Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vacaklaci

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8 519 db légifelvételt töltöttünk fel a fentrol.hu-ra. Így jelenleg már 168 587 db légifelvételt lehet böngészni, letölteni és címkézni az oldalon...
Változott a káromkodási kultúra. A k...a anyád, és a sz...jál le, valamint a hasonló, mások megalázása céljából mondott káromkodások, szép lassan átadták a helyüket a legújabb divat szerinti megalázó szavak használatának. Ma ha valakit mélységesen meg szeretnél alázni, akkor azt kell mondani, hogy…..
Vacaklaci 2020.02.08 18:55:13
@math0: Leszarom, hogy te minek tartod magad de semmiben sem különbözöl a náciktól, bárkitől aki szélsőséges. Ugyanolyan vagy, szélsőséges, gyűlölködő, beteg. Számomra az ilyen szélsőséges felfogású emberek mind egyformák, akár komcsi akár náci. Te ugyanolyan gyűlölködő, indulatos vagy mint aki komcsizik, ugyanaz a belső motivációd, gyűlölet.
Olvasóink, rendszeres látogatóink bizonyára már várták ezt a bejegyzést, a felhívást tavaszi játékunkra. Jelenleg 117 794 db archív légifelvétel érhető el a fentrol.hu oldalon és ezen felvételek egyharmadát az oldal látogatói igazították a helyükre, nagyban elősegítve ezzel a képek beazonosítását,…..
A világ legjobb országában élünk. Személyesen Szűz Mária védelmezi országunkat a nehézségektől. És hála Isten kegyelme csodálatos megnyilvánulásának, Magyarország élén ma keresztény, hitvalló kormány áll. Ez a krisztusi értékeknek elkötelezett kormány fontos feladatának érzi, hogy a keresztények az…..
Vacaklaci 2018.01.28 10:46:25
@sefatias: A Krisztusi kor mondanivalója, értékei összehangolhatók a mai korral? Tudunk-e abban a szellemben élni és cselekedni mint akkor? Mennyire tudunk megfelelni annak? Rengeteg dolog változott azóta. Sokat változott az ember, technológia, társadalom, vallás is. Mert egy inváziós népvándorlás például nem igazán volt Krisztus korában így teljesen mást jelenthet pl a segítés. Te voltál a "menekültek" között. Leírtad a tapasztalataidat. Szerinted a keresztényi magatartás ér valamit ott? Nyilván önmagadnak igen mert neked és Krisztusnak tetsző dolgot cselekedtél, avagy mondjuk Krisztus mit tenne ha az ő tanításai szerint élő népeket ilyen invázió érné? Ok, tudom, ez az ő tanításai szerint élő nép kicsit túlzás. :) De mégis az ő követőiről van szó.
Vacaklaci 2018.01.28 11:06:06
@sefatias: Tehát a Krisztusi, keresztény érték belő, emberi érték és nem társadalmi vagy pártszervezeti, kormány, stb. Mert a nincs Keresztény párt hanem keresztény emberek. Tehát Orbán és a pártja nem lehet sem Krisztusi sem keresztény :)
Kőbánya nem kifejezetten az a városrésze Budapestnek, mely annyira népszerű lenne a lakásvásárlók körében. Egyrészt messze van a központtól, másrészt nem mondható kifejezetten családbarátnak sem. Határán azonban nem más húzódik, mint az Üllői út és a 3-as metró vonala, így aki ezek közelében talál…..