Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabor57

0 bejegyzést írt és 394 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ legöregebb 3 Michelin-csillagos séfje ugyan nem sokkal előzi meg korban a nagy francia legendát, Paul Bocuse-t (szintén 86 éves és 3 csillagos), de van közöttük egy óriási különbség: Jiro Ono, sushiséf még mindig a konyhában aktív, nem csak a vendégtérben.A képregény főhőse nem biztos, hogy…..
Nem minden zenész van odáig a zenei tehetségkutatókért, ezzel gondolom, nem mondtuk újat, de sokan közülük nem nyilvánítanak véleményt, vagy ha igen, akkor nem olyan karcosat, mint Brian May, aki egyenesen a zene megcsúfolásának nevezte a holland eredetű…..
Gabor57 2013.07.12 13:53:01
@harcosDuke: Én is ! micsoda élmény volt az ifiparkban, vagy a Balcsi partján 3! lépésre a zenekartól állva hallgatni őket, mikor ÉLŐBEN énekeltek nem holmi PLAYBACK kisminkelt fost hoztak, utána lehetett velük beszélgetni, és nem jöttek holmi gyűrött nyakú securitysek, hogy elzavarjanak a zenekartól!
eat IT Heti menü 0610-0614 2013.06.07 15:00:00
Gabor57 2013.06.18 09:20:00
@customer: és ez csak az amit beírnak a köllégák, a többség nem ír, mert vagy (bocsi) lusta gépelni, sok a dolga, tudja, hogy úgysem változik semmi, kapja a sablonos választ, illetve visszakapja a pénzt, ha még lent reklamál,de attól még éhes marad! De ez láthatólag jó így ahogy van, élni kell vele, sajnos!
Gabor57 2013.06.19 12:24:41
@zs007: LOL
Gabor57 2013.06.19 12:29:57
@zs007: kaptam már másik kaját, illetve visszakaptam a pénzt, de a nem megválasztható köret
nél ott a pont, mert én egy disznóságnak tartom, pláne, hogy a képernyőn külön vannak a főételek, és külön a koretek. Nincs más: eszi - nem eszi, nem kap mást!
Ha a Business Insider összegyűjtheti a legszexibb amerikai szakácsokat, akkor ideje mozgósítani a hazai közönséget is, végülis egy éttermi élménybe nem csak az tartozik bele, hogy mi van a tányéron, az se mindegy, hogy ki teszi oda azt az ételt. Néhány hazai esélyes Íme a…..
Gabor57 2013.05.27 08:53:03
Gabor57 2013.06.05 13:42:23
@Hefe: biztos nem szép!
eat IT Napi ajánlat 2013.05.07 08:55:58
Kedves Vendégeink! A mai napi ajánlatunk: roston csirke zöldséges paradicsomos rizzsel. Üdvözlettel, eat IT..
Gabor57 2013.05.07 10:52:23
@Zosa7: HIHII egész csirke??
eat IT Napi ajánlat 2013.04.18 09:01:21
Kedves Vendégeink! A mai napi ajánlatunk: rántott sajt tartármártással és párolt rizzsel. Üdvözlettel, eat IT..
Gabor57 2013.04.18 15:01:28
@Zosa7: Ez YÓ!!
Gabor57 2013.04.19 08:04:29
@customer: azért nem kéne átesni a ló túloldalára (lepattanó Somlói...stb)ha emlékszel még
eat IT Napi ajánlat 2013.04.09 09:25:19
Kedves Vendégeink! A mai napi ajánlatunk csirkés rakott tészta. Üdvözlettel, eat IT ..
eat IT Heti menü 0318-0322 2013.03.15 14:59:00
Gabor57 2013.03.21 08:16:18
@eatIT: Állítsd élére!!
Mi ma Európában azt ünnepeljük, hogy a kozmetikai termékeken, termékek miatt végzett állatkísérleteket teljes mértékben megtiltják az Európai Unióban.. Pontosan ma van a napja, március 11 - megyünk is ünnepelni, hogy végre! Az Egyesült Államokban azonban januárban jelentették…..
Gabor57 2013.03.14 07:55:23
@Fenimore: pedig a génállományunk 99%-ban megegyezik
eat IT Heti menü 0218-0222 2013.02.15 15:15:00
Gabor57 2013.02.25 14:03:04
@eatIT: köszi
Az utolsó frissítés:Tamás és a győztesek ételei itt. És itt a hivatalos végeredmény, na meg a kedvenc képem Tamásról. Jövök még majd rengeteg képpel és egy rendes értékeléssel, de a lényeg az, hogy nagyon büszkék lehetünk Széll Tamásra, Garai Ádámra és Hamvas…..
Gabor57 2013.01.30 13:41:56
Karácsony után pár nappal a cívisvárosban jártunk, ahol immár egy éve szemezgethetnek a helyi lakosok az Ikon étterem kínálatából. Természetesen mi sem csak úgy reformálni mentünk oda, egy klasszikus burgert néztünk ki a kínálatból. Az étterem már az utcán elkezdődik,…..
Gabor57 2013.01.10 08:56:07
@csillagfürt: Eszünk egyszer egy évben, és az egy élmény...más részről nem egy nagy ördöngősség megsütni magadnak, és akkor annyit ér, amennyire a saját munkádat értékeled!
Meg kell venni a husit, meg a többi hozzávalót és elkészíteni. Még a bucit is sütheted magadnak. De a lakókocsis büfében is megveheted, az is finom. Csak esetleg azt nem hamburgernek, hanem hEmbErgErnek kell nevezni
Gabor57 2013.01.10 09:51:01
@pluto111: szia! a Burger ízét a minimális fűszerezés mellett a különféle hozzávalókkal lehet a szánk íze szerint adagolni, míg az Általad említett kajákban maga a husi van fűszerezve :)
Gabor57 2013.01.14 12:24:07
@Nagyzee: Mint minden nyugati étteremben, legalább is Németországban! Igy a minőséget is jobban kézben lehet tartani!
eat IT Heti menü 1217-1221 2012.12.14 13:29:01
A hajtás után nyomtatható méretben! ..
Gabor57 2012.12.18 07:29:02
@eatIT: Tegnap reggel nem műkszött a SZÉP kártya! De most már műkszik
eat IT Heti menü 1119-1123 2012.11.16 16:30:00
A hajtás után nyomtatható méretben is! ..
Gabor57 2012.11.23 13:17:16
@Mocskos politikus: az milyen?
Gabor57 2012.11.23 14:53:30
@Mocskos politikus: FUUUUJ, bár e jobb fajta cipőtalpak ugye bőrből...ami pedig ugyebár nehezen.... :D
Gabor57 2012.12.11 12:33:32
@eatIT: El van felejtve, sok dolga volt
eat IT Heti menü 1105-1109 2012.10.27 17:40:04
Kedves Vendégeink! A jövő héten, november 1-jén zárva tartunk, 2-án a szokott nyitva tartással, szűkített ebédkínálattal várunk Benneteket! az eat IT csapata ..
Gabor57 2012.11.16 08:46:59
@eatIT: Igazatok van a mai fittness csavar rendben volt, de az elmúlt pár alkalommal kifogásolható volt
eat IT Heti menü 1001-1005 2012.09.28 19:23:00
A hajtás után nyomtatható méretben! ..
Gabor57 2012.10.06 16:40:49
@Mancini76: @angelka33: Na ja.....Ízlések és pofonok....Ugyebár
eat IT Heti menü 0917-0921 2012.09.16 13:34:23
A hajtás után nyomtatható méretben is! ..
Gabor57 2012.09.18 08:44:51
@barnorbi: pláne, hogy a büfé 07:00-kor nyit, és a péksütiket csak ki kell tenni, nem kell már sütni :D
Gabor57 2012.09.21 14:22:36
@minyáú: hát igen...
eat IT Heti menü 0910-0914 2012.09.07 20:36:00
A hajtás után nyomtatható méretben! ..
Gabor57 2012.09.13 13:34:53
@frauc1: @Zosa7: Ha mindent összevetünk, a mérleg akkor sem az eatIT javára billen, Pedig milyen jól indultak...A szakácsok, akik ott dolgoztak, tudomásom szerint mind felfelé estek a lépcsőn! Elgondolkodtató!!
eat IT Heti menü 0903-0907 2012.08.31 19:00:00
A hajtás után nyomtatható méretben! ..
Gabor57 2012.09.10 12:43:52
@BENKOVES: muszáj ezt itt a blogon? szívesen beszélek Veled erről, de nm feltétlen itt!!
PS.: Nem vagyok sztárséf
Gabor57 2012.09.10 12:44:59
@BENKOVES: Ha itt a nevemre klikkolsz írhatsz privátban is@BENKOVES:
eat IT Heti menü 0820-0824 2012.08.19 10:26:06
A hajtás után nyomtatható méretben! ..
Gabor57 2012.08.28 16:56:05
@minyáú: Bizony, Csomós Bandi Debrecen egyik legjobb szakácsa séfhelyettesként dolgozik Debrecen LEGNÍVÓSABB éttermében...Elgondolkoztató nem?
eat IT Heti menü 0813-0817 2012.08.11 09:51:43
A hajtás után nyomtatható méretben is! ..
Gabor57 2012.08.16 18:36:35
@Mocskos politikus: pláne, hogy 650 forintért egy kilót veszek. Én is nagyot néztem, hogy 1 paradicsomért, és 1 ubiért majd 200 pénzt fizettem. De hát ahogy mondani szoktam: nem kell itt megvenni! Nem is fogom!!
Gabor57 2012.08.17 09:51:44
@Mocskos politikus: vettem kis tupper dobozt, elhozom abban
eat IT Heti menü 0723-0727 2012.07.22 20:12:00
A hajtás után nyomtatható méretben! ..
Gabor57 2012.07.30 10:06:49
@Mocskos politikus: sütés után nem feltekert, hanem egymásra rétegezett palacsinta
Erdőkerülő mód: aszalt szilvás, gesztenyés, gyömbéres raguval készült