Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Murlo

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még tart a The Voice párbajköre, jövő héten újabb indulókkal, de mivel egy kör már lement, meg tudjuk nézni, a mostani felhozatalból kik azok, aki veszélyesek lehetnek Király Viktorra. Nagyjából mindenki. Ha elvonatkoztatunk attól, hogy a The Voice az élő adásokig…..
Évmilliókkal ezelőtt meghökkentően furcsa állatok éltek a Földön. Egy elefánt méretű lajhárra, vagy egy bika nagyságú rágcsálóra valószínűleg sokan kíváncsiak lennénk, de valljuk be őszintén, nem szívesen találkoznánk egy vérszomjas, 20 méteres cápával, vagy egy 50…..
Jeremy Clarkson kirúgása után nagyjából lehetett sejteni, hogy a Top Gear abban a formában, ahogy ottmaradt, azaz James May, Richard Hammond, meg valami harmadik arc felállásban soha nem fog működni, Hammond nem nagyon nyilatkozott az ügyben, May viszont nem egyszer elmondta a…..
Murlo 2015.04.24 18:35:19
@Parajpuding: legtöbbször így is van, de a top gear annyira összefonódott hármukkal, hogyha ismernéd a műsort te sem gondolnád ezt komolyan. Ahogyan Dallas sincs Jockey nélkül.
Amúgy, attól függetlenül, hogy nagy rajongója vagyok a sorozatnak, teljesen egyet értek a döntéssel, sőt nem hiszem hogy bármi mást tehetett volna a bbc. Senki nem örülne annak ha a munkahelyén, valaki következmények nélkül pofán csaphatná, csak azért mert celeb. Ezen gondolom az aláírás gyűjtők egy percet sem gondolkodtak.
Sokszor hangoztatott frázis, hogy a játékipar már a filmiparral van pariban, ami a bevételeket illeti – ez pedig magában hordozza a lehetőséget, hogy a filmmágnásokhoz hasonlóan pár ember nagyon megszedje magát videojátékokból. A Game Beyond készített is egy válogatást, amibe…..
Murlo 2015.02.04 10:49:43
@andthensome: milliárdon felüli vagyonról van szó. az említett urak nyilván jól el vannak eresztve de... fatality fél millát keresett esportal, de hol van ez a milliárdhoz képest, még ha a reklámbevételeket is hozzászámoljuk se közelíti meg ezt a szintet. 1 milliárd nagyon sok pénz ám :) nem hinném, hogy sid, rommero, carmack vagyona akárcsak meg is közelítené ezt a szintet. gondoljatok bele egy olyan évtizedek óta kiemelten sikeres cég főgurujának van 1.7 milliárdja mint a blizzard.
mincraft: akármennyire is népszerű, szerintem is elképesztően nagy az összeg amit a microsoft fizetett érte. egyet értek bobafettel, valami itt van a háttérben, vagy megint egy idióta microsoft befektetés, nem ez lenne az első eset.
Movie Tank Jóbarátok (1994-2004) 2014.05.02 08:00:00
Tíz évvel ezelőtt fejeződött be minden idők legnagyszerűbb sitcom sorozata, a Jóbarátok. David Crane és Marta Kauffman televíziótörténeti mérföldkövet tett le az asztalra a hat barát humoros viszontagságait bemutató széria létrehozásával. Rachel, Monica, Phoebe, Joey,…..
Murlo 2014.05.02 19:02:22
@mindenannyi: :D
amióta olvasom a bejegyzést, sorban jönnek fel az emlékek.
amikor a kanapén ülve nézik joeyt, első szappanopera szerepében, ahol kinyírják, mert beszól a forgatókönyvirónak..a csocsóasztal, a szobor, a túlméretezett tévészekrény, a pucér pasi, Phoebe zenés estjei...óóó elő is kaparom a dvd-ket:)
A crossover zenék kétségtelenül a kilencvenes években élték virágkorukat. Az első fecskék közé tartozott a kaliforniai Rage Against The Machine, sőt a lelkesebbek a rapmetál alapítóinak is nevezik őket. Az érdemük azonban nem szimplán az, hogy házasítottak két amúgy nem…..
Murlo 2012.11.27 17:34:16
@TIBI567: :dd hálisten nem csak nekem szúrt szemet.:)
Az ember rögtön rávágná, hogy Porschéval, Ferrarival, Bentley-vel és sorolná az összes luxusmárkát. Pedig nem. Meglepő lista következik. Ha az ember a gazdagok világára gondol hatalmas luxusautókat, méregdrága sportkocsikat lát maga előtt – ám egy felmérés szerint ez…..
Murlo 2012.08.13 15:32:08
@keptelen kepkeret:
erre lehetne mondani, hogyha a gyerekeid túlélése lenne a cél akkor biciklivel járnál.:) nekem meg az a halálom, hogy teherautóval járnak az emberek a sarokra bevásárolni...közben lassan le kell köpnöm magam ha nem megyek el a góbi sivatagba rágyújtani. na mindegy ez igazán már más téma.
Elkészült a Red Hot Chili Peppers új videója a The Adventures Of Rain Dance Maggie című dalra, ami az augusztus legvégén megjelenő I'm With You nagylemezen lesz rajta. A a kaliforniai Venice Beach-en forgatott, Marc Klasfeld rendezte videót itt is meg lehet nézni a hajtás után. A…..
Murlo 2011.08.17 14:32:57
@Floyd: Navarro zseniális volt szerintem is. Egy ilyen bass orientált zenében nagyon ott volt a finom gitárjátéka. Szerintem az együttes vele és a One Hot Minute-al ért a csúcsra.
Fesztiváldepresszió és fájdalom sújtotta testemet alig tudtam rávenni, hogy megírjam a 2011-es Sziget fesztivállal kapcsolatos érzéseimet.Mondjuk egyáltalán van-e erre szükség? Hiszen nyilván mindenki el tudja dönteni, hogy jól érezte-e magát, a nagyszínpados műsor…..
Murlo 2011.08.16 14:27:28
@Gyermekláncfűrész:

"Veszteséges. Kit érdekel? Max annyiban hogy ha nagyon az, nem lesz több. mindenki derékig mászik Gerendaiék zsebébe, és ordít hogy mit vélt látni."

Azért azt hozzátenném, annak ellenére hogy nagyrészt egyetértek a mondanivalóddal, etikai szempontból, van azért ezen mit kifogásolni. Konkrétan, hogy a szervező cég tulajdonosi köre, egy másik cégen keresztűl veszi ki a hasznot a rendezvényből(a fentebb említett italokat biztosító cég, ami monopol helyzetben van. tehát te csak tőlük vásárolhatod meg a piát) Én sem tartom teljesen korrektnek, hogy ebben a felállásban valaki a veszteséget hangoztatja és kultúrmissziónak állítja be a tevékenységét.
Ettől még persze jó, hogy van a sziget, meg a külföldiek, ebben egyet is értünk, csak legyünk tisztában a dolgokkal.
A Cenzúra nélkül blokk részeként augusztus 18-án, csütörtökön 23:05-kor mutatja be az HBO A halál játéka című dokumentumfilmet, ami Stanley Milgram amerikai pszichológus hatvanas évekbeli kísérletét gondolja újra. A tavaly készült francia filmben az alkotók La Zone Xtrême…..
Sean Bean a Trónok harcában nagyjából ugyanazt csinálja, amit a Gyűkük urában is: lovagol, keményen néz, és egy bazinagy kardot forgat. A Sheffieldből származó, 52 éves színész nem szeretné, ha beskatulyáznák lovas-kardos szerepekbe, és az életben egy nagyon szerény, kedves…..
Tetszenek még emlékezni arra, amikor karácsonykor Charlie Sheen késsel esett az asszonynak? És lett belőle feljelentés meg irgumburgum? És arra, amikor a bíróság kijelentette, nem lesz vele elnéző? És amikor a CBS majdnem kirúgta, de inkább mégsem, sőt, adtak neki egy valag pénzt,…..