Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krike

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A középsúly bajnoka 2009.09.20 23:29:00
Érdekes és tanulságos hét volt, amit a Clio RS-sel töltöttem. Alkalmi utasaimnak, illetve azoknak, akik a hátulra szorultak inkább kínszenvedés, hiszen 185 centiméter felett - fejtér ide vagy oda - egy-egy durváb bukkanón bizony koppant a fejük. Bevallom, átkoztam az ország rossz…..
Krike 2009.09.21 22:57:59
@Carfan: Fordot rendes emberek tervezték, és német bérrabszolgák szerelik össze, bár az enyém Belgiumban készült. Ford ugye alapból amerikai(legalábbis nálam). Fókusz 1.6-os motorja, váltója, és még nem tudom mi megegyezik a mazda3,volvo s40 hasonló alkatrészeivel. Nekem soha nem volt német a Ford, kivéve azt a gusztustalan siemens computert benne :)
A PDTDI-nél a gyári 177 lovas Seat Leon-t értettem, csak nem írtam le, elnézést.A ford is a 2.5-ös, és 1.9-es dízelekre rágott be. A manager dolgot arra értettem, hogy a mi cégünknél is az a presztizs hogy 2.0 TDI passat, pedig rengeteg olcsóbb dízel ebben a kategóriában többet ér szvsz, pl. Laguna,Avensis,Superb(bár ebből a régi 2.5 V6 a kedvencem) tudom, ez is német, csak a cseh mérnökök helyrepofozták:)
Krike 2009.09.21 23:13:37
@Carfan: Ezen már nem vitatkozunk össze, kinek-kinek érzése szerint :)
A lényeg hogy működjön a dolog, és a tulaj elvei legalább látszólag sértetlenek legyenek :) Ettől függetlenül, mikor renyóm volt imádtam, és semmi nyűgöm nem volt vele, és ment mint a golyó, ezért is csak a tulajt jellemezhetjük, nem az ótót :)
Néhány uniós képviselőnek nagyon bögyében lehetnek a motorok: több ország küldötteinek közös munkájaként tervezet készül, miszerint az Európában forgalomba helyezendő gépek ne lehessenek száz lóerőnél erősebbek. Korábban már volt próbálkozás hasonló intézkedések…..
Adott egy alaplap, a történeti hűség kedvéért ez. Adott az otthoni routerem, a történeti hűség kedvéért ez. És adott köztük az a patchkábel, amit ezer éve használok. Valamiért most ezzel az új alaplappal nem jó. Kicseréltem a kábelt, az sem jó. Kicseréltem egy másikra, az…..
Ezek a napok az ilyen megjövetelek napjai. Mint alább írtam, megjött Eddie, ez már nem újdonság. De most megjött Tofi barátom rikvesztje is, Katitól. Nem akarom nagyon húzni a dolgot, íme egy mai korszerű USB kulcs. Ha esetleg bárkinek is nem lenne világos, hogy a cucc "mit…..
Krike 2008.01.17 21:04:36
Merthát valljuk be, hogy a karajcsont akkor kerek, ha 1. úgy mondjuk, hogy korocsony, 2. ha a bulldog karajcsont kívánó egyének a három nap végén, így 26-a este leülnek és végignézik, mi is történt.Én most kezdem a vasárnappal (23-a), amikor is még délelőtt el kellett menjek…..
nesztek balooblog mámegin' 32 2007.12.13 09:27:00
És ehhez szokásomhoz híven nem írok semmit. Ez van.Viszont a leánygyermek szépen cseperedik. És hogy végre egy igazi ajándékot adhassak a kedves nyájas olvasótábornak: íme a képek, amik már több, mint egy hete nem láthatók. Hát most de! Előre szólok, hogy egy rakás kép tök…..
Krike 2007.12.13 19:06:40
Ülök a szobámban azapóssal, épp beszélgetünk az ámítástechnika csudáiról, amikor bejön Bence, kezében egy üres műanyag kanállal és kijelenti nagy boldogan:- Ez leves.?? Nyújtja a kanalat.[jahogy játszunk?? Ahaaaa... főzőcskézünk! Nagyszerű]- Köszönöm. Finom, csak…..
Talán ott kezdeném az egészet, hogy nincs két egyforma születés. Najó, ez akkora banalitás, de mégis, mégcsak hasonló sincs. Hogy ez mennyire így van, ahhoz azt hiszem a nyájas olvasónak nem árt tisztában lennie Bence fiam születésének a körülményeivel. Aki esetleg kiváncsi…..
Ez a nap híre! Álmodni sem mertem volna, hogy a banda, amelyiket világ életemben imádtam, akinek a gitárosának a hatása akkora volt rám, hogy az ő signature modelljével játszom a mai napig, újra összeáll. És igen!!!..