Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steel Bull

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetler Ádám az MTK-ban tér vissza  2011.07.26. 16:36 F. Kapus..
Steel Bull 2011.07.27 09:59:51
@a. Bárd: Erdélyi Petyának van még egy éve mert a magyar szövetség hiába tiltotta el egy évre mivel nemzetközi szövetség megkapta h miket találtak a vérébe először 4 év aztán 2re felezték meg így ebben a szezonban sajnos nem játszhat még de remélem nem hagyja abba.
Fodor Szabolcs Miskolcon folytatja   2011.07.25. 22:58 Hblog..
Steel Bull 2011.07.26 15:54:47
@1885*: Dubek se utolsó színészkedésben:)
Steel Bull 2011.07.26 16:01:03
@leonov: Újpesti színekben voltak emlékezetes alakításai:)
Korszerűen szervezett klubot szeretnénk  2011.06.28. 15:10 F. Kapus..
Steel Bull 2011.06.29 03:01:12
@Kovácsnéni2:
Én úgy gondolom, hogy az első csapat magasabb versenyeztetése miatt is megyünk az NL-be mert akár hogy is hívják jövőre a nemzetközi ligát(értsd: MOL liga) lesz és hosszabb is lesz mint eddig, eddigi tervek szerint. Mert az első csapat mindig oda fog menni játszani ahol nem lazán nyer egy példa NL-be is vannak gyengébb csapatok mint a MOL ba is de pl Csíkszereda ellen ha NL-be gyengébb csapat van a sorsolásba arra az időszakra akkor MOL ligába játszik az első NL-be 2. keret. Így adva van h az első keret folyamatosan tempós meccseket játsszon és kiszoríthatóak jobbára a lazán nyerünk meccsek! a Fiataloknak és akik a 2. keretben vannak adott a lehetőség h megmutassák helyük van az első keretnél szisztéma jó, nem csak a jelenre kell koncentrálni mert ez is egy lépcső az EBEL-hez ahhoz mind szakmailag mind anyagilag erősödni kell.

Szlovák 2. liga az irreális a 2 ország viszonya miatt anno az Újpestet se vették fel
Egyesülhet a dunaújvárosi utánpótlás  2011.06.05. 10:31 F. Kapus..
Steel Bull 2011.06.06 12:14:54
@1885*: Igen innen visznek akit tudnak és hajlandó menni is mert sajnos hiába vannak javuló körülmények az első csapatnál az teljesen független az utánpótlástól a Dunaferr SE-nek alig van pénze bármire. Jégkorong sose volt egyesületen belül egy közkedvelt szakosztály ameddig nem sikerül megfelelő kezekbe tenni az utánpótlást azaz azt is Id. Azari úr égisze alá kellene vonni mert ez cél ahogy jégpályát is a Dab. üzemeltetné erre van az önkormányzat felé egy üzleti terv beadva kérdés hogy a belemennek e.
De városba nem tudom mikor jönnek rá hogy 5-6 csapat sportot nem bir el főleg úgy h egy cég se áll mögé az egyetlen városi sport ami talpon tudott maradni úgy h eredményeket is hoz az jéghoki csak nem tudom mikor tesznek lépéseket a város vezetői h a tehetségek ne elmenjenek hanem minnél többen maradjanak, ehhez pedig nem kéne más mint jobb körülményeket biztosítani a fiatal dunaújvárosi srácoknak.
Ennyit a sportbarát fideszről mert ha megnéznék hány Dunaújvárosi nevelés van a felnőtt vagy más válogatottba még a vak is látná mennyi tehetséget adott ez a város ennek a sportnak.
Szappanos Dávid is Dunaújvárosba megy  2011.05.24. 14:04 Hblog..
Steel Bull 2011.05.24 21:54:33
@üveg: Mióta Id. Azari Zsolt vezeti az újvárosi hokit azóta csak olyan szerződéseket köt amire van keret és nem ígérget felelőtlenül ez tény ezekkel nem nagyon lehet szembe menni. A csapatnak van egy társ tulajdonosa a Docler Holding tulajdonosa aki évről évre többet tesz a csapatba és aki nem a megszokott szponzor hogy csak ígérget valóban elkötelezett a csapat melett!
EBEL vagy NL az reklám értékben is nagyot dobna a szponzoroknak mert TV adná a meccseket mivel mind2 ligának vannak TV közvetítésre szerződése és így mindjárt más mint egy MOL vagy OB1 ahol kb nulla a közvetítési idő ha bajnoki döntőt kivesszük.
Jobb Dávid visszatér Dunaújvárosba 2011.05.14. 21:18 F. Kapus ..
Steel Bull 2011.05.15 14:13:16
@blokkoló: Csak ne h fordítva süljön el hogy Dunaújvárosban jobb teljesítményre lesz képes Dávid mint a volánba...

Amúgy ha J.P-t megtudjuk tartani és National Liga is össze jön márpedig nem igazolnának ennyi játékost már most ha nem lenne 99% h indulhatunk ott is. Akkor egy sor dunaújvárosi játékos előtt nyílhat meg a válogatott kapuja jó edző erősebb liga egyenlő fejlődés
Steel Bull 2011.05.15 18:30:16
@Milos Palovcik: National liga & J.P marad Mago hosszabít :)
Negyedszer is nyert, ezzel sorozatban kilencedszer bajnok a Volán -2011.03.26 21:04 / nso.hu Fehérvár-Dab.Docler 9-4 2011.03.26. 23:04 Hblog / jegkorong.blog.hu (forrás/kép/: www.albavolanhockey.hu)..
Steel Bull 2011.03.26 23:50:39
@lamkoca: Hasonló a véleményem főleg a két különdíjas volános Johansson és Ladányi 7 meccs alapján díjat kapnak nem a tudásuk van megkérdőjelezve csak ez elég meredek finoman szólva ez hasonló leosztás mint a régi komcsi időkben elvtársak egymás között lebeszélték kinek mi jut kb. Így ez elég komolytalan ...

Azok a csapatok és vegyük ide a Fehérvár farmot is akik egész évben MOL ligáznak és OB 1 eznek azokkal szemben egy ilyen kiírás finoman szólva hátrányos.Mert ők egész évben edzenek hajtanak és három csapat DAB, Vasas, Miskolc ki-ki meccset játszott mindig FTC és Fehérvár farm meglepetésekre képes volt.Azokkal szemben egy 7 meccses és bronz csata nélküli play-off kiírás egyértelműen hátrányos és Volán fényezés az egész ahogy a Sport tv riportere is Dab gólnál szinte hangsúly nélkül volán gólnál meg örült.

De a szövetségben felébredhetnének hogy akarják azt hogy csapatok szponzorokat toborozzanak szinte 0 TV -közvetítéssel, bajnokságról alig van statisztika,média beszámoló és ilyen verseny kiírással. A volán úgy gondolta neki már nem pálya az OB1 és ezért EBEL-ben indul elfogadta a szövetség akkor ezt, akkor boldoguljon ott legjobb tudása szerint és programot ki lehet írni úgy h magyar bajnok és Volán szuperkupáért egy erő felmérő 2-4 meccses sorozatban meg mérkőzik.

ez így sehogy se jó ami jelenleg van csak a volán menedzsmentnek és szurkolóinak seb nyalogatásra egy OB1 bajnoki cím amivel komolytalanná válik a Play-off. A Vasas-Dab elődöntő mérkőzések kiélezettebb,kiegyenlítettebb,izgalmasabb sokkal paprikásabb igazi néző csalogató hokit hoztak.

Csapatra büszke vagyok mert utolsó 22 percet leszámítva mind a 4 meccsen méltó ellenfele volt a volánnak.
Steel Bull 2011.03.27 21:56:23
@Milos Palovcik: Attól h Dunaferr néven indult a csapat korántsem voltak fullon pénzel. Pont nem régiben volt egy interjú a helyi újságban 15 évvel ezelőtti bajnok csapat néhány tagjával és Simon Csabi ott kereken megmondta mikor ő a volánba ment már akkor is többet lehetett keresni a volánba, igaz azt is hozzá tehette volna h csuszások se voltak.

Mert a Dunaferr SE által felépített azaz összevásárolt csapatok nagy pénzeket emésztettek fel mint pl (két kézi, foci csapat) és így pénzelosztásban utolsók a jégkorongosok lettek és egyre vékonyabb lett a büdzsé!

AZ már SE vezetőinek a hülyesége volt hogy a város saját neveltjeit felvonultató csapatot galyra tették h más csapatsportágban jeleskedjenek!
Miskolci JJSE - Sapa Fehérvár AV19 18.30. Vasas HC - Dab.Docler 19.00. A Fehérvár ma este döntőbe juthat 2011.03.18. 13:51 kerusz ..
Steel Bull 2011.03.19 01:13:46
Nem rég lett vége a sport tv-n a vasas - DAB ismétlése addig haza is értem Pestről na de amin felkaptam a fejem. Hüffner szerint jól kézben tartották a bírók a meccset, meg hozzá szólásokban vasas tábor részéről azzal jönnek hogy a bírókkal foglalkozunk egyrészt döntően befolyásolták a meccset az elején minden szarért kiállítást dobáltak 2 ember előnyös gól meg is lett 2-0 a vasasnak a másik ez fizikálisan rendesen kivesz a lábakból. ugyanakkor rohadtul nem értem miért kell 2 hasonló kaliberű csapat küzdelmébe bíróknak beleszólni. Birok néha nézhetnének mondjuk EBEL meccset tanulni h pl egy rangadón mit fújunk be mit nem a másik hogy vasasnál azért mennek az ítéleteknél a nagy diskurzusok hogy a nyugdíjas csapat levegőhöz jusson érdekes felfogás de h a biroknak annyi tekintélye nincs h elzavarja a reklamálókat ez elég szembe tűnő.

Úgy hogy lehetne ezt hámozni de ameddig nem a játék dönt el meccseket hanem túl buzgó bírók addig elég csalóka a kép!

Vasasnak teljesüljön az álma bejut a döntőbe ott nem lesz miért reklamálni a volán elintézi jobban mint a Miskolcot vagy minket páholna el mert nem bírják majd szuflával, és érdekes lesz a döntő hangulata majd ha ez lesz régi volánosok esetleg alattomoskodnak a jelen volán játékosaival hát kapnak majd a közönségtől rendesen. Mert hiába itt Kiprusoff vagy más légiós igazolások a vasasnál bajnoki cím reményében(valljuk be jó témát adott a sajtónak ezzel Kangyal de realitása nulla) de védőik lassúak kivéve 1-2 fiatal pl Szirányi h volán támadók megforgatják őket simán szóval újabb volán trófea és nézőszám attól függ h Megyei rivális vagy a Vasassal játszik-e a volán Vasasra kevesebben lesznek vevők
Medvescak–Fehérvár 5-2 2011.01.01. 20:22 kultúrmisszionárius..
Steel Bull 2011.01.01 22:51:00
@kiralyfi: @tolsztoj: Keret gyengébb szerintem de főleg hátul bekk poszton vannak gondok elől akik tavaly hozták a pontokat hozzák Árpit kivéve ő kevesebbet, de Sofron meg többet szóval kiegyenlítődik ez dolog nagyjából.
kiegészítő emberek pluszai hiányoznak igazából és védők gyengébbek ez meg is látszik a támadójátékon nem tesznek annyit hozzá nincsen annyi kék vonalas gól vagy onnan belőtt korongok védők részéről mint Bornhammar vagy Alen részéről tavalyról!

Valamikor a fiatalokhoz is hozzá kéne nyúlni bátrabban mert Tokajiék se játszanak a végtelenségig igy őket is pótolni kell

Nehéz ügy hogy eredményesség is legyen meg a csapatot fiatalítani!
Akik nem szoktak hozzá a Sapa Fehérvár AV19 feltámadásaihoz, már az első harmadban úgy gondolhatták, eldőlt a Vienna Capitals elleni meccs. A hazai csapat álmosan, az ellenfél agilisan kezdett, már a 3. percben hátrányban voltunk. Megijedni sem volt időnk, megkaptuk a másodikat,…..
A magyar jégkorong-szövetség főtitkára a Dab.Docler-Vasas HC mérkőzés videófelvételei (Kiss D. esete itt tekinthető meg) alapján fegyelmi eljárást kezdeményezett Kiss Dániel és Gergely Csaba ellen, továbbá a hazai kispadról beütő hivatalos személyre is eljárás vár. A…..
Letámadással kezdett a Fehérvár, uraltuk a mérkőzés elejét. Aztán egy félpályás emelés bepattant a kapunkba, ugyanúgy elvesztettük a fonalat, mint a ljubljanai vb-döntőben. A szerencse nem állt mellénk, a játék alapján a Jesenice nem szolgált rá a 3-0-s vezetésre az első…..
Fajsúlyos hírek közreadásával kedveskedett szurkolóinak a DAB. A Mol Liga előző alapszakaszának győztesénél komoly szlovák védők vesznek részt próbajátékon, főként Milan Varga eddigi pályafutása figyelemre méltó, a 27 éves hokis több szezont is lehúzott a HC Kosicében,…..
Steel Bull 2010.08.23 09:13:18
@check: Inkább fiatalok közül valakinek fel kell nőnie a feladathoz hamarabb Holló helyett vannak tehetségeink akikre ahogy eddig is jol nyúlt JP idén is lesznek meglepetés emberek a csapatban!
A magyar bajnok hétfőn megkezdte az edzéseket. Meglepetésként hatott, hogy Ladányi Balázs és Mihály Árpád nem volt ott az első foglalkozáson, pedig várták őket. Utánajártunk, mi történt velük. Mihály Árpád esete egyszerűbb, ő gyomorrontás miatt nem tudott hétfőn edzeni,…..
Augusztus 24-én Dunaújvárosban a bajnoki döntős csapatok találkoznak ismét. Az előző szezonbeli legjobb Mol ligás csapatunk fogadja az EBEL-résztvevőt. Jelenlegi tudásunk szerint ez lesz a hazaiak első felkészülési mérkőzése, míg a vendégek már öt találkozón túl lesznek…..
Jégkorong Milyen legyen az OB I? 2010.07.30 11:29:00
Kedden délután fontos ligaülést tart a felnőtt első osztályban érdekelt hat egyesület. A két leglényegesebb megtárgyalandó kérdés a 2010/11. évi OB I. lebonyolításával kapcsolatos. Dönteni kell arról, induljon-e a Fehérvár EBEL-csapata az OB I.-ben, és arról is, hogy milyen…..
Steel Bull 2010.07.30 15:11:23
@Pentele: Teccik ez a variáció:)
Steel Bull 2010.07.30 15:33:37
@Rock me Amadeus: Tény hogy egy erősebb fradi mellé jó lenne egy jó újpest már csak azért is mert meg lennének a presztízs rangadók mert egy ÚTE-FTC vagy DAB-VOLÁN mindig rangadó és sok nézőt csal ki a pályára de reméljük lesz olyan hogy 4-5 közel azonos képességű csapat vív a bajnoki döntőért mert az nagyon jó meccseket hozna, és szolgálná a magyar hoki éredekét fejlődését!
"Szerda délelőtt a klub elnöke e-mailben értesített a csapat körüli helyzetről, tájékoztatott, hogy a brianconi jégkorongcsapat jövőre a francia negyedosztályban indul, és megköszönte az eddigi lelkes játékomat" – tájékoztatta blogunkat a válogatott…..