Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pangea

5 bejegyzést írt és 169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután felállítottuk a saját szabályrendszerünk, és kinyitottuk a házasságunk, természetesen nem csak én kezdtem el randizni, hanem András is. Első lépésben regisztrált a facebook-ra. (Igen, ekkor 2017-et írtunk és neki korábban sosem volt fb oldala. Látjátok milyen hasznos dolgokat hoz a…..
pangea 2020.02.06 19:22:02
Nem csak napjainkban számolnak be különös jelenségekről, a több száz, sőt több ezer éves történetek arra utalnak, hogy ufó-észlelések, már az ókorban is voltak. Az ismeretlen, azonosítatlan repülő tárgyak gyakran kerülnek a figyelmünk középpontjába, mivel szeretnénk hinni abban, hogy nem vagyunk…..
pangea 2019.11.21 18:59:47
  "Képzelj el egy kevésbé zsúfolt várost! Amit megtehetsz érte: sterilizáltasd magad!" - olvasható egy pár napja kikerült londoni óriásplakáton. Szimpla kis provokációról lehet szó, hiszen úgy tűnik, mindössze ez az egy példány árválkodik, nincs körbetapétázva a brit főváros. Magáról a plakátról az…..
pangea 2019.11.12 22:11:27
pangea 2019.11.13 10:28:12
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ez aztan azt intelligent valasz!
Nőnek születtél, és ha szerencséd van, még szerettek is. Ha még nagyobb, akkor elfogadtad magadat, sőt te is szeretted. Aztán mégiscsak utolér a fogyasztói társadalom, mégiscsak kikerülsz a védelmező burkodból, és ha akarod, ha nem, meg kell alkotnod saját magadat. Ez a mai totális torzulásban…..
Érdemei elismerése mellett kinevezik nagykövetnek Pornográfiába. (Szele Tamás újságíró, Facebook.com, 2019. október 12.) Ő a Fidesz mutogatós bácsija. (Lendvai Ildikó szocialista politikus, Facebook.com, 2019. október 13.) Borkai hamarosan a történelem vénuszdomjára kerül. (Tardos János újságíró,…..
Többször felgyújtották, ostromolták kurucok, osztrákok, de eredetileg az Egri Csillagok forgatására épült a pilisi vár, ami ma is látogatható.  A pilis Egri Vár, az egykori filmdíszlet - forrás: saját fotó..
pangea 2019.10.29 13:57:23
Hosszú az út az első tünetektől a diagnózisig   Sokat gondolkodtam azon, megosszam-e ezt a történetet a blogon, mert nagyon személyes és még most sem értem az út végére, de aztán arra gondoltam, hátha tudok segíteni másnak, hogy kevesebb kerülőutat kelljen megtennie, mint nekem. Íme, a történetem.…..
pangea 2019.09.23 18:43:55
@Borókagyogyó: Van folytatás?
A csütörtök magasságában feltett kérdésedre bambuló, néma tekintetek a válasz? Így tervezd meg a menüket! Az alapoktól indulunk! (Képek forrása: Flickr, Pixabay.com) Minden héten ugyanaz a forgatókönyv… Mint egy mumus, toppansz a nappaliba vagy a konyhába, mikor együtt a család. Szerda, csütörtök…..
pangea 2019.08.24 20:54:00
@Valódi Nő: Akkor egy növényevő elefánt mibol építette fel az izmait?
Egy se veled, se nélküled kapcsolatot mi mással lehetne feldobni, ha korábban már minden be lett vetve, mint olyan kis titkokkal, amik érdekesebbé, rejtélyesebbé teszik az illetőt. Posztolónk barátnője heti szinten szállítja a múltjában rejlő újdonságokat, ám a pasit nem is az zavarja, hány férfivel…..
A világ legnagyobb vallásának, a kereszténységnek legfontosabb alakja maga Jézus, noha életének első szakaszáról (gyermek-, és ifjú koráról) és például külső megjelenéséről alig - alig szolnak a fennmaradt írások. A Biblia csak egyetlen helyen utal külsejére: Ézsaiás próféta könyvében (53:2b):…..
Robin Williams nagyszerűségét az adta, hogy amellett, hogy kiváló komikus és vígjáték-színész volt, aki zseniálisan tudott játszani az arcával és a hangjával, ugyanilyen jól megállta a helyét komolyabb, drámaibb szerepekben is. Mindkét műfajból sokat megtalálhatunk filmjei között, ha végignézzük a…..
pangea 2019.06.11 21:58:40
Hogy milyen egy sikeres klasszikus Home Staging projekt,arról írtam nemrég.  Most nézzük meg, hogy néz ki egy ingatlan befektetés.  Már első lépésben nagy a különbség a klasszikus, és az ingatlanbefektetéssel kombinált Home Staging között. A klasszikus Home Stagingnél egy olyan lakásról…..
A magyar vidéken igen sokáig szokásban maradtak a különböző fenyítések, melyek pontos koreográfia szerint okoztak fájdalmat vagy szégyent a bűnösöknek.  Forrás: Néprajzi lexikon, deres és botozás..
pangea 2019.04.29 11:13:06
Betilthatják a kézfogást a brit irodákban, ugyanis egy felmérés szerint az emberek háromnegyede nem kedveli a fizikai kontaktust a munkahelyeken...
Igen, jól látja a kedves olvasó ez egy újabb spoileres elemzés a Trónok harca utolsó évadáról. A Fanboy Híradó posztjában a Mások céljairól, a sorzat leggyengébb színészi teljesítményeiről és Brienne nagy napjáról lesz szó...
Na. Célegyenes. A végén meg valaki a Vastrónon, de addig van még hat rész, izgalom, intrika, miazmás. Ha valaki arra kíváncsi mi vót eddig, akkor javaslom ennek a linknek a matatását, mindenki másnak meg csak annyit, hogy Tél van, Éjkirály.Falat döntesz, de miért?Úgyis megszívod. Deres Kisfickó…..
„Nem áltatom magam, az én koromban ritka az a társ, aki még nem égette meg magát, akit nem köt gyerek máshoz” - Levélírónk próbál éretten hozzáállni a helyzethez és jó lenni mindenkihez, akik ezt meg is szokták. Mégsem tud osztozni, még a férje gyerekeivel sem, főleg…..
Ezeket a dolgokat egy jó felszolgáló soha nem mondaná el egy vendégnek, pedig nagyon fontos lenne tudnunk. Így lehetővé tettem néhány kiváló hazai szakembernek (egészen különböző profilú és árszínvonalú helyekről), hogy névtelenül mondja el, mi zavarja őt a napi munkavégzésében, a vendégekkel való…..
Rozsnyai Kálmánt a századfordulón Európaszerte a legismertebb magyarnak tartották, de ő inkább elvette feleségül Petőfi kedvesét, miután összeszűrte a levet Oscar Wilde-dal, és a legjobb barátja lett Ady Endrének.  Forrás: kozvilagitas.blogspot.hu A Sárréti Múzeum és az OSzMI fotója...
pangea 2019.03.05 15:47:44
Hetente 150 perc mozgás javasolt, legalább 10 perces, vagy annál hosszabb időegységekben az egészség megőrzéséért. Néhány tanulmány szerint azonban önmagában még ez sem használ az ülőmunka káros hatásaival szemben...
pangea 2019.02.19 11:06:40
Mi lett a rendőrök által csak "szomszédvitának" nevezett történet vége? - sokan kérdezték hozzászólásban, üzenetben. Erre azt tudom felelni, hogy jelenleg úgy néz ki, a kispesti pokoljárásunk négy év után véget ért. A "terrorcsalád" ugyanis tökéletes példája lett annak, hogy erőszakra,…..
Elválni valakitől nem feltétlenül jelenti azt, hogy hangosak vagyunk, ajtót csapkodunk, és a másikra gyűlölettel nézünk, bár talán úgy valahogy könnyebb. Dühöngeni, és kiadni a fájdalmat, a csalódottságot, a keserűséget. A csöndes felismerés sokkal nehezebb szeretettel a szívünkben, mert kívülről…..
A legtöbb barátunknak az első kérdései mindig az összezártság és a kis hely nehézségei kapcsán adódtak. Hogy fogjátok viselni, hogy egy 1 négyzetméteres fürdőszobára lesztek hatan? Hogyha esik az eső, akkor be lesztek zárva az autóba? Mennyire lesztek önellátók, ha nem lesz rendes kemping? ...és így…..
pangea 2019.02.03 13:36:59
@Akuci: Pont ott. Fényes nappal tobb utonallo csoport is volt. Az elso penzt kert, es falu kozepen, a rendőrök nyugodtan sétálgattak. Tobb oras sor alakult ki. A kovetkezo egy fegyveres indian felkelő csoport volt, akik körbevettek minket, a fákról is lógtak fegyverekkel, ok is penzt kertek. A harmadik csoport mar Palenquehez kozel volt; teljesen lezárták az utat torlaszokkal, es órákig nem engedtek tovabb. En addigra mar eleg beteg voltam, es kértük oket, hogy engedjék at legalabb a gyerekeket es betegeket, de nagyon fenyegetően leptek fel. Ejfel utan engedtek tovabb a kocsisort. Eletem legrosszabb élménye volt, nemcsak fizikailag, hanem lelkieleg. Itt mi Európában nem vagyunk hozzászokva ehhez, mert ha barki beprobalkozna ilyesmivel, a rendőrség fel oran belul lecsukna oket. Mexikóban viszont nem véd meg senki, a rendőrök megkapják a jattot a pénzből, amit beszednek.

Mexikóváros-Teotihuakan vonalon is eleg necces volt, de azt majd legkozelebb. Szoval nekem soha tobbet Mexikó, max a yucatan félsziget.
Az animék között igazán kellemes thrillerekre lehet akadni. Ezt a mostani sorozatot egy kedves ismerősöm ajánlotta, pontosabban arra volt kíváncsi, hogy milyen kritikát írok neki erről. Hogy mi is pontosan az Erased (僕だけがいない街 = A város, nélkülem), nos, arra igyekszem minél részletesebb választ adni…..
pangea 2018.12.19 14:45:24
5 év és 1 hónap. Ennyibe telt nekünk megszereznünk az ausztrál állampolgárságot, miután 2013. októberében 4 óriási bőrönddel, diákvízummal, 30 óra utazás után megérkeztünk Sydney repterére. Összvissz egy airbnb szállást foglaltunk 4 napra, és tudtuk, hogy hova fogok én (Zoli) járni posztgraduális…..