Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antisasi

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos nem fogom most egyenként linkelni az összes, utóbbi szűk egy évben megjelent Arctic Monkeys-kislemezt, szóval aki esetleg lemaradt volna az ide kattintva csekkolhatja le őket. Ugyanis megint itt egy új dal tőlük, ami az I Want It All címet kapta. Ebben Alex Turner eddig csak…..
Burzum - Sôl austan, Mâni vestan(Byelobog Productions) Feleslegesnek érezzük lefutni a szokásos köröket egy-egy új Burzum album megjelenése kapcsán, a Wikipédia mindenki számára nyilvános, szabadon használható. Megjegyezve persze, hogy 2013-ban sem elsődlegesen a zene fontos, hanem…..
Ugyan a keményedésről szól a Sigur Rós idei éve, de mivel az az izlandi zenekar esetében ez nagyjából akkor is bekövetkezik, ha kicsit erősebben pengetik meg az akusztikus gitárt kihangosítás nélkül, így a most kiadott Ísjaki az ő mércéjükkel mérve már maga a véres…..
Egy hét múlva jelenik meg az Airbourne Black Dog Barking című új nagylemeze, amit most teljes egészében végig lehet hallgatni itt a Lángoló Gitárokon. Igazából az van, hogy az ausztrál zenekar három lemez után elért oda, hogy nem lehet róluk mit írni, szóval egész…..
Elkészült a nyáron fesztiválköztársasággá alakuló Sziget hivatalos himnusza, amelyet a pécsi Punnany Massif zenekar készített, ráadásul egy nagyon látványos, felszabadult hangulatú videót is kapott a dal fesztivál korábbi felvételeiből, nekünk pár pillanatra Lemmyt is…..
Pályafutása során először látogat el Magyarországra a Nickelback. A kanadai rockzenekar november 8-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában a The Hits nevű turnéjának keretében. Szóval ebből kikövetkeztetve valószínűleg az összes slágerüket megkapja a magyar…..
A mai listánkban összeszedtük azokat a színészeket, rendezőket, akiknek nem gyütt Oscar bácsi, és nem azért, mert fullba nyomták volna a kretént.... Hanem mert a szakma éppen más filmeket, színészeket, rendezőket díjazott,  vagy éppen nem volt túl jó a reputációjuk a film…..
Az ünnepek közeledtével a The Killers rögtön két klippel lepte meg rajongóit, a Rammstein pedig egy régi kedvenchez forgatott új videót. A FIDLAR megelégedett egy régi zenekar koncertfelvételének felhasználásával, a The Somersault Boy pedig direkt VHS-esítette a videóját. Eminem…..
Antisasi 2012.12.17 10:14:57
@Tzio:

Ez a gondolkodás már kb 10 éve vérciki volt. Marilyn bácsi erőltette magát az ide-oda szarással, és lásd mi lett belőle.
A rammstein lehet, hogy sokkol, de mindig stílusosan csinálta, sosem öncélúan és nem vált önismétlővé. Ez a klip meg egy az egyben a Ház a kísértethegyen, árvaház és silent hill. Szerintem semmi sokkoló nincs benne.
Február 7-én lép fel Budapesten Slash, aki eredetileg a Pecsa Music Hallba érkezett volna, de mivel a helyszín már most teltházas, ezért a szervezők megpróbálják a bulit nagyobb helyre vinni. "Az elmúlt hetekben és jelenleg is azon dolgozunk, hogy a rendezvény egy nagyobb helyszínen…..
December 17-én jelenik meg a Rammstein videóantológiája, amihez természetesen különlegességet is pakol a német zenekar. Többek között a Mein Herz brennt című daluk zongorás verzióját, és annak videóját, amit most itt is meg lehet nézni lejjebb görgetve. Aki esetleg hiányolná…..
In The Flesh címmel a BBC3 is indít egy zombis-posztapokalpitikus sorozatot, az első évadban három, egyenként másfél órás epizóddal (amit majd másutt szépen hat részben vetítenek le). A történet a közeljövőben játszódik, és egy zombiholokauszt túlélőiről szól, de nem az…..
Már csak egy nap van hátra, hogy bosszút álljon a joghurtot követelő Pocakon, a tejszeletben úszó csokoládéfüggő hipszteren, meg a nőkön, akik tintával leöntött tamponon röhögnek. Az Index és a Bisztró közös versenyén a legrosszabb reklámokat keressük, és november 6-án…..
Aki ezt a videót megnézi, az jó eséllyel furcsa átalakuláson mehet át: érezheti, ahogy percről-percre nő benne, majd hirtelen jól fejlett, nyálkás alienként előtör belőle a KDNP-s médiapolitikus. Én speciel a második percnél már úgy éreztem, hogy a bordám szétfeszítve,…..
Valaki viccesnek gondolta, hogy Tyrion akár Morgó is lehetne a Hófehérkéből, Cersei meg gonosz boszorka, Joffrey pedig olyan hülye, mint a koronás oroszlán a Robin Hoodban. Arya amúgy tényleg ugyanolyan levágott hajú harcos lesz, mint Mulan, úgyhogy azért valahol tényleg üt a…..
Én annyit szeretnék kizárólag hozzáfűzni, hogy kurvára remélem ez nem komoly. Mert ha az, akkor gyerekek írjuk a leveleket a Pentagonba, hogy nem Iránra kéne dobni azokat bombákat. Van annak sokkal jobb helye a világban. Köszi nektek a sok bangladeshi Hulk videót,majd még lesz…..
Az Egyesült Áramlatok ICA szerkesztőjáték első öt versenyzője: Gyárfás Judit, Magyari Andrea, Nagy Csilla, Sasvári Anita és Vidács Anett. Bemutatkozásukat a cikkben olvashatod. A szerkesztők egy-egy hétig szerkesztik ICA oldalát, s mutatják meg koncepciójukat - az olvasókat arra…..