Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agytörzsy Professzor

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Agytörzsy Professzor 2017.03.18 18:42:55
@Rainse:

Pontosan ezt akartam írni. Vagyis inkább fikáztam volna egy kicsit, hogy "Ennyire nincs ötlet? Minden második évben valami régit kell elővenni?"

Zavaró és gagyi, hogy ennyire nincs ötletük. És még inkább a felfogásuk, hogy "na a King Kong bejáratott név, sokan megnézik majd, mer' a régi is jóú vót".

És milyen lett ez a fim is? Tipikus 15 perc hírnév. Jó élmény a moziban aztán 3 nap múlva alig tudot felidézni. És ez az új filmek 90%-ra igaz. A többi meg inkább csak rétegfilm...

Még a rossz filmek is karakteresebbek voltak anno... Most meg a legtöbb film az a tipikus "se nem jó, se nem rossz igazán".

A másik pedig a mennyiség a minőség rovására fog menni. Pontosabban ez nem jó kifejezés. Inkább csak olyan "közönségesek" lesznek a filmek, ha minden évben jön egy új SW akkor már egy idő után csömör, ahogy a rengeteg képrgényfilmmel is történt. És hiába volt jobb élmény a moziban az Ébredő erő, mint az előzménytrilógia (mert jobb volt sokkal), de számomra hiányoznak azok a tipikus "Lucasos" utalások, szimbólumrendszer, játék és utalás a színekkel, formákkal, sokszor szavak mögött van elrejtve a hangulat... Viszont ott meg az moziélmény
volt rosszabb és bizonyos téren a sztori is. De valahogy "mélyebb" volt a maga módján. És ez az amit hiányolok az új filmekben.

Most viszont, ha kijövök a moziból "hát ez nagyon jó volt!" de később, itthon újranézve már nem ugyanaz, míg a régieket itthon is szívesen megnézem. És nehéz emlékezetes pillanatokat felidézni, nincsenek ikonikus-kultikussá váló dumák, jelenetek, poénok...

Lesz-e még vajon ilyen egyáltalán? Vagy nem is vevő rá a Z generáció?
Vagy csak én vagyok már "öreg"...(?)
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Címzett   Segítséget kérnék. Olvastam utána már és tisztába vagyok azzal, hogy ezek a dolgok amiket leírok jogellenesek pusztán megerősítést szeretnék kapni. Szóval az én…..
Agytörzsy Professzor 2016.08.23 10:13:57
@koprofágia: Az a helyes vlasz, hogy bellok, segtek, DE akkor azrt valami kis plusz jrjon, ha mr a feladat is plussz... A poszter esetben inkbb csicskztatsrl van sz.
Újabb epizód következik, és valószínű egy újabb szinkron verzió is, hiszen a gonoszoknak megint más a nevük, mint kellene. Egyébként második évad, harmadik rész: A végzet kupolái. Nagyon drámai. A kezdőjelenetben láthatjuk, hogy a szavannai vadász kalapban/sapkában lévő…..
Jó, oké, hülye kérdés! Természetesen én is tudom hogy nagyon kicsi az esély arra, hogy ez a film rossz legyen. De vajon sikerül-e összehozni az X-men trilógia és a zseniális Az elsők két univerzumát ezzel az időutazós húzással. Őszintén, nekem nagyon bejött ez az ötlet, az…..
Üdv Martin most egy NC videóval örvendeztet meg minket. Jó szórakozást. ..
Agytörzsy Professzor 2013.11.06 14:50:49
Üdv Mychael egy NC videót feliratozott. Köszönjük neki. Mindenkinek jó szórakozást. ..
Elnézést hogy ilyen sokáig várattalak titeket a videóval, de nagyon nehezen ment az összehozása. Egyszerűen elszállt az életkedvem is, akárhányszor nekiültem a vágásnak, olyan gyorsan kiszívta az energiáimat. Mostanra azonban kész lett, és egy kis történelemóra után lerántom…..
A videó mellé pedig itt egy kis élménybeszámoló a vadiúj 4D-s mozizásról, melyet a MySwing blog követett el! ..
Az első hatalmas vígjáték, a másodikban nagyot csalódtunk... vajon a harmadik milyen lesz? A trailer alapján nekem eléggé vegyes az összkép. Az tetszik, hogy végre nem ugyanazt akarják újra megcsinálni (elvégre nem feltétlenül szükséges egy legénybúcsú ahhoz, hogy valaki…..
Íme a sorozat harmadik, egyben befejező része - legalábbis egyelőre nem készült több - mely még a másodiknál is igénytelenebb, de meg kell hagyni, sokszor már szórakoztatóan rossz. Az ajánlott oldalak között pedig mostantól megtaláljátok a Movie Maniacs csapat (akik a harmadik…..
Anno már láthattatok egy interjút erről a magyar független rövidfilmről, mely a a világhírű író tudtával és engedélyével készül egy amatőr filmkészítő csapat keze alatt. A Néma címre hallgató alkotás azóta elkészült, és mozipremiere is lesz február 23-án, a budapesti…..
Sajnos technikai problémák miatt a videó hangja nem lett tökéletes, és az indavideónak hála a képek is teljesen összefolytak. Sajnos nem tudtam vele mit kezdeni, de remélem így is élvezhető lesz a videó. ..
Tegnap délután kihirdették a legnagyobb filmes díjkiosztó, az Oscar jelöltjeit, és - ahogy az lenni szokott - most mindenki oszkár-lázban ég, az összes filmes fórum megtelt az akadémia döntéseiről vitázó filmőrültekkel! Miért pont mi maradnánk ki belőle? Nos, azért mert mi…..
amerikai misztikus/horror, 81 perc (1999)Rendező:Daniel Myrick,  Eduardo SánchezSzereplők: Heather Donahue,  Michael C. Williams, Joshua LeonardHa úgy vesszük, akkor ez a film terjesztette el a még ma is igen gyakorta használt kézi-kamerás ál-dokumentarista stílust. Azt viszont…..
Leon ismét feliratozott egy videót. Mindenkinek jó szórakozást a Bible Games 3. részéhez.   AVGN-Bible Games 3 Hungarian subtitle by dolfinthereal..
Nagyon úgy néz ki, hogy a FOX-on lassan már saját külön animációs blokkal (American Dad, Family Guy, Cleveland-show) rendelkező Seth MacFarlane tovább bővítené diszfunkcionális rajzfilm családfáját, méghozzá nem is akárkikkel. Immár biztosra vehető, hogy már folynak a…..
Filmdroid Jön a Johnny Quest film 2009.02.16 17:18:00
Talán volt szerencsétek már a Johnny Quest rajzfilmhez. Ennek főhőse egy 12 éves srác volt, aki tudós apjával, fogadott öccsével és bulldogjával körbeutazza a világot és különféle rejtélyes ügyeket oldanak meg. Az eredeti sorozat 26 részt élet meg, később a 80-as években…..
Agytörzsy Professzor 2012.01.24 17:19:24
@lowfast:

Hatalmas lenne, ha megcsinálnak... De a sztorit is úgy, mint a filmben Jeremiah Surd-el (a félhalott tolószékes nagypapi) meg a többi dologgal együtt akkor tuti megnézem és még azt is elnézem nekik, hogy ez a félbúza játssza majd Johny-t.
Marsi Anikó úgy döntött, mostantól semmilyen nyilatkozatot nem ad a magánéletéről a sajtómunkásoknak, írja a Marketing Média a Hír24-re hivatkozva, akik a Bestben olvasták, mi meg most megírjuk a drága Comment:com olvasóknak. A Best magazin „Újra együtt a…..
2perc Néha csodákat művel 2011.12.27 19:03:00
vid4u.init(330,247,"QhjD0xqD8j","I7F8uEPs3o",1);2perc.blog.hu  ..
Dark Castle Kis kihagyás után: Dark Castle Jó szórakozást. AVGN - Dark Castle by dolfinthereal..
Agytörzsy Professzor 2011.12.08 16:08:10