Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beta_karotin

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beta_karotin 2017.02.13 16:52:49
@ogli dzsí: Pedig rádférne...
Néha van az úgy, hogy egy sajtóközleményt érdemes teljes terjedelmében, kommentár nélkül lehozni. Na, ez most van. Tájékoztatunk benneteket, hogy a Petőfi rádió soha nem kereste, és soha nem tárgyalt Balázsékkal a Morning Show kapcsán. Mindvégig ismertük Sebestyén jellemét és közmédiával…..
A Felsőtárkány (például) egy éve betiltott ál-bróker céget hirdet, 2011 óta százmilliókat kapott sportfejlesztésre, négy kiemelt utánpótlás csapata meg idén 76 meccsen 845 gólt. A főszponzor előzetesben, a futballklub máig egy piramisjáték nevét viseli, a százmilliós pályaberuházás keretében,…..
Még novemberben írtunk arról, hogy a Magyar Telekom és az RTL Klub közötti tárgyalások elég csehül állnak, az előbbi nem akar fizetni az utóbbinak a HD adásért, az utóbbi meg nem akarja ingyen adni azt, amit extra csomagban, pénzért ad az előbbi.  Akkor Kolosi Péter, az RTL…..
Az imént néztem végig, ahogy három technodzsekis közteres megvág egy 206-ost. A tábla szerint (ami olyan magasan van, hogy csak létráról látni) 20 méteren belül tilos megállni. A galád törvénysértő egy egész vonóhorognyit és fél lökhárítónyit belóg a tiltott övezetbe,…..
Felipe Massa nemrég meglátogatta Michael Schumachert a kórházban. Ebben a kegyben csak nagyon kevesen részesülhetnek, ám ha valaki igen, akkor Felipe biztosan. Elsősorban persze a barátság, a csapattárs jogán. De azért is, mert egy cipőben járnak, illetve Felipe már csak járt,…..
Beta_karotin 2014.03.04 16:46:00
  A Kölcseyben egy minisztériumi dolgozó schmittelt pályázattal jelentkezett, de a mindenki által támogatott ellenfelét sem nevezte ki az államtitkárság. Szombaton írtunk két jászsági iskoláról, ahol botrányba fulladt az igazgatóválasztás. Az egyik helyen…..
Megboldogult apám szokta volt mondani, hogy ha egy hülyeséget elég sokszor mondanak, azt előbb-utóbb elhiszik az emberek. Nos, ez történt az Orbán kormány költségvetés-centrikus szemlélete, retorikája nyomán is, még értelmes emberek tömegei is bementek utánuk az erdőbe.Miért…..
Beta_karotin 2012.01.10 17:38:34
„Kiderült a titok! Két métert zuhannak Gundel-Takács vesztesei, és egy kényelmes szivacságyon landolnak” - közli boldogan az eddig hétpecsétes titokként kezelt információt a mai Bors. A bulvárlapnak a Maradj talpon! nevű MTV-vetélkedő egyik munkatársa és egy volt…..