Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzabóPatriciaVagyok

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összességében a Fidesz hozta a tegnapi napot, még akkor is, ha néhány napig nehéz lesz elmagyarázni a fanatikus híveknek, hogy a sérthetetlen, lezárt ügyű Plagi bának miért kellett 72 óra alatt mégis csak távoznia. Amúgy Schmitt Pál beszéde maga volt a hazugság, egyetlen…..
Az a furcsa helyzet állt elő, hogy a magyar politikai életben már csak a Jobbik viccelődik, így most lelkesen lengetjük civilbőr süvegünket, mivel az Egymillióan a sajtószabadságért Facebook-csoport is beszállt a humorfesztiválba, így feléledhet a humorpiaci verseny. Az EaSZ a…..
SzabóPatriciaVagyok 2012.03.07 12:00:32
@hungarisztan: "egybiteseknek, akik képesek az ún. „békemenetre” zarándokolni" - mert aki a "millás" tüntetésre elzarándokol az persze mind csupa 64 bites civil demokrata...

Miért nem lehet szépen elviselni a másikat? Pláne ha valaki arckönyv csoportot csinál, mert aggódik a szólás és gyülekezés szabadságáért. Aki békemenetre akar menni az oda megy, aki millás tüntetésre az oda, aki meg a kertjébe az oda.

Pénzt meg mindenki úgy szerez ahogy tud (egy millióan vannak, ha mindenki csak egy 10-est küld, még közterhek után is marad buszbérlésre pénz), és arra költi, amire akarja, csak legyen róla számlája. Mennyivel volt jobb hócipőt, meg ballib filozófusokat támogatni közpénzből, mint akár "békementet" - már feltételezve, hogy kapnak pénzt, mert akik ezt mondják, azok mondtak már sok mindent, olyat is, ami nem volt igaz)
 A Milla által 2011. október 23-án bejelentett Alternatív Köztársasági Elnökválasztás első fordulója tegnap éjfélkor lezárult. A facebook-on zajló szavazás során a 7 legtöbb szavazatot kapó jelölt jutott tovább a második fordulóba.Köszönjük mind az 50 jelöltnek a…..
iftikharblog.co.ccSZEMLEBár Hollandiát a legliberálisabb európai országként tartjuk számon, napjainkban – a francia mintát követve – egy erősen korlátozó törvény megalkotásán és elfogadtatásán dolgoznak a királyság államférfijai. Az ország kormánya nemrég…..
Ha van az országban olyan pont, ahol a választópolgárokat nem lehet megvezetni a Fidesz médiapropagandájával, az leginkább a II. kerület. Itt felelősen gondolkodó, tudatosan szavazó, viszonylagos jólétben élő polgári réteg alkotja a népesség túlnyomó hányadát. Ezeket az…..
Policity Mi lesz Bajnaival? 2011.10.04 19:47:00
Gyurcsány Ferenc koncepciós per elé néz. Vagy: Gyurcsány Ferenc bűnös. Lényegtelen. A parlamenti kétharmad elvette a mentelmi jogát, Polt Péter pedig a Legfőbb Ügyész. Ez a lényeges. De Gyurcsány van akkora bűvész, hogy ebből előnyt fog kovácsolni magának. De mi lesz Bajnaival?…..
SzabóPatriciaVagyok 2011.10.05 09:22:46
@l0lcopter: a "külföldi hangok" a gazdaságpolitikáról nem azért dicsérnek meg földbedöngölnek, hogy az nekünk jó legyen, hanem hogy nekik. Amíg a "benszülöttek" sz*patása megy addig tapsolnak, mert az azt jelenti, hogy az ő érdekeiket nem sérti.
Bajnai fényezése meg most nagyüzembe csapott, tisztára mint annak idején Németh Miklósé. Elég komoly image-építés folyik (ezek szerint kiderült a liberális értelmiség körében, hogy feriből már nehéz lesz kihozni valamit, csak gréczy zsoltnak elfelejtettek szólni).
1 évet kormányzott, egy erősen lehatárolt mozgástérrel egy komoly ámokfutás után, két vihar közötti viszonylag csendes időszakban. Pont semmi nem derült ki abból, hogy mi lenne ha hosszabb távon kellene "gazdaságpolitikát" csinálnia, vagy megnyerni a társadalmi támogatást a kormányzásához, mert nem csak egy zárt kör választja deklaráltan egy évre, meg ha meg kellett volna oldani megoldhatatlan problémákat (mert például a svájci frank Orbán nélkül is 1.1-hez ment az euróval szemben, az IMF hitelt vissza kell fizetni...)
Úgy látszik, vannak olyan politikusok, akiknek történelmi szerep jut, akár akarják, akár nem. Gyurcsány Ferenc még csak alig tíz éve politizál az élvonalban, de ebből közel öt évig miniszterelnök volt, két évig irányította az MSZP-t. Kormányfői hivatalban ülve nyert…..
Egy holland ekönyveket terjesztő oldal, a bol.com véletlenül tette ki az új Sony ekönyv-olvasóról a képeket. Azt még nem tudni, hogy mikortól lesz kapható az új olvasó, de valószínűleg 165 euró körüli áron lehet majd megvenni. E-inkes lesz, wifis, 2 GB memória lesz benne, 6…..
A McAfee legújabb felméréséből, pontosabban abból, hogy az Android platformon felbukkant malware-ek száma az elmúlt három hónapban 76 százalékkal nőtt, két következtetést lehet levonni: egyrészt, hogy az operációs rendszer piaci részesedése eszeveszett ütemben nő, másrészt,…..
Tisztelt Szíjjártó úr, kedves Péter!Hadd kezdjem mindjárt azzal, hogy némileg gondban voltam a megszólítással, ugyanis a barátaim nem értenék, miért "tisztellek", amikor erre, úgy gondolják, semmi okom sincs. És "kedves" sem vagy senkivel, aki nem fideszes.…..
Lehet, hogy a Orbán Viktor atomjaira röhögte magát azon, hogy az EU Elnökeként az EU diktátorát, azaz magát támadta. *** Ugyebár az úgy volt, legalábbis a whig történetírás szerint, hogy Orbán kiosztott egy pár kokit és sallert Brüsszelnek. És persze mi más is…..
Subba Gyurcsány bulizik Pam Pam 2011.06.09 16:49:47
SzabóPatriciaVagyok 2011.06.09 20:33:27
@markusbenjamin: Ki nem szarja le, hogy szimpatikus vagy nem akármelyik is. Nem akarok összejárni sörözni egyikkel sem. "nyilván sok dolgot elbaszott amikor miniszterelnök volt" ez itt a baj, ezért vagyunk szopóágon. Ezerszer inkább egy antipatikus miniszterelnök, akivel jobb lesz (ha lesz???), mint egy "szimpatikus" aki elkúr mindent (az én életemet, nem a sajátját persze)
A rendvédelmieknek nem lehet, a bíráknak viszont muszáj. Semmi koherencia. A Fidesz hol az ország érdekét tartják szem előtt, hol a pártpolitikai érdeknek rendel alá mindent. (Fotó: Lakatos Péter/MTI) A múlt héten a Fidesznek a nyugdíjakkal kapcsolatos két intézkedése váltott…..
  A médiatörvényről szóló legerősebb kontentet vitán felül az MTV reggeli műsora és Betlen János szolgáltatja mostanában; Stumpf András is jelezte a Heti Válaszban nemrég, hogy BJ elég csúnyán porig alázta Fölkel Róbertet, az első Kossuth téri tünti szervezőjét, hogy…..
A J-20-as lopakodó vadászgéppel kapcsolatban is elcsodálkoztam azon, hogy a róla kiszivárgott fotók kikerülése mennyire az amerikai védelmi költségvetési vita egy fontos stációjához volt látszólag időzítve. Most itt vannak kikerült felvételek a kínai haditengerészet…..
Bayer Zsolt publicisztikákat ír a Magyar Hírlapba, emellett két műsora van az Echo TV-n. Mivel az újság és a televízió is Széles Gábor tulajdona, neki köszönheti Bayer a fizetését, egy tőle származó idézettel indítunk:   "a Magyar Hírlap kezdetektől fogva komolyan…..