Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LiviaAugusta

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha egy szépségverseny finisében szívből fogok drukkolni valamelyik versenyzőnek aki nem a csajom vagy rokonom, de Kocsis Korinna kihozta belőlem az állatot. A Miss Bikini címről alig lemaradó jákfai versenyző ugyanis miután megnyerte a…..
"Camelot" - hümmögött maga elé a programigazgató. "Camelot!" - sóhajtott fel a filmvásárló nőcske, akiben még élénken élt Richard Gere és Julia Ormond viharos románca az Első lovagban. "Csak egy csöcsös tévésorozat" - vonta meg a vállát a tévéfüggő gyakornok a…..
Az évad legbénább sorozatcíme verseny győztesét nagy lelki nyugalommal ki lehet osztani a Tv2 Mrs. Klinika című sorozatának. Az eredetileg Strong Medicine címre hallgató amerikai kórházsorozat magyarítását nem tudni mi ihlette, mindenesetre azt valahogy viccesen tudom csak…..
comment:com Az MTVA nagylelkű 2012.05.24 14:20:00
 Az MTVA ugye nagylelkűen átvállalta a kocsmáktól és persze a kocsmákba járó emberektől a meccsek nyilvános sugárzása utáni díjat. Sőt mindezt eltérően az előző évek gyakorlatától. Legalábbis ez szerepel a közmédia által kiadott közleményben, meg persze az, hogy…..
Az RTL Klub nézői február 1-től minden nap 19 és 23 óra között a nem magyar nyelven készült műsorok zömét már eredeti nyelven, felirattal is élvezhetik. A lehetőség egyelőre azon nézők számára nyílik meg, akik digitális platformokon érik el a piacvezető csatornát. Az…..
Azt mondja a vörös rébék a tévében, hogy pénzbevonzó tűzvarázslatot tud mondani CSAK ma, de végül is kurvára mindegy mit mond, mit kínál, rontáslevevést, vagy jövendőmondást, esetleg egy bibircsók kvázi levarázsolását tévén keresztül, és felőlem lehet a Világ Legjobb…..
Néha igazán hasznos infókat kapunk a kis csatornákról. Miközben magukat ajnározzák, elküldenek olyan adatokat is, amikért máskor hetekig szoktunk könyörögni. Most is egy ilyen levél érkezett, amiben a Viasat6 büszkélkedett el azzal, hogy a múlt héten 1,3 százalékos…..
Az olimpiákon mi vagyunk a jobbak, de Svájcban mégis mindenki sportol.Miközben ezen a blogon is hetek óta tart a lázas lajstromozás, vajon hány magyar sportoló jut majd ki a 2012-es londoni olimpiára (érdekes, korábban rendre azt számolgattuk, hogy hány arany, ezüst vagy éppen…..
A Cenzúra nélkül blokk részeként augusztus 18-án, csütörtökön 23:05-kor mutatja be az HBO A halál játéka című dokumentumfilmet, ami Stanley Milgram amerikai pszichológus hatvanas évekbeli kísérletét gondolja újra. A tavaly készült francia filmben az alkotók La Zone Xtrême…..
Furcsa egy hely lehet a közszolgálati tévé, a Szerencseszombat című műsorban például lehet simán lófaszozni (Kovács Áron), nem rúgják ki az embert érte, de ha valaki "képtelen összetartani az adásmenetet", a porba hullik a feje hamar. Így járt Görög Zita, a műsor…..
Az HBO minisorozatot készít az Én, Claudius című klasszikus regényből, amihez a BBC2-t hívta partnernek. A sorozat producerei a Róma mellől érkeznek (Jane Tranter és Anne Thomopoulos), az írókról és a rendezőről egyelőre nincs hír. Robert Graves történelmi regényének…..
comment:com Rohadj meg, Joffrey! 2011.06.16 13:30:00
Az alábbi videót azoknak javallom megtekintésre, akik ugyanúgy rühellik a Trónok harca Joffrey nevű karakterét, mint én. ..
LiviaAugusta 2011.06.16 15:33:49
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
Tegnap este véget ért az év egyik legkellemesebb meglepetésének bizonyuló Éden hotel, a Viasat3 történetének egyik legköltségesebb produkciója. Furcsa valóságshow volt ez, legalábbis a műfaj Való világon és a Big Brother hazai változatán szocializálódott rajongóinak…..
Úgy létszik, az RTL Klubnál kezdenek rájönni, hogy annak semmi értelme nincs, ha a Rácz-tesók jutnak a döntőbe Alekosz mellett (jelen állás szerint ez a legvalószínűbb felállás), így szépen lassan, de biztosan nekiláttak az egyik szereplő kigolyózásának, mégpedig a lehető…..
Február 16-án indul az újabb Survivor-évad, amit dettó Nicaraguában forgattak, de más alcímet kapott. Mivel az előző kiadás a reality történetének egyik legunalmasabb évadát produkálta, reméljük, hogy az új csavarral megtámogatott új visszaállítja a megtépázott renomét. A…..
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
Nincs is annál szebb, mint amikor a hazai médiaposványban egymás oldalát sáros csülökkel dögönyöző résztvevők egymást ekézik a nagy nyilvánosság előtt, és kiabálnak rá mindent a másikra a prosztó műsorkészítéstől a hazudozáson át a konkrét tolvajlásig. Az [origo]…..