Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geigermuller

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen közterületen! Lehetőleg száz négyzetméteres, hét emelet magas óriáshálón, ha egy mód van rá, akkor mindenképpen a fővárosban, az újpesti lakótelepen. Nem vagyok marketinges, szóval nekem elsőre inkább az olcsóbb, célzottabb hirdetések ugranának be ilyen…..
Gergely ma reggel azt vette észre, hogy Pintér Sándor munkába ment. Változtatás nélkül közöljük a részletgazdag beszámolót: Mögöttem jött át negyed tízkor a Lánchídon Pintér Sándor, aztán a BM előtt a sofőr kiugrott az autóból, a csomagtartóból kivette Pintér…..
Mint azt a newsokbol halhattunk, tegnap reggel szornyu incident tortent a Connecticut allambeli Newton varosanak Elementary School-jaban. Azota nem gyozom hallgatni a kulonbozo hirforrasok anyagait, igy a magyar hir-portalokat, commenteket is eloszeretettel olvasgatom. Egyes volt honfitarsaim…..
geigermuller 2012.12.15 22:11:36
A halálbüntetés nem csökkenti a bűnözést.

Ld. pl. ezt:

www.deathpenaltyinfo.org/deterrence-states-without-death-penalty-have-had-consistently-lower-murder-rates

A halálbüntetés a bosszúvágy kiélésére viszont kiválóan alkalmas. Hogy néha ártatlanokat ölnek meg? Na bumm.
Gyors leszek és egyszerű: ennek a kormánynak mennie kell. Nem kell aggódni, a Fidesz folytathatja, ha akarja, de valószínűleg már most elég kevesen vannak, akik szerint muszáj lenne ugyanúgy folytatniuk, mint eddig, erre akár egy népszavazást lehet építeni (ld. a cikk végén). Akik pedig még ott a…..
geigermuller 2011.12.17 12:12:04
@Red shield representatíve: Hát erre most mit mondjak? Gratulálok. Az ilyen megjegyzések helyreteszik az elméleti vitákat arról, hogyan is került oda ez az ország, ahol van. Kirekesztő és autokratikus balkáni ország kirekesztő, autokratikus és balkáni szavazóbázissal.
Az Origo által szépen feldolgozott WikiLeaks anyagban van egy kifejezetten érdekes, a kávéházi sztorizáson messze túlmutató mondat. Orbán Viktor az amerikai nagykövetség munkatársaival folytatott beszélgetés során pártja egyik vezető politikusának hibájaként rótta fel, hogy…..
geigermuller 2011.09.04 21:55:41
@mezga-aladar: Bajnai elég jól focizik, úgyhogy még ez sem igaz egyik oldalról sem.
w Davaj csaszi 2010.11.25 00:09:00
Egyszer még választást is lehetett nyerni azzal a csekkel, amin a nyugdíjasoktól állítólag elvett 19 ezer forint szerepelt. Az akkori váltópárt lobogtatta, harsányan hirdetve, hogy ők majd megadják, amit a Fidesz nem - mert amúgy az a pénzt nem elvették, csak nem adták meg az…..