Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I3eni

4 bejegyzést írt és 262 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év legnagyobb durranása lett a Bosszúállók, amely minden idők harmadik legnézettebb filmje lett. A Marvelnél örömtáncot jártak a bevétel láttán és gyorsan le is szerződtették a rendezőt, Joss Whedont a folytatásra. A jövő hónapban már megkezdődik a DVD Bue Ray…..
I3eni 2012.08.29 13:20:50
@Blake007: Nem mondanám, hogy színészként nulla. Nem nézel elég így jártam-ot! :)
Michael Bay küldetésszerűen folytatja gyermekkorunk kedvenc hősinek tönkretételét, meggyalázását. Most épp a Tini Nindzsa Teknősöket vágja tönkre a Transformers robbantásmániás direktora. Egyre nagyobb  a felháborodás a rajongók körében, ugyanis az elkészült forgatókönyv…..
I3eni 2012.08.28 23:54:53
@bobjay: De már teljesen kinevettette magát! :D
Már ígérték és íme megérkezett az Égszakadás előzetese, sőt egyszerre kettőt is közzétettek. Daniel Craig harmadjára ölti fel a 007-es öltönyét, ezúttal a kiszőkített Javier Bardemet üldözheti, aki az MI6 elpusztítására tör, viszonylag eléggé nagy sikerrel. James Bond…..
A legutóbbi Halálos iramban rész minden eddiginél többet termelt, nem is volt kétség, hogy Vin Diesel és Paul Walker ismét tövig nyomhatja a pedált. Justin Lin a twitterén erősítette meg, hogy elkezdődött a forgatás. "Hajnali két óra van és felvirradt az FF6 forgatásának első…..
I3eni 2012.07.31 00:18:03
@Árkádia: Meghalt. Legalább is ezt mondták, de az ötödik rész végén volt egy stáblistás jelenet, amiben megkérdezték Dwayne Johnson karakterétől, hogy hisz -e a szellemekben? És Michelle Rodriguez fényképét mutatta neki. Azaz él a csajszi.
Filmdroid Pi élete előzetes 2012.07.25 13:21:00
Pi Patel élete semmiben sem hétköznapi. Egy francia uszodáról kapta a nevét. Az apjának állatkertje van Pondicherryben. Tizennégy évesen hűtlen lesz gyökereihez, hogy egyszerre próbáljon keresztény, mohamedán és hindu lenni. És 227 napot tölt egy mentőcsónakban a Csendes…..
I3eni 2012.07.25 22:58:29
@Blake007: Elég gázos egy előzetes volt, én is láttam. Bár engem a látvány megfogott meg minden, a 3D is szép volt stb... de hogy az előzetesből semmi nem derült ki, csak annyi h egy kölyök csónakázik egy tigrissel :P De ez az előzetes már bejön és még érdekel is a film.
A hétvégén két Superman teasert is bemutatnak, az egyik végre kikerült a netre. Christopher Nolan producerként állt a projekt mögött, a rendezői térfélen Zack Snyder álldogált. Az S-es gúnyát Henry Cavill ölthette fel. Miképp fog teljesíteni? Erre egy évet még várni kell. Nem…..
I3eni 2012.07.21 19:46:16
@Dean6: Van egy ilyen érzésem! :)
Nagyon látszik a keze a dologban. Kapunk egy Superman: Begins-et :D
Mindenki kedvenc és barátságos hálószövőjét az olcsó és körülrajongott horrorokon edződött Sam Raimi hozta el a mozikba 2002-ben, a minőségről és a szórakoztatófaktor szintjéről ugyan megoszlottak a vélemények, de tény, hogy a produkció több száz millió dollárt termelt.…..
I3eni 2012.07.16 00:43:44
@BeniMan: Remélem nem! Szerethető karakter lett, kis boci szemeivel! :D

Jó kritika!
Szinte teljesen egyetértek vele, és szerintem is sokkal jobb mint a Raimi féle Pókember. A színészek a helyükön vannak és nem kell nézni 3 részen át, hogy Peter szerencsétlenkedik hanem igen is kiáll magáért. Végre kaptunk egy vagányabb Pókembert. A gyík tényleg nem volt egy jó ellenfél, vagyis helyesbítek... ellenfélnek nem lett volna rossz, de gonoszkodni se nagyon láttuk. A new yorki rendőrség jobban megnehezítette a pókfej dolgát egy kis túlzással. Az ember akaratlanul is viszonyítja a filmet a Raimi féléhez és sok ismerős képkockákkal találkozik, de el kell fogadni, hogy ez egy eredettörténet amit le kellett fektetni az asztalra és innentől kezdve építkezni. Nagyon várom a következő részt mert sok lehetőség van benne amit csak ki kell játszani. A színészek adottak, a látványvilág tökéletes, poénok a helyükön... hajrá! :)
Nem sikerült valami fényesen a Perzsia hercege film, az Ubisoftnál sem voltak elégedettek. Éppen ezért tavaly megalapította saját filmes részlegét, mivel a negatív visszhang nem szegte kedvüket, továbbra is szeretnének mozifilmeket játékaik alapján, de csak úgy, ha ők tartják…..
I3eni 2012.07.09 22:37:51
@Dean6: Az imdb alapján (ami úgy is változhat) 2014-re várható a film, bár nem lepődnék meg ha még ráhúznának egy évet.

@Semerreretyó: Altairnak tényleg jó, semmi bajom a színésszel.

Remélem azért meghagyják az assassin's creed egyik különlegességét, hogy a "jelenben" és ugyebár a múltban egyaránt is zajlanak az események.
2014 májusára ígérik a Tini Nindzsa Teknőcök újabb filmváltozatát, a projekt felett Michael Bay bábáskodik és máris kivívta a haragját a pizzakedvelő harcművész teknősök rajongóknak. A Latino-Review egyik szerkesztője valahogy elérte, hogy belelapozhasson a forgatókönyvbe,…..
Barry Sonnenfeld nem kamuzott, komolyan gondolta. Néhány hónappal ezelőtt a Men in Black rendezője közzétette, hogy Grant Morrisonnal közösen ügyködnek a Dinosaurs vs Aliens képregényen, amelyből később filmet szeretnének készíteni. A képregény hamarosan a boltok polcaira…..
Nyolcadik alkalommal rendezi meg a budapesti Káldor Miklós Kollégium az Országos Középiskolai Filmszemlét, ahova középiskolás diákok által készített alkotásokat várnak. A nevezési határidő 2012. április 25. A nevezés ingyenes. A pályázat fővédnöke és a zsűri elnöke…..
I3eni 2012.02.15 13:30:44
A Trónok harca a tavalyi év egyik legjobb sorozata volt, a kiváló szereplőgárdán túl érdekfeszítő történetet láthattunk, illetve volt egy-két nem várt, megdöbbentő fordulat is. A második évadban természetesen új arcok is felbukkannak, Gwendoline Christie egy női harcost,…..
I3eni 2012.01.30 19:07:27
@Shyllard: Hát igen... :/
Egyértelmű volt, hogy az Expendables folytatásához Chuck Norrist is megkeresik, azonban az USA inváziót megállító és többször ütközetben eltűnt delta kommandós egy feltétellel írta alá a szerződést: ha a film PG-13-as lesz."Az Expendables 2 forgatókönyvében nagyon sok…..
A legtöbb ember általában év végén teszi közzé, írja le, hogy mely alkotások voltak szerinte a legjobbak az eltelt 12 hónap alatt. Quentin Tarantino az egyik rajongói oldal szerkesztőinek árulta el, hogy 2011-ben melyik filmek tetszettek neki a legjobban. 1. Éjfélkor Párizsban -…..
I3eni 2012.01.16 00:00:10
@BeniMan: Nem tom de én is akarok olyan szívni pár film előtt... :D
Filmdroid Batman az EW-ben 2012.01.12 17:12:00
Batman feszít az Entertainment Weekly címlapján, a magazinban néhány kép is megjelent a filmből. A stúdió egyébként kissé aggódik, hogy a nézők nem fogják megérteni Bane-t,  az előzetes után is többen megjegyezték, hogy alig érteni Batman ellenfelét. Nolan azonban nem fog…..
I3eni 2012.01.12 18:34:32
Lassan, lassan vége az Alkonyat őrületnek, már úgy tűnt, hogy letudjuk a hulla fickó és a élő csaj románcát, ám kiderült, hogy egy újabb holt-élő romantikus kapcsolat bemutatása van készülőben. Nicholas Hoult egy zombit alakít a Warm Bodies-ba, aki beleszeret egy lányba,…..
Tiszta X-Men, csak éppen kisebb költségvetés. A filmben három srác különleges képességre tesz szert és ha már így adódott ki is használják azokat. Nagy durvulásra nem kell számítani, csupán 15 millió dollárba került a produkció...
I3eni 2012.01.07 13:01:41
A tavalyi év egyik legsikeresebb és egyben legjobb vígjátéka a Förtelmes főnökök volt, a stúdió behívta John Francis Delayt és Jonathan Goldsteint, hogy  írjanak egy poéndús folytatást.A történetet nem vázolták még, de a terv az, hogy Jason Bateman, Jason Sudeikis és…..
I3eni 2012.01.04 23:45:13
Túlzás nélkül állítható, hogy a jövő év legjobban várt filmje a The Dark Knight Rises lesz. Christopher Nolan leszállítja a harmadik részt és ezzel együtt le is zárja, amit elkezdett, a stúdió vakarhatja a fejét, hogy miképp fogja folytatni a franchise-t. De addig is…..
I3eni 2011.12.19 21:57:26
@Shyllard: Egyáltalán nem rossz a gondolat meneted! :D
Filmdroid Ütős Batman poszter 2011.12.10 22:40:10
The Legend Ends! Mit gondoltok, Christopher Nolan úgy fejezi be az általa felélesztett franchise-t, hogy a stúdiónak komoly problémát fog okozni, hogy miképp hozza el ismét a sötét lovagot a vásznakra? Egy biztos, a Denevérembernek nem lesz könnyű dolga Bane-nel.   ..
I3eni 2011.12.11 00:03:16
@Dean6: A poszterek általában árulkodóak és nagyon jó elemzést lehet róluk írni! Médiát tanulok, így nem egyszer volt már dolgom plakát elemzésekkel és eszméletlen dolgokat lehet észrevenni egyes posztereken. (Persze nem mindegyiken) és ezt a Batman posztert nem lehet nagyon nagyító alá vonni.

De egyébként igazad van, elhangzik és az első részben van is baja a porcelán maszkkal aztán beszerezi a spéci maszkot ami szinte törhetetlen. A poszteren ezt akarják gondolom kihangsúlyozni
törhetetlen - még is eltört...
azaz tényleg elég komoly bajai lesznek és nem lesz egy könnyű ellenfél Bane. Lesz dráma ezerrel szerintem ;) Várom az előzetest.