Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szolgálati Füldugó

0 bejegyzést írt és 351 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amíg Simon Gábor vagyonkájának történetét lassan lassan előássák a homályból, addig a túloldalon hiába minden erőfeszítés, a közmilliárdokból szépen kikövéredő Orbán haver, Mészáros Lőrinc összekapart vagyonkájától kuss van. Pedig a felcsúti gázszerelő…..
Varánusz Gulyáságyút a fociba! 2013.08.05 11:52:30
ÉdesViktor megfejtette: azért szar a foci, mert hiányzik valami a focigulyásból. Most mit csodálkozol? Ők ezt a katyvaszt a maga gusztustalanságával, bundabotrányos öngyilkosságágával , a beleöntött milliárdok utáni teljes eredménytelenséggel is egy vonzó, de elég…..
Varánusz Társalogjunk nácikkal? 2013.04.25 04:58:03
Egyszervolt országban nem könnyű eldönteni szóba álljunk-e a nácikkal. Igen, utóbbi alatt a közbeszéd többnyire a Jobbikot érti továbbra is, a bíróság ítéletét a párt egyes képviselőinek és holdudvarának megnyilvánulásai után Vona Gábor nagyjából a hajára is kenheti, a…..
Szolgálati Füldugó 2013.04.26 03:07:38
@Légifarkas: "a közgondolkodás minősége, illetve a köz érdekében történő gondolkodás és tetterő hiánya az, ami megakadályozza az országot az előrehaladásban."

Te megelégedsz a gondolkodással. A gesztenyét kaparják ki mások.
Ma délelőtt éppen akkor jártam a Kossuth téren, amikor javában folyt a készülődés: rendőrök és más egyenruhások forró tea helyett gusztustalan meglepetésekkel várták az Éhségmenetet. Több képet is készítettem, ezeken látszik, hogy az egyenruhás rendőr laptoppal a kezében…..
Szolgálati Füldugó 2013.02.12 18:44:25
@Feketecsuklya: "Vagy lelkiismereti okokból vissza kellett volna utasítania?"

Volt már ilyen, nem is oly rég.

A katolikus Bokor Bázisközösség tagjai visszautasították a katonai szolgálatot Kádár hadseregében. Utána éveket ültek börtönben.
Ezzel a Zsiga Marcival mindig csak a baj van. Vagy a sajtóval, akik kiszúrják a duplán fölvett költségtérítést, a miskolci önkormányzati cégekbe eldugott rokonokat, a rendkívüli aszfaltozást és most legújabban azt a kismiújságot, hogy a frissen vásárolt kéró árával nem tud…..
Szolgálati Füldugó 2013.02.12 18:05:43
@computer programmer: Szexista megközelítés. Mit tehetnek a nők? Kimaradnak a projektből!
Szolgálati Füldugó 2013.02.12 18:09:26
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ne má, az rég kiment a divatból! Most fehér kabátkás szőke lánykák tavaszodnak, ó mi szép is ez! És mennyire grassroots! A dzsobbik igazán alulról szagolgatja Ibolyát.

Az hagyján, hogy még csak most bimbódznak, de már zászlót is bontottak. Korai volt, Ibolyka még nem zászlóanya.

mandiner.hu/cikk/20130212_zaszlot_bontott_a_magyar_tavasz_mozgalom
Szolgálati Füldugó 2013.02.12 18:15:27
@E.Csaba: Úgy tűnik, nem egészen fogod a témát. Csak akkor győzhetnek az ellenzéki csoportok, pártok, akármik, ha minden körzetben közös jelöltben tudnak megállapodni, és valamennyi helyi ellenzéki, függetlenül pártállásától, azt az egyet támogatja.

Ha neked történetesen egy E14-es jelölt jut, és tényleg le akarod váltani a fideszt, akkor tetszik-nem tetszik, őrá fogsz szavazni.

Neked nem tetszik Bajnai, nekem nem tetszik Mesterházy. Azonban épeszű ellenzékiek azt fogják jelölni, aki az adott választókerületben nagyobb eséllyel indul. És én bizony akár befogott orral is szoci jelöltre szavaznék, ha mifelénk a szoci jelölt népszerűbb lenne az E14-nél.

Viszont: ha már ezt kell tennem, akkor lehetnek elvárásaim szerinted?
Fénylő Csillagunk és a szavazóautomata gépsor ismét kézivezérlésre kapcsolja az alkotmányozást. Mert a teringettét neki olyan nincs, hogy az erre tartott Alkotmánybíróság alkotmányellenesnek mond valamit és nem kezdünk pótlapokat matricázni a gránit tömb - muhahahahahaha -…..
Szolgálati Füldugó 2013.02.11 22:17:57
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Szövegbányász?

A kurva annyukat!

Milyen EU-s irányelvek vannak ezzel kapcsolatban?
Szolgálati Füldugó 2013.02.11 22:19:39
@SilenceOfTheMasses: Marha Stefi, hess, hess!

Tahótlanít.

Máma egy kicsit ideges vagyok, és nincs kedvem lábujjhegyen járkálni. Tokfalvi felhúzott.
Szolgálati Füldugó 2013.02.11 22:21:02
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Boli, az ég áldjon meg, minek állsz le magyarázkodni? Disznóknak a gyöngyöt.
  Véget ért az EU-csúcs, és megszületett a megállapodás az Európai Unió költségvetéséről, és azon belül a fejlesztési támogatások sorsáról is. A magyar kormányfő ünnepel, és azt mondja, végül jól jártunk. Valóban így van-e?   Orbán Viktor szerint „soha…..
Szolgálati Füldugó 2013.02.11 16:20:02
@adambum: Na igen. A krumplileves az krumplileves, eeftársak!
Remény és jövő háztól házig, interneten és telefonon, elegen leszünk és leváltjuk a rezsimet - ezt üzente az Együtt 2014 tegnap az évértékelőjén. Amit én a beszédek tartalmára nézve nem a 2012-es év értékelésének, sokkal inkább kampányrendezvénynek látok, ami…..
Szolgálati Füldugó 2013.02.11 00:02:34
@De hol van Columbo felesége?: "Az, ami most van, egyébként nem más, mint a kvázi teljes magyar értelmiségi elit totális csődje."

Azt gondolod, hogy az értelmiségi eliten valaha is múlott bármi?
Szolgálati Füldugó 2013.02.11 01:04:34
@De hol van Columbo felesége?: Visszakérdezek: melyik párt szeretett volna mindig kétpártrendszert, melyik párt nyomta le és zsebelte ki a civil mozgalmakat, szerveződéseket? Én kettőt kapásból tudnék mondani.

Ugyanakkor itt van a Szolidaritás: ezer ember énekli Budapesten a bányász himnuszt január 29-én, és ez nem esemény a véleményformáló értelmiségnek. Mintha nem létezne. Mintha nem számítana. Mintha nem akarnák, hogy számítson.

www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=vncanFf_6YM
Fényességes Vezénylő Csillagunk végletekig lemerült állapottyában sem engedte el kezünket teljesen a szünidőre, nem hagyott minket szellemi manna nélkül. A faszbúkjára feltöltött három percet elemezték sokan sok helyen, a valóságtartalmát is ideértve, pedig a lényeg ezúttal…..
Szolgálati Füldugó 2012.07.15 20:48:11
@szerénységem: "Ki látta Kövér elvtársat ma? Zseniális"

Mesélj!
Szolgálati Füldugó 2012.07.15 21:47:23
@shinichi: "Tessék. Nemhogy győztünk az ellenséget, hanem egyenesen annihiláltuk. A férfiakat leöltük, asszonyaikat megbecstelenítettük, gyermekeiket eladjuk rabszolgának. Nincs kegyelem."

www.myfreewallpapers.net/cartoons/pages/asterix-and-obelix.shtml
Szolgálati Füldugó 2012.07.15 21:54:07
@a szív fészkei: na meg, tegyük hozzá, ott az idősek házi gondozása és ápolása is ügen jól meg van szervezve, és sok ápolót igényel.
A német barátnőmtől tudom, akinek kilencven éves a mamája. Nem idegeskedik miatta, pedig majdnem vak a hölgy. De naponta hordják neki az ebédet, bevásárolnak, kitakarítanának nála, ha hagyná. Kapott spéci számítógépet, amelyik felolvas neki...

Nem rakják ki a hegyre, hogy elpusztuljon.
Bármilyen hihetetlen is, egészen egyszerűen jókedvem kerekedett a Semmelweis Egyetem keddi sajtóanyagától. Ha jól értem, Schmitt Pál tényszerűen plagizált - a jelentés összefoglalója szerint "a dolgozat szokatlanul nagy terjedelmű szövegazonos fordításon alapul" -,…..
A Holt Költők Társasága egy érzelgős, agyonhypeolt film, érettségi előtt láttam utoljára, amikor könnyeket csalt filozófia tanárunk szemébe. A filmben Keating tanár úr, egy régi tabló fényképeihez vezeti diákjait, ahol szembesülhetnek az előttük az iskola padjait koptatók…..
"Tisztelt Cukiság Oldal! Remélem Ernő egerem is felkerülhet az oldalatokra. Ezek az első képek, amiket megosztok életemben.Ernő egy japán táncoló egér, különlegesen szép mintájú bundával, lassan másfél éves, és nemsokára meghal, de remélem másoknak is tetszenek a…..
Gaudi Nagy Tamás igazi emblematikus figurája lett a Jobbiknak. Ő képviseli a "miért ne szavazz ránk" vonalat a pártban, remélem a frakció és a szimpatizánsok maradéktalanul elégedettek. Tegnap a Corvinuson az ellenzéki politikusok létező összes hibáját elkövette, a…..
 A fotót Krisztina küldte. Köszönjük szépen!..
Szolgálati Füldugó 2012.02.23 16:36:36
Lépcsőház-effektus, motoszkált bennem már akkor is, amikor a rizsa kiömlött a száján, de csak a napokban szikrantódott be, hogy de hát én ehhez értenék! Végre valami, amiről úgy írhatok, hogy vitathatatlan szaktekintélye vagyok a témának. Ez volt a megmondás: „nem olcsó…..
A Fidesz támogatottsága, Orbán Viktor népszerűsége és a kormány munkájának megítélése lényegesen magasabb szintről indult, mint négy éve, a szocialisták hasonló mutatói. A jelenlegi kormányzati ciklus felénél (pár hónap híján) támogatóinak aránya, kormányfőjének…..
Megkérem olvasóimat, hogy ezúttal tartózkodjanak a kaján megjegyzésektől: egy végtelenül kedves, aranyos teljesen rokonszenves családanya költészetét mutatom be nektek. Arról, hogy tényleg mennyire jó fej (Nem, ebben tényleg nincsen semmi áthallás, semmi másodszándék, semmi…..
"Kutyakiállítás.  Fodrászat után, fellépés előtt még szunyókál egy kicsit... (A kép 17-én készült a FeHoVa-n)" - írta nekünk Gyula.Köszönjük szépen!..
Szolgálati Füldugó 2012.02.22 18:28:23
Nos igen, ebből a kivételes korszakból elevenített föl a Balázs Béla Stúdiós Szomjas György, bámulatosan jól sikerült dokumentumfilmjével egy történetet tegnap a Frisco kávézóban a Helyzet Műhely. A film kurva régen készült és alkalmat ad arra, hogy…..
Szolgálati Füldugó 2012.02.21 20:34:00
@Advocatus Diaboli: Te egy szót sem értettél a posztból.
"Sziasztok!Ő a mi Vacak kutyánk, most múlt 4 éves, és még mindig egy ördögfióka. Okos, de önfejű. Az esetek nagy százalékában csak akkor csinálja, amit kérünk, ha őnagyságának is ahhoz van kedve. "Kicsit" elkapattuk, és a kutyaiskola sajnos kimaradt az…..
Meghatározó, hogy az ember milyen körülmények között találkozik először valakivel.Csurka István nevét már a züllés pillanatában tanulhattam meg. Akkortájt, amikor az MDF-ből kizárták, és megalapította a szélsőjobb MIÉP-et. Arról már sokkal később értesültem,…..
Sávoly Tamás mikor az Áttekintés a Magyar Rádió Archívumának ’56-os dokumentumaiból című tanulmányát közölte talán nem is sejtette, hogy az általa idézett sorok a Rádió 1935-ös Évkönyvéből mennyire igazak lehetnek rá nézve is. „Az emberiség e civilizációt…..
Mészáros Tamás is kiiratkozott Európából. Sokan megtették ezt már előtte, szóval semmi forradalmira, vagy hősiesre ne tessék gondolni. A kiiratkozáshoz nem kellett sem lemondó nyilatkozat két tanúval, sem semmi. Elég volt hozzá néhány bűzölgő mondat, a barátok közelsége, az…..
Szolgálati Füldugó 2012.02.14 00:05:27
A Fővárosi Ítélőtábla 2012. február 10-én súlyosbította a Fővárosi Bíróság ítéletét Geréb Ágnes ügyében. A bábát öt helyett tíz évre tiltották el a szülész-nőgyógyász, valamint a szülésznői tevékenység gyakorlásától, és helyben hagyták a két év…..
Szolgálati Füldugó 2012.02.13 22:10:39
@AnnaKarenina: ha a születés komplikációmentes volt, akkor a mamának és a babának legjobb otthon. Ahhoz, hogy a kismamának naponta kétszer kancsóból leöntsék a "csunyáját" kálium permanganátos vízzel, nem szükséges kórházban feküdni három napig.