Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alibi7

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Képrejtvény 2007.10.30 13:30:00
Amíg pihen a maci. Tender lezárva: kardnyúl barlangjában...
A CBS egyik vetélkedőjében hangozott el az ominózus mondat, elkövetője a versenyző maga, aki, miután megtudta, hogy akár 50 000 dollárt is nyerhet, majdnem odavizelt a stúdióba, miközben sikoltozott meg ugrált fel s alá egy kicsinyég. ..
Pont egy hónapja hoztuk le monique levelét, akit egy egész vonat közönségével együtt egy darab pótlóbuszra préselt fel a MÁV, most pedig elnézést kért tőle és még 500 forintos utazási utalványt is kapott, csuhéj. Amúgy pedig csekkolják a vertikális MÁV-blogunk letisztult…..
Rémülten kaptam fel a fejem, amikor először hallgattam bele a megújult Petőfi Rádióba. A szemközti polcot pásztáztam a tekintetemmel, miközben a gyomromban fémes hideg áradt szét. Sehol nem láttam a CD-gyűjteményemet rejtő mappákat. Betört hozzám Such György, és sem istent,…..
Tudta Ön, hogy Michelangelo szupersztár volt? "Az első szupersztár, aki a festészetben, szobrászatban, építészetben egyaránt eljutott a csúcsra." Szóval szupersztár - ez jó idétlen duma, de hát valahogy el kell adni csóró reneszánsz művészeket, és ez a…..
A vasárnapi kínálat pont a fotelben heveréshez elég, de arra már nem, hogy több tonna csipszet is letoljunk tévézés közben. Kezdhetünk mondjuk retróval és közszolgálattal. A Szilveszter anno című műsorban régi szilveszteri felvételeken derülhetünk, vagy csodálkozhatunk, hogy…..
Ez a Budapest-Bamako tényleg nagy buli lehet, mert sikerült egy egész nézhető filmet összehozni a versenyről. A filmet egyébként a Travel Channel vetíti, de Villám Géza és Vincze Tibor rendezte, ennek köszönhetően hiányoznak a sztoriból a tipikus Traveles tenyérbemászó és…..
Így, a tartós 48 fokban én is kezdek egy kicsit megbuggyanni, mint a napon felejtett kovászos uborka, de nem aggódom, mert látom, hogy más sincs eszénél. Az ember megnézi az esti Tényeket, mert érdekel, hogy más hogyan dögledezik a hőségben, de mondjuk arra a hírre még így…..
Balatoni hírműsort készíteni nagy merészség, hiszen túl sok minden ott se történik. Az már nagy eseménynek számít, ha Bujtor Csöpi filmet forgat 37 fokban, fehér zsebkendővel a fején, vagy ha Zimány Linda fürdőruhában strandröplabdázik. Na, és itt álljunk is meg egy szóra,…..
alibi7 2007.07.19 06:52:10