Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bundaskenyer

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "Instant" rákok, amik víz hatására életre kelnek, kosárlabdáznak, megválasztanak akirályuknak és szobrot emelnek a tiszteletedre. ..
Bundaskenyer 2012.11.12 13:54:19
Posztot erről a fontos világvége tényről:

sanatsanandal.ning.com/profiles/blogs/a-nasa-bejelentette-hogy-nemsok-ra-a-f-ld-belemegy-a-null-s-kba

2012.december.21-én Földünk belép az egész Naprendszerrel együtt a galaktikus „null síkba“.
Ez egy létező sík, ahol nincs áram és ahol semmilyen tárgyban nem működik az elektromosság.

Szétesik az emberiség:D
Bundaskenyer 2012.11.12 16:23:23
@Fénnyel teli esernyő: Hát az oldal szerint mindenkinek le kell törleszteni a hitelét a világvége előtt. :D
A Fox tévéstúdió úgy tűnik, végleg lelőtte a Locke & Key sorozatot, nehogy az konkurenciát jelentsen a saját horroszériájának, a Golden Globe-díjas American Horror Storynak, írja a Geektyrant. Pedig a Locke & Key igen ígéretesnek tűnt: az alapanyagot Joe Hill…..
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
Subba Kozsó és a copyright 2012.10.19 09:06:03
no comment!   ..
Bundaskenyer 2012.10.19 13:53:33
Deak Bill - Bill Kapitány Blues (1995)
www.youtube.com/watch?v=mAdZx3msTxI

Lynyrd Skynyrd - Cry For The Bad Man (1976)
www.youtube.com/watch?v=ScYk-cyQ4CE

De azért a nagyok is lopnak orrba szájba. Elég csak meghallgatni a Green Day-t ők összeloptak már egy rakás dalt. Vagy ott a Red Hot Chili Peppers - Dani California Vs Tom Petty Mary Jane's Last Dance esetét.

www.youtube.com/watch?v=008jskwOtkg
KULCSFONTOSSÁGÚ  FIGYELMEZTETÉS:7777Ne  hagyjátok  a  szíveitekmegcsippelni  a  pokol  gyíkjai  által  !www.feny-angyalai.hu ..
Erre a hónapra össze lehet csomagolni mindent, sőt, ennél jobb idén még nem volt: Az adóhatóság ráerősített a próbavásárlásokra, sőt egyre kreatívabbak az adóellenőrök, akik olykor kiváló színészi alakítást is nyújtanak. Felhagyott magánpraxisával az a…..
Bundaskenyer 2012.09.17 13:18:35
Bakfis Panni leoltja a majákat. Extra: Balázs Fecó és Kefír ezúttal végre statisztaszerepben!..
Subba "Gyere Őrült!" 2012.09.04 00:16:57
A friss lovagkeresztes mesél az ufókról. Itt és itten videon is(28.perctől).  ..
A szteroidkúrától  teljesen megmakkant Cristofel minden eddiginél jobban felbaszta az agyát  Fluor Tomin, úgyhogy üzent is neki ezt-azt  Óriási alakítás, nagyon meg van menve az ember ..
Elkészült Cristofel legújabb klipje, ami még az előzőnél is sokkal bénábbra sikerült, ráadásul még két feltűnően artikuláló nyomott faszt is bevett maga mellé. Bár már hetek óta azt szajkózta mindenfelé, hogy ebben a számban majd jól elküldi az anyjába Fluort, ahhoz…..
cseh porter A KK minden eddigi prágai útja bizonyította, hogy Magyarország csak koszos kis provincia a sörfőzés exhabsburgi területei közül, a cseh főváros azonban (és az ott kapható vidéki produktumok) mindig képes új és új csodákkal meglepni az arra tévedő turistát. A…..
Szar dolog arra ébredni, hogy lassan a kutya se kíváncsi rám, rég nem szerepeltem egy jó filmben. Ilyenkor a színészek ösztönös reakciója, hogy előveszik valamelyik megkopott sikerüket és leforgatják a negyvenötödik részét a filmnek. Valami ilyesmi történt az Underworld…..
Úgy látszik ma bejelentgetős kedvükben vannak a hazai fesztiválok: miután a Sziget új fellépőket, a Hegyalja-FEZEN-SZIN hármas pedig közösségi képregényét jelentette be, a debreceni Campus is kiadott egy közleményt, miszerint az eddig kiadott programhoz a fesztivál egyik…..
Subba Gárdista lövi gépágyúval 2012.04.26 14:05:00
Szintet léptek a homevideók! Szemlátomást a polgárháborút vízionáló gyöngyöspatai polgármester kisfia is magáévá tette apja kisebbségekkel kapcsolatos nézeteit. ..
Subba Alekosz, a melegek álma 2012.03.20 11:55:00
Az eléggé kifutóban lévő celebgörög, nyugodt álmát meleg fiúk telefonhívásai zavarják éjjelente. Az egyik nemtől már van egy kollektív NEM! Legalább ez maradt neki! ..
Őszintén, hitelesen egy krémről. Siralmas körkép - ráadásul Szabó Patrícia is felbukkan - nagyon bátor húzás a hipszterszemüveg! ..
Bundaskenyer 2012.03.02 20:16:14
Bundáskenyér küldte ezt a csodálatos videót Chuck Norris erdei szellemharcos filmjéből, ahol a mester megleckézteti a gonosz fairtókat. Az a szempárbaj a fűrész megfogásánál az priceless.   ..
Subba Miből lesz a cserebogár 2010.06.09 13:46:00
Meg a nagy magyar slágerek: a Bikini A sötétebbik oldal című, 1991-ben megjelent albumán található Részegen ki visz majd haza című förmedvény konkrétan egy az egyben megegyezik az 1989-ben megjelent Super Mario Land zenéjével. A nótát egyébként D. Nagy Lala annó…..