Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feketebotos Mark Y'henon

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korábbi konyhai tippsorozatunk második részében újabb konyhai trükköket szedtünk össze, amikkel időt spórolhatunk: A turmixgépet legegyszerűbben úgy takaríthatod ki, ha egy kevés meleg vizet és pár csepp mosogatószert teszel bele, majd rövid ideig bekapcsolod azt. Ennek köszönhetően előöblíti…..
Sunseaty Monster Streetfood & Grill 2016.01.10 20:05:22
Létezik Szegeden akkora méretű minőségi hamburger, amit még én is alig bírok megenni? Ráadásul angus marhából? Igen, ugyanis a tavaly novemberben nyitott Monster Streetfood & Grill 25-30 dekás húspogácsával támad. ..
Feketebotos Mark Y'henon 2016.01.17 11:43:32
@kormosgergo:
Kedves blog író: én egy szóval sem mondtam, hogy egy pogácsából állt. De ha gondolod egy fotót is mellékelhetek.
Nem én kértem, Kara úr kérte! ..
Feketebotos Mark Y'henon 2015.11.26 07:52:17
@A sötét nagy Úr:
JA ja....pont ez szúrt szemet nekem is (megzavarhatta Den Haag)..... pedig simán lehet, hogy a Koppányunk lepaktált a vikingekkel ott fent északon.... Sőt az Otelló valójában Ó-te-ló, régi magyar szidalom Dániában. De az is lehet, hogy Árpád hamarabb nevezte el Hollandiát....ősmagyarul: Niederland-nak.
És a kísértő Vajk szelleme meg Vajkrém.... anyám borogass.....
Subba Baszott jó kilátás 2015.09.20 10:53:48
Feketebotos Mark Y'henon 2015.09.23 21:38:58
@Nyúlkásfülű Koc:
na végre, egy félszerzet...:)
Amúgy érdekes mert az Ymdar a holdfénytolvaj foglalt volt.... mik vannak, ilyen hülye nicknevet választani.... :)
Az ember azt gondolná, hogy 54 év állatorvosi praktizálás után már nem sok újat láthat az ember. Dr. Smith, texasi állatorvos azonban belefutott egy igazi ritkaságba. Életében másodszor. A…..
Subba Mit látok? 2015.06.07 12:04:40
Lecsó ilyen szarul még nem csapott vissza O.o ..
Feketebotos Mark Y'henon 2015.06.07 13:11:57
Hihetetlenül sok féligazság, sőt, olykor káros tévhit befolyásolja az étrendünket. Még azokét is – vagy az övékét csak igazán – akik figyelnek arra, hogy egészségesen étkezzenek. Néhány közismert  táplálkozással kapcsolatos hiedelmet gyűjtöttünk össze. Az olívaolaj az igazi Az olívaolaj…..
A kommentelőket komolyan kell venni. Az olvasók azon kicsi halmaza, akik megtisztelnek bennünket azzal, hogy le is írják a véleményüket. Sokat segítve ezzel, ha negatív, ha pozitív a visszajelzés, akkor is. Tehát nem rúgunk bele, még akkor sem, ha úgy gondoljuk, hogy az lenne a…..
Feketebotos Mark Y'henon 2015.01.18 20:34:02
@aleb19: teljesen igazad van. Van ebben a posztban tudatlanság nem kevés. De hogy ne csak kritizáljak, van benne igazság is. Ajánlom a posztolónak a cukor-szénhidrát-rost alaposabb megismerését. Cukrok, szacharidok, mono-di-poli és társai, izocukrok, invertcukrok...stb....stb. Inzulin tolerancia és az előbb felsorolt cukrok hogyan hatnak rá...., és még lehetne sorolni. Tudnék róla írni. Ja és még valami: a grapefruit nem = cukor és víz. Azért ez nem annyira egyszerű. Bárcsak az lenne.
Feketebotos Mark Y'henon 2015.01.21 12:25:30
@Advanced Flight: Hogy is mondjam....attól, hogy neked volt, van sikerélményed meg szuperegészséges BMI, meg 100% vizelet pH meg szipi-szupi vérkép meg mittudomén milye hiperszuper egészséges vagy, attól a posztban még vannak igen komoly hiányosságok. Csak arra próbáltam rámutatni hogy a bádisok finoman szólva sem dietetikusok... és még kevésbé értenek metabolitikus folyamatokhoz. Annak ellenére, hogy ők szilárdan meg vannak győződve az ellenkezőjéről. Tisztelet a kivételnek. Egyébként meg ha azt csinál mindenki amit akar meg azt hisz el amit akar a maga tudásának vagy tudatlanságának megfelelően. Ja, és még valami: a fruktózon kívül rengetek egyéb cukor létezik. De nyilván nem mindenki olvas biokémia könyveket. Leköti őket a hipersebességes fogyást ígérő oldalak tanulmányozása...
A címben szereplő vicc már zakállas, meg már boncolgattuk is korábban ezt a Szandi slágert, de most az ünnepek alkalmával megint előkerült. Szóval Szandi 1989-ben ezzel a dallal vált országosan ismert popsztárrá, Fenyő Miklós kezelgetése menedzselése alatt. Az egy dolog, hogy a…..
Feketebotos Mark Y'henon 2014.12.26 21:12:34
Ez az igazi botrány, nem a Simon vagy Rogán-ügy. A rúzsai önkormányzat ülésén a közbiztonság kérdését tárgyalták, ahol Nógrádi Zoltán mórahalmi polgármester, fideszes parlamenti képviselő beszélt erről, amit Tatár Gábor LMP-s képviselő rögzített.Tatárt szerint "az…..
Feketebotos Mark Y'henon 2014.04.05 18:34:50
@legelső MortalWombat:

amennyiben a falu közöségge megválaszt valakit az legalizálja annak a nem legális tetteit? Csak mert meg kell felelnie vagy az érdekeit kell képviselnie annak akinek megválasztotta nem azt jelenti hogy másokat el kell nyomnia. Te nem érzed az ellentmondást? Ugye a komunizmos során is valakinek a szemszögéből jó volt.....azok akik támogatták az első titkárt azokat cserébe a párt a keblére vette. A többieknek meg maradt a csengőfrász meg a kuss. Vagy az amerikai rabszolgatartók szentűl meg voltak győződve hogy nekik istenadta joguk hogy a feketéket rabszolgaként tartsák. És ugye a Hitler is a németek egy részét képviselte és Németország jobblétére hivatkozva háborúzott és küldte koncentrációs táborba az alacsonyabb rendűeket... Ezeket kellene megértened. Sztálin is a nagy Szovjet Únió érdekeire hivatkozva öletett meg embereket és küldte őket kényszermunkára. Ezeke az emberek is érdekeket képviseltek mégis mindannyian, kivétel nélkül a történelem legbűnösebb alakjai. Ezt kellene megértened.
Feketebotos Mark Y'henon 2014.04.05 22:02:00
@legelső MortalWombat: próbáltam úgy leírni a véleményemet hogy ne legyek cinikus. Ellentétben veled. Meglepődnél ha tudnád hol lakok és honnan jövök. Megpróbálom leírni még egyszer: ha azt hiszed hogy a megoldás mások elnyomásában rejlik akkor sajnos sem az érzelmi sem az értelémi inteligenciád alapján nem lehetsz európai polgár. És pont az ilyen emberekre alapoz a szélsőség, legyen az bal vagy jobb. Ha megnézed a történelmi példákat az ilyesfajta gondolkodást egy széles, sajnos kevésbé tanult réteg fogadta el a legkönyebben azért mert a demagógia náluk alkalmazható a legkönyebben. Intelligens ember nem tesz különbséget származás, bőrszín vagy egyéb státusz alapján és nem törekszik arra hogy elnyomjon másokat, ugyanis képes felfogni egy igen alapvető összefüggést: az elnyomás, elnyomást szül. Mond csak, te ezek után milyen alapon várod el hogy erdélyi testvéreinket igazságosan kezelje a román állam, csak hogy egy példát említsek a sok közül. Sajnos az ilyesfajta gondolkodás mindig, kivétel nélkül háborúba torkolt. Ezzel nem azt mondom hogy én háborút vizionálok, de a szélsőséges gondolkodás sosem vezetett jóra. Ezt már pár órával korábban leírtam. De sajnos ezt nem akarod, vagy nem tudod felfogni. Én 14 évig éltem úgy hogy megvertek a velem egykorúak mert magyarul beszéltem, az utcán rámszoltak hogy ne beszéljek magyarul, holott otthon mindig magyarul beszéltünk és mi is magyarok vagyunk csak nekünk az lett a sorsunk hogy az országhatáron kívül születtünk. Akkoriba ezt nem tudtam gyerekfejjel megérteni. Nagypapám Horthy testőrségében szolgált, ezért mi különös figyelmet kaptunk a regnáló hatalomtól. Nem tudod te egyáltalán kedves barátom miről beszélsz.... csak mondod amit hallottál másoktól de sosem értetted meg igazán. Nem tudod te milyen keserű az a kenyér amit idegenben, messze a családodtól keresel meg. És már az az érzésem hogy nem is fogod. Mert nem is akarod. Ha pediglen valamit valaki nem akar..... Wass Albert azt írta: " Mert nem tisztességes dolog szabadságról beszélni, és a mások szabadságát odaajándékozni az ördögnek." Nem kívánok tovább vitázni veled, nem is fogok többet neked válaszolni. Őszintén remélem egyszer megérted mit akartunk neked, nektek itt ma elmondani. Sok sikert neked az életben. Szükséged lesz rá.
Feketebotos Mark Y'henon 2014.04.05 22:03:10
@Feketebotos Mark Y'henon: bocsánat: intelligencia. Késő van már, bocsánat helyesírási hibákért.
Ezt a szót egy szakmai továbbképzésen hallottam először. Először jót röhögtem, majd összeraktam magamban az emlékeimmel, illetve figyelni kezdtem és tényleg! Erre a lehetőséget a sokat szidott multik ügyfélkezelési gyakorlata adja meg neki. Miről is van szó?…..
Robogó Robogós, akit felrúgnál 2012.01.06 12:57:00
Nem járok BKV-val (nálam az a világvége és az öngyilkosság után jön), de állítólag vannak irritáló köcsögök, akik a zenés mobiljukat üvöltetik, ám egyáltalán nem zavarja őket az a tény, hogy ezt más is hallja. Uram bocsá' másokat esetleg zavar. Naivan azt…..
1989 március 22-én megalakult az Ellenzéki Kerekasztal, az akkor legnagyobb támogatottságúnak tekintett ellenzéki szervezetek közös hepaja, hogy aztán nem egészen egy évvel később már egymás torkának essenek tagjai. A Trónok harca című friss HBO-sorozat története valahol pont…..
Ismét Velo által küldött képek közül válogattam egy finom kis kora reggeli BMW büntihez nektek, hogy jobban essen a reggeli.. ;D És jöjjön a két meglepi, amik bár nem BMW-k, de ütősek: Bizony, a kedvencünk, a Calibra. :)))))..
Feketebotos Mark Y'henon 2011.01.11 18:04:26
A "hol lehet jó kávét inni Budapesten/az országban" mindig hálás vitatéma. Vitaindítónak hadd mondjam el, Málnuska barátnőmmel pendülök egy húron e kérdésben. Ő lehúzott jópár évet a hazai vendéglátásban, és közösen gondoljuk úgy, a jó fekete levesért irány…..