Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ratt_724

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a ponton gondolunk bele, mennyivel kevesebbet is tudhatna egy bőrkárpit, komfortülés és robotváltó-mentes mezei 508 SW-ben, melynek van csomagtartója, kellemesebb külseje, egy fokkal komfortosabb futóműve van. És mintegy négymillió forinttal olcsóbb. Ez pedig négymillió és…..
ratt_724 2012.08.21 20:27:09
galeria.totalcar.hu/tesztek/2012/08/17/peugeot_508rxh/?currpic=3249238

bmeg ilyen minőségű illesztés már a daciákon sincsen. és van benne 5e km?!!!
Na, most is csak azért tudok írni, mert aludtam 22től 2-ig, az ember friss szülőként olyan dolgokat tapasztal meg, amit  nem is képzelt volna, nincs már az a temérdek idő, mint régen, ha valami személyeset akar az ember akkor teszi amikor a kishercegnő alszik, és nagyon…..
zugfirkász Allah nem ver bottal 2009.11.26 17:40:00
A technikai részleteken még lehet vitatkozni, de Dubai lényegében csődbe ment. Teljesen jogosan, és végre-valahára. Amit az arab világnak azon a részén műveltek, egyszerűen nem érdemelt mást, mint egy irgalmatlan sallert. Szerencsére a totálisan értelmetlen és improduktív…..
PTinfo Gumikerekű csoda Sanghajban 2009.08.17 18:08:00
Úgy tűnik, a Lohr, és a franciák sikeresen lobbiznak a kínaiaknál, Tianjin után Sanghajban is villamos nyílik, a Lohrhoz méltóan gumikerekű, egysínű vezetőrendszerrel kiépített Translohr üzem. Engem ugyan az ugyanilyen jellegű rendszer nem győzött meg Padovában, de attól még…..
ratt_724 2009.08.18 07:58:52
@kenshikun: A nagy teherbírású pályát itt se igen lehet lespórolni, különben hamar nyomvályús lesz a pálya.
A sajtóban eddig nyilvánosságra került közlekedési reformtervek nyomán jósolok. Mit csinálnak most titokban a minisztériumi emberek? Azon munkálkodnak, hogy kijelöljék a bezárandó vasútvonalakat. Az egyeztetések a háttérben már valószínűleg zajlanak.A kormányszóvivő…..
Na, vajon melyik az az ország, ami egy ciprusi offshore cégtől veszi 6 milliárd forintból a sertésinfluenza elleni oltóanyagot? Igen, talált, süllyedt .... hát persze, hogy Magyarország! 6 milliárd forint megy Cipruson keresztül ... valahova. Senkit, és ez tényleg durva, senkit sem…..
A Blikk úgy tudja, hogy megállapodott a TV2 az MTV-vel arról, hogy a köztévé kölcsönadja nekik Gundel Takács Gábort a BL idejére. A megállapodás értelmében a sportriporter lesz a műsorvezetője a TV2 Bajnokok Ligája-közvetítéseinek, de munkahelye továbbra is a Magyar Televízió…..
PTinfo Monorail a tenger felett 2009.05.15 11:38:00
Április 30-án ünnepélyes esemény zajlott Dubaiban, megnyitották az Arab-félsziget első városi kötöttpályás közlekedési eszközét. Némileg talán szokatlan módon nem vilamosról, vagy metróról beszélhetünk, hanem egy monorailről. A vonal a mindenki által ismert, a tengerbe…..
ratt_724 2009.05.16 21:42:28
@Hamster: Ha az egész világon monorail lenne, akkor tuti sínes vasutat építenének, felsővezetékkel.
Szerintem Dubai-ban nagy a különbözés akarása, mindegy mennyibe is kerül :-)
PTinfo Campus délen 2009.04.27 07:38:00
Edmonton városi kötöttpályás közlekedési eszköze érdekes jelenség.  Magukat úgy hírdetik, mint Észak-Amerika egyik első modern light railjét, és tulajdonképp igazuk is van.A light rail elnevezésre itthon szinte mindenkinek egy emelt paraméterekkel rendelkező felturbózott…..
Van olyan hír, melyet olvasva azt hisszük, hogy rossz országban ébredtünk, esetleg valamilyen tudatmódosító szert csempésztek a kávénkba. Leginkább a pozitív hírekkel vagyunk így, amikor olyanokról kapunk tudomást, hogy végre valahol kevesebb sarcot kíván ránk kivetni valaki.…..
Hóbelevanc Megbolydult szélessáv 2008.10.10 16:00:00
Hirtelen komoly mozgás indult meg a magyar DSL piacon, és a távközlési cégek egymásra ráígérve mozdulnak rá az ügyfelekre. Sorban olvashatunk arról híreket, hogy az ágazat nagyobb szereplői megpróbálnak a korábbitól eltérő léptékben, drasztikus lépéseket tenni annak…..
Péter a bokorban, fa tövében és ki tudja még mi mindennel álcázott fura helyeken elhelyezett sebességmérők ellen tiltakozik. Mért van az, hogy sok helyen nem figyelmeztetnek minket, hol számíthatunk radar kontrollra, hiszen így a kecske is jól lakna, vagyis ennek tudatában nem…..
Megcsalta! Összevesztek! Kirabolták! Új melleket csináltatott! Csak itt, csak most, csak Önöknek! Exkluzív riport fényképekkel!Ismerős? A jelenlegi magyar média olyan szinten bulvárosodik el, a korábban pártatlan valódi újságírók tollából is olyan gyakran jelennek meg…..
A magyar tévénéző a szerbekkel és románokkal ellentétben, de a németekhez, spanyolokhoz, franciákhoz hasonlóan hozzá van szokva, hogy beül a doboz elé, és kedvencei saját anyanyelvén szólnak hozzá. De lássuk csak, mi is történik, míg Jack egy velős "Damn it!" helyett…..
A munkanélküliség egyre fokozódó probléma Magyarországon, amivel ellentétes folyamatnak látszik az, hogy az állást kínálók egyre több betöltetlen pozícióra panaszkodnak. Ennek egyik oka, hogy a szakmai felkészültség nem éppen az a színvonalú, amit a munkaadók…..
Tegnap este a Kiválasztott című műsor előtt egy ismerős olvasótól még kaptam egy figyelmeztető sms-t, hogy feltétlenül nézzem meg. Ő biztosan érezhette akkor, hogy lesznek megfogalmazódó gondolataim ezzel kapcsolatban, és nem tévedett. A TV2 elég érdekesen képzeli az új…..
autózz! Csapna el a soproni gyors! 2008.03.06 07:48:00
Eddig leginkább a budapestieknek adtunk felületet a kiadós anyázódásra, de most itt a remek alkalom, hogy az eddig csöndben figyelő vidéki olvasók is hozzászóljanak a témához. Egy kis csornai szösszenet Gábor jóvoltából. Nagyon jó a blog, egy ideje rendszeres olvasója vagyok...…..
Ratt_724 küldött nekünk egy rövid történetet kapcsolatáról, ami hét hónapig elég jól építkezett, majd egy szex (itt: szerelem) után jött a krach. A vidéki osztálytalálkozó bája megzavarta a lányt, mi sajnáljuk ezt a szépen induló szerelmet.2 apró részletre azért…..