Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wiss-N

67 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma egy rendkívül érdekes cikket szeretnék megosztani, amelyet mindenkinek érdemes elolvasni. Hazánk legnagyobb tapasztalattal rendelkező turbófeltöltő javító műhelyébe nyerhetünk betekintést, és hasznos tippet is kapunk, hogyan érdemes használni egy mai modern diesel…..
Ha kiderül, hogy egy autó megbukott a jávorszarvas- vagy, ahogyan a svédek hívják, Undanmanöverprov-teszten, az egész sajtó ezen csámcsog hetekig, ez pedig az eladásokra is kihat. Így volt 1997-ben, az első A-osztálynál, és persze akkor is, amikor egy német teszten - állítólag…..
Diesel Power Audi Q7 6.0 V12 TDI 2011.10.18 09:20:00
A legdurvább Audi, amely 500 lóerőt és 1000 newtonmétert teljesít! Quattro hajtás, és igen, ez egy TDI..!    ..
  Egy diesel Ibiza és egy Mercedes A160 próbál megküzdeni a puttonyos Clióval, de vajon sikerül győzni valamelyiknek ellene?A Totalcar tesztelői megvizsgálják részletesebben is a témát, mit lehet kapni ma 1 millióért! Mercedes-Benz A160 Elegance - Renault Thalia 1.4 16V…..
  A tökéletes céges autó 100-as sprintje! :)   ..
  A mai videóban egy 2000-es évek elejéről származó Audi A6 TDI motorhangja szerepel. Sokak szerint ronda hangja van, de egy diesel-rajongónak nincs is szebb a V6-os PD TDI üvöltésénel! :)    ..
 Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy egy diesel Astra sem mindig unalmas. Simota légszűrő és persze az 1.9-es 150 lóerős Multijet motor nem akármilyen páros, de az igaz élmény mégis a turbó süvítését hallgatni! :)   ..
  Egy kis vásárlás előtti próbaút az A5-ös Audiban. Alapjába véve iszonyat csendes autó, ez a videóból is látszik, de ahogy nagy gázra visszapakol az automata... Így csak egy V6 TDI tud szólni! :)    240 lóerő és 500 NM!  ..
Diesel Power A szép hangú angol! 2011.03.31 16:01:00
Mai cikkünkben egy Jaguar XF 3.0D-t mutatunk be Spires kipufogó rendszerrel. A hangsúly természetesen azonban nem a tuning-on van, hanem az elegancián, amit a "frost blue metallic" és a vaj bőrbelső biztosít! :)   ..
Üdvözlök mindenkit!Ezzel a bejegyzéssel  (kisebb pihenő után) újra indul a Diesel Power! Az alábbi linken olvasható egy igen érdekes cikk, amely a diesel autók gázosítását mutatja be. Szerintem van jövője a technológiának és nem csak azért mert magyar fejlesztés!…..
Diesel Power Audi A8 4.2 V8 TDI 2010.11.10 07:47:00
0-100 km/h     ..
Diesel Power ISUZU D-MAX 2010.11.08 10:26:00
A következő videó egy ISUZU D-MAX reklámvideója. Nem reklámcélból osztom ezt meg, hanem azért mert nem láttam még ilyen kifejező bemutatást 3 percben. Emellett a saját véleményem is az, hogy az ISUZU ezzel a D-MAX-al igen nagyot alkotott! És persze, 3000-es diesel motorja is…..
A mai Totalcar adás egy Ssangyong Rodius-t mutat be, amely ugyan borzasztó külsejével majdnem végez Bazsóval, de 5 hengeres Mercedes eredetű diesel motorja mindenképpen bíztató részlet.     Már a Facebook-on is nyomon követheted az oldal újdonságait! Csatlakozz TE…..
        A videó elég sokkoló, ahhoz képest hogy egy diesel Skodáról van szó. De ha jobban belegondolunk az 1.9-es PD TDI motor hihetetlen könnyen elbánik a Fabia súlyával, és gondolom ebben az esetben némi tuningról is lehet szó. Mindenesetre,…..
Diesel Power Seat Ibiza Cupra TDI 2010.11.02 07:08:00
Ilyet még nem láttál! Egy rally gyorsaságin az Ibiza Cupra TDI. Nem mindennapi látvány ilyen körülmények közt látni egy olajkályhát. Bár Anisits Ferenc nürburgringi 3-as BMW-je óta tudja a világ, hogy mit jelent a diesel-power! :)   Már a Facebook-on is nyomon…..
Diesel Power A legjobb Mercedes! 2010.10.29 21:09:00
       Winkler Róbert áradozása a Mercedes-Benz E270 CDI-ről. Szerinte a legjobb és legértelmesebb választás ezt a Mercedest megvenni.És Winkler ezúttal sem téved! :)    Már a Facebook-on is nyomon követheted az oldal újdonságait!…..
Véleményem szerint az egyik legszebb formájú Peugeot (a 607-es után)! A ragadozó tekintethez pedig igencsak illik ez az izmos és szép hangú V6-os HDI!     ..
Audi A4 1.9 TDI teljesítménymérésen. A motorja természetesen nem teljesen gyári, de ez a hatalmas koromfelhőből is látszik. :) 200 lóerőt sikerült kihozni belőle!     ..
Ebben a videóban nem is igazán a V6-os TDI az igazán érdekes, hanem a Multitronic váltó működése. Aki kíváncsi a részletekre itt a hivatalos leírása: wwww.audi.hu/multitronic.php    Már a Facebook-on is nyomon követheted az oldal újdonságait! Csatlakozz TE…..
Az 1-es BMW legvadabb diesel verziója, ami egy chip tuninggal kiegészítve 245 lóerőt és 480 Newtonmétert tud! Ennek megfelelően 100-tól 200-ig igen könnyen fekteti az órát...     Már a Facebook-on is nyomon követheted az oldal újdonságait! Csatlakozz TE is!…..
Íme az első teszt, ami a Dacia legújabb modelljéről írodott. A hobbi terepjárók kategóriájában érthetetlenül olcsón kínálják az egész formás Duster-t, 110 lóerős diesellel, összkerékhajtással 4 millió forintért megvásárolható!Katt ide a teszthez:…..
Az egyik legjobb Totalcar adás, amiben egy Fiat Idea kerül "bemutatásra" vagyis inkább megalázásra! :D Bazsó Gábor véleménye teljesen objektív, ez az Idea talán a 21. század legrosszabb Fiat modellje. Még hátsó fejtámla sincs egy családi autóban... Jó szórakozást a…..
                    A legnagyobb Opel, amit ma már sajnos nem gyártanak. A 2.5-ös BMW eredetű diesel elég szépen viszi a tekintélyes Omegát! A videóban külön tetszik a nyugodt hangulat: szépen duruzsol a BMW motor, a…..
Diesel Power Volvo XC60 D5 2010.10.21 09:58:00
                    A mai videóban egy nagyon szép XC 60-as Volvo-t láthatunk, 205 lóerős öthengeres (D5) motorral, Heico kipuffogó rendszerrel!    Már a Facebook-on is nyomon követheted az oldal újdonságait! Csatlakozz…..