Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyarizsolt

6 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a szöveget most olvastam és érdemes rajta elgondolkodni, mert rengeteg igazság van abban, amit leírt. Szokás szerint, változtatás nélkül idézem...
nyarizsolt 2020.12.29 11:54:40
Liberálfasiszták Magyarországon   Szeretném előrebocsájtani, hogy pamfletemnek semmi köze nincsen Jonah Goldberg azonos című könyvéhez, sőt, magát e szóban forgó könyvet nem is olvastam, csak utánaolvastam itt-ott. Amit itt levezetni próbálok az nem más, mint József Attila…..
Lassan négy éve regnál a második Orbán kormány, melyet a társadalom többsége szeretne így, vagy úgy leváltani, de a fő kérdés, hogy kire és mire? Mielőtt ezzel a kérdéssel foglalkoznánk, jegyezzük meg, hogy az orbáni kétharmadnak volt egy előzménye. Jelesül, szavakban…..
nyarizsolt 2014.03.27 10:37:52
@Peter_Cs: Így van, maximális egyetértésem!
nyarizsolt 2014.03.27 22:21:37
@dvhr: Inkább azt mondanám, a Fidesz is a nagytőkét szolgálja. Csak nem olyan simulékonyan, mint az ellenzék.
Tézis1: A magyar választó (mármint a többség) nem valakire/valamire szavaz, hanem valaki/valami ellen. E tétel egzakt bizonyítására persze képtelen vagyok, úgyhogy aki nem ért egyet, nyugodtan hagyja itt abba, a továbbiak ugyanis — szándékom és reményeim szerint — a…..
Kicsit nagy port kavart a facebookon az, hogy jómagam és pár ismerősöm, barátom véleménye szerint is a Koppány csoport egy hungarista alapokon nyugvó, fasisztoid elhajlásokkal rendelkező csoport. Ebből kifolyólag állítólagosan feljelentést is tett maga az érintett csoport. Mivel…..
Visegrádban ez a szöveg található szó szerint a Szent koronáról. A teljesség igényével, szó szerinti idézet következik a visegrádi várban található szent töföfő másolatáról. Megjegyzés: Ezt a szöveget a felsőbbrendűségről és az idiotizmusról, elnyomásról, még maga…..
nyarizsolt 2013.06.03 14:34:16
@Gloyva: Kivételesen minden második szombaton is megtekinthető, 2 miatyánk és két szűzmária elmondása után... :-)
Szóval az úgy volt, hogy 2012 május elsejére be volt tervezve a Városligetbe a Zöld Baloldal sátránál egy közös dedikálás Vajnai Attilával és egy sajtótájékoztató. Nem mellesleg, a Vöröscsillag-per című könyvemet dedikáltuk volna, amúgy alkalomhoz illően, hiszen, mint…..
Globálisan valahogy tényleg így néz ki a kizsákmányolás, valamint a gazdagok, tőkések, liberálisok lelki mosdatása saját maguk előtt. A gazdag iparos elmegy egy olyan országba, vagy egy olyan vidékre, ahol munka egyáltalán nincs, ahol az emberek nincstelenek, ahol szánalmas a…..