Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mp3pintyo

66 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem hazudok, ha azt mondom, hogy már legalább egy éve szeretnék egy ilyen asztali lámpát venni magamnak. Mivel az általam kiszemelt verzió akkumulátorral is rendelkezik, jött az ötlet, hogy éjjeli lámpának is használhatom, hiszen csak magammal kell vinnem a hálóba és szabályozhatom a fényerejét,…..
Azt hiszem, hogy ha valamelyik kínai cégtől félnivalója van az akció-kamerák atyjának, akkor az a Xiaomi...
mp3pintyo 2017.11.07 07:20:53
Egy újszülöttnek minden vicc új, ahogy egy új Androidosnak is minden információ új lehet, ami a leendő kedvenc mobilplatformját érinti :) Így karácsony táján még fontosabb, hogy átnézzük az alapokat, hiszen nagyon sokan fognak új mobilokat kapni, amikkel lehet, hogy az első napokban nem fognak tudni…..
Letudta vasárnap első hivatalos meccsét a magyar amerikaifutball-válogatott, csúfos verés lett a vége (6-27), de legalább az MTI kint volt tudosítani és fotózni. És ha már ott voltak, fontosnak tartották dokumentálni és a nagyvilág elé hozni, hogy bizony a szebb napokat is megélt…..
A Qualcomm Snapdragon processzorai eddig a megbízhatóság,  a minőség szinomimáinak számítottak a mobiliparban, A konkurens nVidia néhány rosszabbul sikerült Tegra generációja után különösen megnyugtatónak hangzott, ha Q-val kezdődő processzort tudhattunk a telefonunkban, még a…..
A délelőtt sztárvendége egy igazi hamisított Xiaomi power bank (külső akksi)! Vásárolni készülő jelenlévők, kísérjétek figyelemmel a cikket, hogy ti is egyből levághassátok, hogy hamis-e a megérkezett akksitok! Miért fontos ez? Megelőzés, kérem. A hamis akksik olyan feszültségeket adhatnak le a…..
mp3pintyo 2015.05.28 12:55:33
@Aztapaszta: Innen rendeltem én is. Megjött. A kód ellenőrzésen átment, eredeti. 4450 Ft volt :D
A román, magyar és és cigány táncfolklór elemeit ötvöző Fricska táncegyüttes a britek legnépszerűbb tehetségkutatójában járt (ott, ahol az Attraction ugye nyert), és ha már ott voltak, négy igennel tovább is mentek, mert a zsűri tátott szájjal ohmygodozott a produkció…..
mp3pintyo 2015.05.11 10:22:13
@sixx: Telitalálat :O)
Tavaly az X-Men: Az eljövendő múlt napjai kapcsán már összeszedtük a legrandiképesebb mutáns csajokat. Mondjuk ki: ledobtuk a spiné-bombát és a Zinternet zabálta. Hiába no, milliónyi geek szeretne ezekkel a lányokkal legalább egy kávét meginni! Most listáztunk egyet újra! Egy…..
Egy csokor melleket dögönyöző macskás GIF hatalmas siker pár hete a kínai mikroblog oldalon, a Weibon. Nem kell nagyon magyarázni, hogy miért... Hölgyeim, cicák! Uraim, cicik! NSFW Forrás: Zhaizhai News, RocketNews24..
mp3pintyo 2015.03.11 12:22:56
@Chaoyang: Mármint a WeChat. A kettő teljesen más. Az egyik üzenetküldő a másik pedig Twitter klón.
mp3pintyo 2015.03.11 12:39:15
@Secnir: Akkor nem veszünk össze. Nálam a 2. és a 8. kép tulajdonosai tehetik tiszteletüket :O)
  33 millió néző és 18,5-ös rating: ezt hozta az ESPN-nek az Oregon - Ohio State egyetemi amerikaifutball-döntő, ami egyben rekord is az amerikai televíziózás történetében. Várható volt, hogy nagy lesz az érdeklődés a meccs iránt, hiszen január 1-jén 28 millió néző (15-ös…..
mp3pintyo 2015.01.14 16:08:01
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: PL, Primera Division, Bundesliga, FA kupa, Spanyol kup, Serie A a nézettségi sorrend nálam :D Merítés az van.

Volt szerencsém 2 éve kimenni a magyar Forma1-re. Soha többet :) Az egy dolog, hogy ennél szarabbul megszervezett eseményen életemben nem voltam de az unalom olyan magas fokra hágott amit elképzelni nem tudtam volna :)
mp3pintyo 2015.01.17 15:36:03
sportgeza.hu/futball/2014/10/08/c._ronaldora_raszalltak_a_rogbisek/
Érdemes megnézni milyen volt a srác arca...
"Ráadásul a hétvégén volt egy olyan játékos, az ausztrál Sam Burgess, aki több mint egy órát játszott törött arccsonttal, hogy a csapata ne kerüljön hátrányba."
Az észak-koreai válogatott megfelelő komolysággal készül a kezdődő Ázsia-kupára. Az ország hivatalos tisztviselője egy rövid interjúban tájékoztatta a közvéleményt a csapatra háruló elvárásokról, és a felkészülés érdekes problémáiról. "Az élvezet számunkra tabu.…..
Azt hiszem, a fekete péntek fogalmát mostanra senkinek sem kell bemutatni (legalábbis senki olyannak, aki egy androidos blogot olvas, akárcsak alkalmilag is): ez az az amerikai örömünnep, amikor a karácsonyi szezon előtt hatalmas kedvezményekkel lehet vásárolni. Bár ez az akció már…..
mp3pintyo 2014.11.28 21:18:30
@tomyka24: Te melyik bolygón élsz? Az általában megszokott bolti árakhoz képest adták a kedvezményt ha megnézted volna. Nem a Bónusz Brigád féle mgemelem majd lecsökkentem de még mindig drágán adom módszer. 30-40%-os engedmények voltak a valós piaci árból!
Muhaha. "Amazing full frontal action!" A kínai hamisítók ismét egy klasszikust alkottak a las vegasi háttérrel és a borzalmasan fotósoppolt fejekkel. ..
mp3pintyo 2014.06.25 13:05:54
Emlékszem, még a kínai Android forradalom derekán, amikor keleti testvéreink elkezdték gyártani a 2.1-es ROM-okkal felszerelt iPhone külsejű Androidos telefonokat, némi borzongással láttam a bejött készülékeken, ahogy a tulajdonosuk kihúzott belőle egy 30 centis, régi rádiókon…..
A Barcelonában megrendezésre kerülő Mobile World Congress eseményen a Samsung is képviselteti magát. Ha már ott van, kicsomagolja a legújabb csúcskészülékét, a Samsung Galaxy S5-öt. Hogyan is várjuk, látjuk mindezt? Rövid összefoglaló következik, hogy az androlib.blog.hu…..
Korábban töltőkről nem írtam külön posztot, de a Maha Powerex MH-C9000 megérdemeli, hogy közelebbről is megnézzük.    Az előzményekről annyit, hogy néhány évvel ezelőtt Energizer és Varta akkumulátorokkal kezdtem, amiket a hozzájuk adott fali töltővel…..
Felületkezelés olajos halakkal - a halak nem jöttek el Nyár elején eljutottam raklapokból készülő asztallal odáig, hogy az alapanyagot megtisztítottam, és előkészítettem a felületkezelésre, összeszerelésre. A bútor beltéri használatra készül, de azért fontos a…..
Még friss, még meleg (legalábbis most találtuk a YouTube-on) a PlaySation 4 lenti reklámja, amiben Lou Reed jól ismert dalát, a Perfect Dayt énekli el két játékos némi hentelés és autóverseny közben. Elég vicces. És már csak egy hónap. ..
mp3pintyo 2013.10.15 16:00:19
A napokban egy ajánlórendszereket fejlesztő ismerőssel beszélgettem a viselkedésmintákról, felhasználói attitűdökről. És ekkor került szóba az "add to cart" dilemma. Vagy máshogyan megközelítve: a shopping cart optimalizálás kérdésköre.  Az alapdilemma úgy szól, hogy…..
A videó címe ne tévesszen meg senkit, ezek nem iPad-ek (a LiveLeak iPad-re hivatkozik a címben, de idővel a tesztelőknél látszanak az Androidos vezérlőikonok). Ahhoz képest, hogy mennyi szüttyögés van vele és hány ember kezén megy át, nem is olyan drága érte az a 20-30 ezer…..
Jó regggggelt Vie... izé - Az Erő legyen Veled! És a telefonoddal, táblagépeddel is az Erő legyen... Egyelőre nem tudni, hogy csak valami "hiba" csúszott az Erőbe, vagy ysalamarik blokkolják az Erő hatását...? Az igazat megvallva, az Androidpolice cikke után tettem…..
Nagyon ritka, hogy valaki gyökeresen új megközelítéssel álljon elő az okkostelefonok világában, így nem csoda, hogy pár napja hirtelen mindenki a Splay Launcherrről beszél. Aki kicsit mélyebben foglalkozott már az Androiddal, nyilván több launcherrel, azaz alternatív…..
mp3pintyo 2013.05.10 11:53:14