Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mamoska

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ma jöttem volna le a falvédőről, semmi problémám nem lenne Ferenccel. Pszichopatás gesztusain inkább csak mosolyogni lehet, világképe, amikor épp nem a nyugger szavazóbázisra kacsintva kamuzik, teljesen vállalható. Most, hogy végre kiderült, miben tér el koncepciója a…..
Mármint ahhoz képest, hogy kurvára nem szeretem. Sőt, konkrétan idegel a faszi, ahogyan nyüzsög, meg lamentál minden ötpercben, morzsinkálva a megmaradt kis szikkadt, plöttyedt liberálszocializmusát, vagy mijét. Szánalmas. Jobb helyeken az ilyet kellemes rekreációkba zárják, ahol…..
mamoska 2013.09.17 18:24:14
@Venyigeszu: Valóban undorító! De H. valszeg egy szabadasszociációs szájmenéses gyakorlatot folytat, teljesen mindegy, hogy miről,csak teszi egymás után a szavakat. A kutyáit pediglen nagyon-nagyon sajnálom!
Úgy tűnik, kormányunk olyan nagyot nyújtózott kelet felé, hogy nem vette észre, már nyugaton tart. Mi legalábbis nem tudunk mást elképzelni, amikor megláttuk a kormány honlapján a szalagcímet: A keleti nyitás politikájáról tárgyalt brazil partnerével a…..
Lehet megnyugodni, egyik, az ATV hírműsorát néző (mazochista) olvasónk bizonyítékot szolgáltatott a párhuzamos világok létezésére. Az ATV egy olyan Magyarországról sugároz, ami egy visszafelé forgó olyan Földön található, amin a kontinensek fordítva helyezkednek el,…..
Bár keringtek látványtervforgácsok a neten, most itt vannak élvezhető felbontásban is a fenti galériára kattintva: ilyen lesz a Szél Kálmán tér (vagy ahogy egy kedves ismerősöm hívja következetesen az átmenet jegyében, a Moszkva Kálmán tér). Az építészfórumon ugyanis…..