Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr lebowski (törölt)

10 bejegyzést írt és 193 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves blog-olvasók! Süle Tamara vagyok, jelenleg a 2006-os őszi tüntetésekről (és különböző értelmezéseiről) írok szakdolgozatot. Kutatásom témájához szeretnék segítséget kérni! 2006. október 23.: forradalom, tragédia vagy bohózat?Szeretnék a történtekről új…..
Nem akarok nyavalyogni, pláne nem így az év elején, de elképesztő milyen távolságban vagyunk gondolkodásban a nálunk néhány száz kilométerrel nyugatabbra fekvő országoktól. Amíg nálunk az önszabályozó reklámtestület tésztaszűrővel, a MAKSZ önfényező és zavaros…..
mr lebowski (törölt) 2010.01.06 12:29:59
@mata-hari: viccelsz? hisz' csak most kezdődik a cirkusz. választások, vérnyomás, ó. alig várom már, hogy bedurvuljanak :D
Vagy valami. Legalábbis az értelmetlen börtönbüntetés helyett pénzbírsággal lerendezett személyes használatú drogmennyiségek elérték az emberi fogyasztásra jellemző, mondhatni életszerű szintet: A január elsején életbe lépett szabályozás értelmében 15 gramm marihuána,…..
Gábor 4 év után újra moziba indult, de rettenetesen ráfaragott: a Lurdyban többször is eladták az előre megrendelt és egy nappal az előadás előtt átvett helyjegyeit, így egy 9 fős társasággal a maradék helyekre kényszerült ülni. Úgyhogy teljesen érthető, hogy Gábor soha…..
Az SZDSZ várható parlamenti búcsúja kapcsán korábban már írtam a liberális tábor lehetséges jövőjéről. A kérdés azonban ennél tágabban is megfogalmazható: vajon hogyan hat az SZDSZ kiesése a teljes magyar politikára? Ne feledjük, a liberális párt húsz évig –…..
mr lebowski (törölt) 2010.01.03 16:53:16
@Vincenzo90: tény és való. de v.g.-nak csak van fogalma róla, hogy a szavazói mit tartanak elsődleges hírforrásnak, nem? nem rájuk szavazok, valóban, hanem egy olyan pártra (persze nem), amelyik hallgatólagosan megtűri, hogy összemossák pártját egy ilyen gyűlöletlappal és az onnan áradó ideológiával.

@hoplita: te tényleg arra vagy büszke, hogy rohad a lelked?
mr lebowski (törölt) 2010.01.03 17:06:24
@Vincenzo90: ha politikus lennék, nekem nem kellenének ILYEN szavazók. azért van különbség nettó ostobaság és ordas eszmék közt. ha a jobbik lerázná magáról ezt a szennyet, szerintem minden elvesztett szavazat helyett nyerne két másikat. téged kérdezlek: azok alapján, amiket itt elmondtál, szennymentesnek tűnsz :) téged nem zavar, hogy olyan emberekkel állsz egy tömegben, akik zsidókat húznának lámpavasra és melegeket dobálnak sörösüveggel? (nem provokálok, tényleg érdekel, hogy éli ezt meg valaki)
mr lebowski (törölt) 2010.01.03 17:31:40
@Vincenzo90: kár, hogy nem vagy több helyen. mondjuk nem konkrét esetet kértem, hogy elemezz, hanem képletesen értettem azt a tömeget, de ezt nekem biztos nem kell elmagyaráznom, mindenesetre kösz a választ.

apropó, a rózsaszín papi ruha milyen jogot sért? (és milyen arányban voltak a rózsaszín papi ruhás seggrázók a hétköznapi öltözékben felfonulókhoz képest?) persze értem én, hogy miről szól ez az egész a rózsaszín papi ruhával, azt viszont nem, hogy miért nem támadnak legalább ekkora vehemenciával a nemzeti érzelműek pl. a kilátszik a seggem a szoknyám alól-féle plázacicákra,akik naponta láthatóak és nem egy évben egyszer, akkor is elkülönítve? nem rajtad kérem számon persze az összes árpádsávos hülyeségét, csak érzed, ugye, hogy ezek azok a dolgok, amik kedvenc pártodat és szimpatizánsait ...khm... némileg rossz színben tűntetik fel. mert alapvetően semmi baj a magyarkodással , ha valakinek naponta megerősítés kell ahhoz, hogy magyarnak érezze magát, hát tegye: lengessen árpádsávot, viseljen öklömnyi nagymo. medált, ragassza autó hátuljára, de pontosan ezek az emberek azok, akik melegfelvonulást támadnak, kendergyűlést szabotálnak, stb. aztán fáj nekik, hogy a gárdát meg betiltják. holott pontosan ugyanazt csnálják ők is, csak nem állami erővel, jogilag, hanem csak úgy házi, barkácsmódszerrel. sörösüveg, tojás, ami jön. demokrácia, tolerancia?
amire ennek az országnak szüksége lenne, az egy totálisan unalmas és száraz szakértői kormány, mindeféle ideológiától és érzülettől mentesen. se nem jobb, se nem bal, csak a számok meg az ész. józan ész.
Geekblog The Quiet Earth 2010.01.02 08:00:00
POSZT-APOKALIPSZIS MOST! - SOROZAT, 1.Félőrült fickó üvölt a templomban, a krisztusszobor előtt, női ruhában, puskával a kezében: „Ha nem jössz elő, lelövöm a kölyköt!” Mindez a valaha volt legcsendesebb apokalipszis után: nem volt globális járvány, sem…..
mr lebowski (törölt) 2010.01.02 10:58:50
Kenderzsupp Free Farkas Péter! 2009.12.27 16:20:00
Vo-vo-vo, most kaptuk a bréking telegrammot, hogy Farkas Pétert elfogták Andorrában. Mint az bizonyára közismert az exolimpikon több tucat óvodást falt fel a saját pincéjében élve, néhány ezer tő növénykével bukott meg 2004-ben. Harmadrangú vádlottként, bár sosem ismerte be a…..
Ellenőrző Ki a bűnös? 2009.12.17 08:00:00
Karácsony alkalmából a nem vallásos családban nevelkedő gyerek is találkozik Jézus születésének történetével és az ehhez kapcsolódó hitvilággal. Néha -szerencsétlen módon- agresszív és félelmetkeltő formában történik mindez, mint El Topo kisfiának esetében is, amikoris…..
mr lebowski (törölt) 2009.12.17 12:21:04
Subba Kampányböfi 2009.12.15 15:12:00
Valószínűleg minden eddigi választási kampányt alul fog múlni színvonalában a 2010-es, ennek első előjele, mintegy bűzös böffenete ez az site: a kiveltalalkozikorbanviktor.com. Mindennemű állásfogalás nélkül üzenném mindkét oldalra, hogy szép kezdés, igy tovább, van ez még…..
mr lebowski (törölt) 2009.12.15 23:57:47
Szerencsés a magyar sorozatfüggő, hiszen az amerikai sorozatkínálat legjobb darabjai szinte mind láthatók már nálunk, szinte nem is tudok olyan sorozatról, amiről csak ábrándos szemmel, sóhajtozva beszél a magyar tévéfüggő, jaj, ha majd az egyszer itt is látható lesz, az lesz a…..
Az utóbbi idők legeredetibb játéka a The Company of Myself. Azoknak a programoknak a sorát gyarapítja, amikben egy főhős több alteregója csak együtt, összedolgozva tudja megoldani a pályákat (ilyen volt például a tíz kurzoros játék, ugye), de csavar még egyet az ötleten: az…..
Biztos sokan játszottak már kertészkedős-termelgetős játékokkal, van belőlük jó néhány, egy-kettő még egész élvezhető is. A Facebookon lévő Barn Buddy nem is az extra játékmenettel emelkedik ki közülük, mert az a szokásos: magot venni, ültetni-trágyázni, locsolni,…..
Még bambán ülve a tévé előtt is feltűnt a Djuice-nak ez a műmájer spot-ja, ami olyan volt, mintha az Üvegtigris vagy a Valami Amerika csapata próbált volna meg 30 másodpercben Guy Ritchie-t játszani. Tekintettel arra, hogy nem értek hozzá, nem kezdek bele annak taglalásába,…..
Az eddigi forgatókönyvek a Jobbik biztos bejutásával számoltak ugyan, de arra épültek, hogy a kampányban már nem tudja jelentősen növelni a szavazóbázisát a radikális párt. Az EP-választási eredményük (14,77%) több tekintetben félrevezető lehet, hiszen a voksolás…..
Elcsépelt közhely, hogy a mai világban elengedhetetlen a legalább középszintű angoltudás, azonban sokan nem szívesen szólalnak meg ezen a nyelven, mivel félnek, hogy rossz kiejtésük miatt nevetség tárgyává válnak embertársaik körében. Ez az aggodalom bizony egyáltalán nem…..
Jamie Saft barátomnak hála, sikerült rábukkannom egy videora, mely a lehető leszórakoztatóbb módon leplezi le a Prodigy: Smack my bitch up c. számának eredetét. Szorgalmazom az ilyen videok készítését, így az emberek például nem hiszik azt hogy a Daft Punk írta egy az egyben azt,…..
mr lebowski (törölt) 2009.10.26 17:38:39
A glassing szó angolul korántsem serdülőkori erotikus mókázást jelent, amit egy megpörgetett üveg segítségével mutatnak be, hanem valami sokkal súlyosabb dolgot: azt, hogy söröskorsóval arcul csapni valakit. Lásd wiki.A glassing alapesete az, hogy simán belevágod az arcába…..
mr lebowski (törölt) 2009.10.23 08:53:06
@baliquez: a pubok be vannak kamerázva.
"Három budapesti kerületben tervez mobilház-lakóparkot létrehozni a Magyarmobilház.hu Kft., amely hirdetéseiben a panellakások helyett ajánlja ezt a megoldást." - írj a Napi Gazdaságra hivatkozva az mfor.hu. Lendüljünk túl azon az apróságon, hogy az Opten cégtárában nem szerepel…..
mr lebowski (törölt) 2009.10.05 16:48:41
félálom 2009.08.25 07:47:07
 ..
Christopher Nolan új filmje egy nagyköltségvetésű, akcióval és thrillerrel vegyített sci-fi lesz, főszerepben olyan nevekkel, mint Leonardo DiCaprio, Ellen Page, Marion Cotillard, Cillian Murphy vagy Michael Caine. A forgatás ugyan még tart (Tokiótól Londonon át Kaliforniáig mindenhol…..
mr lebowski (törölt) 2009.08.24 20:50:28
félálom 2009.08.20 07:12:03
 ..
Nos, 2009-ig kellett várni arra, hogy az internet már nemcsak a kockák élettere, a gazdagok játéka, az időmilliomosok szórakozása legyen. Mára elértünk odáig, hogy minden második magyar internetezik valamilyen rendszerességgel.Van tehát súlya az internetnek, sok értelemben.…..
testmódosítás Corset piercing 2009.08.19 17:43:00
Hétfőig külföldön leszek és a blog nem fog frissülni. kommentekre sem fogok tudni válaszolni. nem lesz új bejegyzés sem. semmi sem lesz hétfőig. de lehet keddig sem. A corset, vagy fűző piercing egy igen látványos piercing, amit általában lányok csináltatnak főként átmeneti…..
Rengeteg olyan reklámot lehet látni, amelyekben a hatás kedvéért mindent megmutatnak, ami csak sokkolhatja az embert. A cigarettás dobozokra tett rohadt tüdőtől kezdve a felpuffadt hasú, éhező afrikai kisgyereken át a taposóakna szakította lábú asszonyokig mindent láthattunk már.…..