Regisztráció Blogot indítok
Adatok
romaniarulez!

0 bejegyzést írt és 176 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megdöntötte a saját rekordját a köztévé híradója, és úgy beleállt a nyár talán legdebilebb ügyébe, hogy láthatóan nem hajlandóak engedni abból a rögeszméből, hogy Németországban polgárháborús állapotok uralkodnak, migránsok tombolnak az utcákon, a rendőrség tehetetlen, itt a vég. Még akkor sem, ha…..
India vasúthálózata még a Brit Birodalom idején, az európaitól szélesebb, 1676 mm-es nyomtávolsággal épült ki. A vasúthálózat rendkívül nagy forgalmat bonyolít le, a városok között 14-20 kocsis expresszvonatok közlekednek zsúfoltságig megtöltve utasokkal. A kontinensnyi országban azonban kimondottan…..
FREEDEE BLOG Nyomtatott Manhattan 2016.02.29 14:30:00
Troy Huang new yorki designer lézervágással és 3D nyomtatással miniatürizálta Manhattant egy 1,24 méter hosszú asztalra. A minivárost színes LED-fények világítják meg. Minden elemet úgy alkotott, hogy megragadják New York City lényegét, hangulatát. Méretarányosan dolgozott, a…..
A bőrbútorok igényei az anyag színétől, típusától, a bútor konstrukciójától, funkcióitól és az igénybevételtől is függ. Minél nagyobb az egy darabból bevont felület, az anyagnak annál vastagabbnak kell lennie. A vastagság és a minőség között nincs összefüggés. Ez azt…..
A fotográfusok már a 19. század vége óta készítettek színes fényképeket, de egészen a kétezres évek elejéig csak egy maroknyi szakértő tudott az első világháború színes dokumentációjáról. A háborúról készült és ténylegesen megjelent egyetlen színes fotókat Jules…..
romaniarulez! 2015.06.30 16:51:35
Az új blogom rögtön az egyik kedvenc témámmal kezdem: avokádónevelés magról. A ma már itthon is jól ismert és közkedvelt avokádó Közép-Amerikában honos, ott 10-20 méter magasra is megnövő fa, amelyet a 18. század vége óta a trópusi, szubtrópusi és mediterrán vidékeken világszerte termesztenek…..
A felfedező fiával és annak barátjával együtt tűnt el. Több ezren indultak keresésükre és eközben több százan szintén eltűntek. Percy Fawcett Már az Újvilágba érkező első európaiak is hallottak a dzsungelben lévő legendás aranyvárosról, El Doradóról. A…..
A TV2 nagy port felvert reality-sorozatának egyik legtöbbet szenvedett szereplője (Nórit nemcsak Gábor bántotta, hanem szinte minden lakótársa lehülyézte a bent töltött 47 nap alatt, és durva tréfák alanya is volt) nem sokkal ezelőtt egy pillangóceremónia nevű kiválasztás…..
Nem tudom, hogy mi van a levegőben, de mostanában olyan ismerősökkel futok össze, akik valamilyen módon keresik az igazit, a nagy ő-t. Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon a nehéz párválasztás és a kevésbé működő párkapcsolat mögött meghúzódik-e a saját út meg nem…..
Alig néhány napja vált hivatalossá, hogy a Disney nem csupán egy új Star Wars-trilógián, de az ismert univerzum egyes karaktereit körbejáró szóló filmeken is dolgozik - köztük valószínűleg egy, a fiatal Han Solo kalandjait feldolgozó darabon. Nos, a Latino Review szerint nem…..
romaniarulez! 2013.02.15 19:11:26
Bár már egy ideje készítjük a házi sajtokat, szerettem volna akkor írni erről, ha már kiforrott a technika, és pontosan tudjuk mi miért van, mit hogyan kell, és nem szabad csinálni. Előrebocsájtom, azt gondoltam, ez valami nagy truváj, de most már jó szívvel ajánlom mindenkinek,…..
Egészen elképesztő, hogy míg Ámerikában autóval hajtanak a kirakatba éjjel, nálunk nappal volt pofája két csávónak besétálni, és ellopni két Retina MacBookot a Duna Plázából. Az XMS alkalmazottai egy ideig kergették az elkövetőket, akikből további lopott termékek, ruhák…..
Anne Jacqueline Hathaway 1982. november 12-én látta meg a napvilágot New Yorkban, Brooklynban. Édesanyja szintén színésznő volt, ő inspirálta Anne-t is, hogy színészi pályára lépjen. Anne Hathaway első igazi nagy sikerét a "Neveletlen hercegnő" című Walt Disney produkcióval…..
  Az 56-os emlékmű nem könnyű műfaj, egy az egyben idézhetném rá, amit az utcanevekről írtam, úgyhogy idézem is: a béna Trianon-emlékmű vagy a pocsék holokausztfilm felette áll a kritikának, mert aki rosszat mond rá, az egyből hazaáruló vagy náci lesz. Vagyis…..