Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boronyás

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem félúton van a Föld felé, miután kipöfögött a Holdra - Négyszázezernél kezdtem hinni benne. – mondja Decker Jóska, miközben megpaskolja a kopott, hámló géptetőt, - azóta már reggelente köszönök neki, egyelőre nem is gondolok arra, mi lesz majd, ha nem lesz.…..
Tegnap késő délután hívott föl Németh Ágnes, a magyar Decanter főszerkesztője, és vagy az ősi ellenségnek kijáró tisztelet, vagy a körültekintő előrelátás jegyében közölte velünk, hogy a brit anyalap megvonta a magyar szerkesztőségtől a Decanter név használatának…..
Schmitt Pál javaslatára mássalhangzót ezután csak magánhangzó követhet, ami alól az államfő neve sem kivétel, de abban a második „t”-t ezentúl magáhangzónak kell tekinteni. Szintén alkotmányi szintre emelkedhet néhány értelmetlen nyelvtani szabály is. Az új…..
boronyás 2011.03.25 21:54:25
MedIQ 2020 az orvoslásban 2010.09.22 07:40:00
A Forbes magazin több tudományterületre kiterjedő jóslatot közölt, mely az elkövetkező 10 évre vonatkozik. Az orvoslásban az alábbiakat jövendölik (zárójelben a magánvéleményem):2012: szuper-tuberkulózis (akár már most is elképzelhető)2013: DNS szekvenálás a klinikai…..
Korábban együtt füstölögtünk amerikai sportokat kedvelő sporttársainkkal, hogy a UPC miért pont azt az egy adót vette ki a kínálatból, amin zavartalanul lehetett az eredeti amerikai közvetítéseket élvezni. Úgy látszik, nem csak mi voltunk az egyetlenek, sőt, mások aktívabbak…..
Jó, értem én, hogy valakinek még a Mars csoki is keserű, de azért az mégse járja, hogy hetet-havat összehordunk és egy kalap alá vesszük az összes vezetőjét Magyarországnak. Bede Márton tegnap közölt cikkéből pedig sajnos az derül ki, hogy a méltán híres újságíró…..