állna toronymagasan, hanem az 5% eléréséért küzdene. Jól láthatóan abban érdekelt, hogy a sajátjai mozgósításával megnövelje a részvételt (és vele a bejutási küszöböt), ezzel itthon földbe döngölje az ellenzéket ősz előtt, kifele…..
Exploiter 2019.05.26 11:51:29
@math0:

Kurvára van indokom, seggfej. Nem értek egyet a felsorolt egyetlen párt EU-n belüli politikájával sem.
A fideszé áll a legközelebb az elvárásaimhoz, de tiszta lelkiismeretű ember nem állhat mögéjük.
Neked nincsenek elveid, csak ideológiád, mert egy ostoba barom vagy, így azért lásd be, neked könyebb az élet. Meg a szavazás is.
Exploiter 2019.05.26 12:30:48
@math0:

Már megbeszéltük, hogy a kognitív képességeid alapján annyi hasznod van a társadalom számára, mint egy marék szarnak. Ha bármilyen tévedés folytán a felsőoktatás közelébe kerültél, az csak bizonyítja, hogy itthon sajnos tényleg válságban van az oktatás.
Orbán bűne vagy te is, te szerencsétlen nyomorult, egy normális világban portás se lehetnél egy egyetemen.
A nyolcadik, befejező évad után egyértelműen kijelenthető, hogy hatalmas siker már nyolc esztendeje George R. R. Martin különleges regénye (A tűz és jég dala) és az abból készített, HBO által "megrendelt" sorozat, David Benioff és D. B. Weiss rendezésében. Címe: Trónok harca. A sokszereplős,…..
Exploiter 2019.05.24 19:43:45
@szanalmas:

Nem tudom, mennyire ritka.
Az amerikai polgárháború során kik voltak a a jó fiúk?

Vagy nézzük a briteket.
Jó vagy rossz fiúk voltak a második világháborúban? És az írek szemében? Az amcsi függetlenségi háborúban? Indiában? Kinában?

Az oroszok? A világháború kitörésekor? A németországi offenzíva során? Közvetlenül utána? A hidegháború során?

A történelem politika. A politikában narratíva van, meg érdekek. Morál kevésbé.
Exploiter 2019.05.24 19:54:20
@Pour le Mérite:

Ugyanaz a kérdésem itt is, észak és dél háborúja, ki volt az agresszor, ki lett a jófiú?
Vagy van jogos agresszió és jogtalan, attól függően, hogy ki miben hisz?
Exploiter 2019.05.24 19:57:15
@chrisred:

Igen, a valóság mindig sokkal bonyolultabb.
A ii vh leegyszerűsítése is felelőtlenség, ha letudja a világ annyival, hogy nácik voltak és ázok rosszak, akkor pont semmi tanulságot nem sikerül levonni, hogy mi mikor miért történt. Így elkerülni is nehezebb a jövőben.
De tudom, vannak témák, amik objektív tárgyalása magában blaszfémia.
Sziasztok! Tudom, hogy ez a bejegyzés nem témába vágó, de szót kell hogy ejtsek róla. A napokban nagyon sok olyan téma jött velem szembe ami fölött egyszerűen nem tudok elsiklani. Az egyik az amiről ma írni fogok. Ma (május 17.) van, a Nemzetközi homofóbia, transzfóbia és bifóbia elleni világnap.…..
Spoileres elmélkedés a Trónok harca sorozatról és sok minden másról is. Csak akkor olvass tovább, ha láttad már a 8. évad 5. részét, vagy nem zavar a spoiler!..
Exploiter 2019.05.16 22:43:39
A filmipar túltelített. Ezer meg ezer hulladék film, sorozat, miegyéb jön ki minden évben.
Az emberek keresik azt, amiben valami újat, érdekeset, értékeset találnak.
Ezért ekkora a felhördülés, ha valami kedvenc franchise dől le a porba.
Amúgy az a vicc, hogy a mostani filmek 90%nak a felhasználásával, más vágással, más sorrendel simán lehetett volna elfogadható szinten hozni a kötelezőt. Ez tényleg hatalmas blama.
A két faszival az a baj, hogy félreértették, mi volt a siker titka. A Martin féle sztorinak nem az volt a lényege, hogy valami váratlan, brutális fordulattal sokkolta a nézőt. Valójában minden dolog logikusan következett egymásból, csak amíg a klasszikus fantasy szabályai szerint a hősnek valahogy meg kellett volna menekülnie, a meglepő az volt, hogy a logikus dolog történt és akinek el kellett, elhullott.
Ez szöges ellentétben áll azzal, hogy a sztorit kanyarítják úgy, hogy valami meglepő, sokkoló történjen, olykor teljesen logikátlanul.
Lehet azt mondani, hogy az emberek nem értik a lényeget, pedig vicces módon a készítők nem értették a saját sikerük titkát, és sikerült úgy a földbe állni, hogy azt sokáig emlegetni fogják még.
Téged nem érdekelt túlságosan, ezért nem zavar sok minden. Oké. Hardcore fanok százezrei ásták bele magukat a világba, meg a sztoriba, őket érdekelte. Na azok most őrjöngenek, érthető okokból. Lehet őket hülyének nézni, de nagyrészt ők adják a bevétel jelentős részét. Eddig mindenki beszívta, aki szembement velük. Tucat Jóska holnap már más sorozatot néz, a fanbase adja hosszú távon a támaszt. Persze csak ha nem szarod arcon őket, lásd star wars, vagy most a got.
Én meg csak egy jó sztorit vártam, de hát nem kaptam meg.
Mindjárt véget ér a Trónok harca, a tét pedig soha nem volt ilyen óriási. Kár, hogy ez a nyomás a legrosszabbat hozta ki a készítőkből, akik nem tudtak felnőni az egekbe tornázott elvárásokhoz. Részben maguknak köszönhetik, hogy ide jutottak...
Exploiter 2019.05.15 22:24:51
@japapapapa:

Okés.
Azért mostanában az a nagy fájdalma a showbusinessnek, hogy az internetnek hála a nerd rage könnyen szemmel jól látható veszteséget tud okozni még egy nagy cégnek is.
Mivel szerencsére egyre nagyobbak az elvárások nézői oldalon, ezért aki ilyen megúszós marhaságot próbál letolni az emberek torkán, hogy a sötét parasztnak úgyis jó ez, az hosszú távon jó nagyot bukik.
Mert sötét paraszt tényleg sok van, de van olyan is, aki nem az. Mivel ezt a sorozatot szerettem és az egyedüli volt, ami érdekelt is, ezért nagyon remélem, hogy az utóhatásokba beleremeg a seggük.
Most már mindegy, jóvá tenni nem lehet, de legyen következménye a szar munkának.
Exploiter 2019.05.15 22:28:22
@Stenonis:

A star wars konkrétan jó példa, évtizedekig el lehetett adni még a franchise WC papírt is, bármilyen új film alapértelmezés szerint blockbuster lett, mert az emberek feltétel nélkül nézték meg.
A sikeres ip rombolás után nézd majd meg, mi lesz a következő darabokkal.
Deres   Csúsztam. Ismét. Nem szóltam előre, mert minden nap volt egy olyan, háromórás ablak, amikor majdnem leülhettem, aztán meg nem. Kedd reggelre terveztem, vasárnap lett belőle. Sajnálom, és frusztrál, megértem, aki kurvaanyázik, de előre szólok, a jövő hetit csütörtök előtt tuti nem tudom…..
Exploiter 2019.05.13 07:37:54
@atandora:

Na ezért gáz a teleport. Mér ugye ha nem ment volna össze a világ a mosásban, mire felcuccolnak északra, aztán egy nap alatt kinyírják a főbosst, majd visszahajókáznak délre, onnan még visszasétálnak a fővárosba, ez seregekkel együtt annyi idő, hogy már lassan még is szülhetne az a szerencsétlen nő. Itt meg eltelt vagy két hét.