Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Zsoltee_

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És ki tudja ezt rajtad kívül? Mert ha tényleg az, akkor bizony ott volt az idei szezonnyitó Parkoló Parádén május kilencedikén és nagyon-nagyon sokan látták. Fantasztikus sleeper-Mitsubishi, kanzdsikkal teli, japán belpiacos Supra Mk.4, a sárga földig ültetett cult-klasszikusok,…..
Krisztián Sándor videóján hatalmasat mentett valaki a pétervásárai ralin. Tökéletes kontroll, abszolút lényeglátás, villámgyors reflexek (a piros Lada elhaladása után figyeljék!). Ilyet Loeb sem tudna. Maximális tisztelet! // Sikerült ma elkapnom egy nagy tetőt a…..
_Zsoltee_ 2015.04.20 13:25:27
Belsőség Így parádéztok ti 2014.10.23 08:40:58
Fejetlen csirkeként rohangálunk. Fel és alá. Fotózunk balra-jobbra. Néha videózunk is. Ezzel csak annyi a baj, hogy lemaradunk arról, amit fotózunk. Pedig igazából nem is kéne, hisz olyan jó tartalmat gyárt a kedves olvasó is. Kár lenne, ha elveszne a facebook esemény…..
Belsőség Nem, nem versenyzünk 2013.12.15 15:16:00
Nem, dehogy, ez nem olyan, nem lesz itt verseny, nem aranybugyira megy, gyere nyugodtan, tök jól fogunk szórakozni, frankó lesz, neked ennyit jelent a testület? Ilyen dumákkal csábítottam azokat, akik meg voltak győződve arról, hogy ha mi szerkesztőségileg elmegyünk valahová, ahol…..
Itt választ kaphat minden kérdésére, ami a IV. Totalcar Hungaroring Pályanappal kapcsolatos. Jöhet!..
Új formátummal jelentkezik a Totalcar, fogadják szeretettel. Vagy ha nem tetszik, mondják meg nyugodtan, hogy ez ebben a formában hülyeség. Először is hetek óta lógunk egy Égéstérrel. Két órás Égésteret nem akarunk csinálni, mert elég belőle egy óra – hogy a hallgatók azt…..
_Zsoltee_ 2013.06.21 22:32:34
Minden kérdés, óhaj-sóhaj jöhet. A Totalcar-Hungaroring Pályanap fóruma ez. Bővebb infót itt találsz!..
_Zsoltee_ 2013.05.31 21:13:16
@ommm: Zsír :)
Lesz majd lehetőség kimenni a kapun tankolás céljából? :)
_Zsoltee_ 2013.05.31 22:15:05
@ommm: Szerintem inkább ne is nézzetek utána, amiről nem tudsz nem fáj! :D
_Zsoltee_ 2013.06.05 18:42:25
@Dseries: Nekem még készül a futóművem. Arról volt szó hogy múlt héten kész, hát nem, most hétvégére ígérte a bácsi, remélem most már be is tartja. Ráadásként még jön a Duna is, hétvégén homokzsákozni kell, nagyon úgy fest. Tiszta heppi minden... :\
Totalcar TV: Ami sosem került képernyőre from OMG Visuals on Vimeo. Nemsokára indul az új szezon, melyben nem lesz kevesebb baki és mellényúlás, mint a legutóbbiban. Íme, ebből lett a műsor. ..
Most nem az a fő kérdés, hogy szabályos-e. Nem az, mégis használják. Inkább lemértük, mit tud egy hagyományos halogénizzóhoz képest. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Szezonzáró pályanapunk beszélgető posztja...
_Zsoltee_ 2012.09.04 16:40:27
@burnix: 540Ft 1 liter 99es benzin???!!! O_o
_Zsoltee_ 2012.09.04 19:16:51
@e1: Szerintem Én viszek majd magammal egy 20literes benzines kannát és csak akkor tankolok majd ott, ha tényleg nagyon muszáj. Jó nekem a Lukoilos 98as is. :)
A kezed járjon, ne a szád, hallottam vagy tízezerszer életemben. Volt alkalmam megfogadni. És most eszerint is járok el, amennyiben hajnali blogolás helyett szépen lefekszem a Competition Car Composites-cal a párnám alatt. Holnap ugyanis nyári szabadságom második napja jön, amit az…..
Brunete Fraccaroli brazil építész projektje a lakható garázs, melyet a 15. Casa Cor Show-n mutatott be. A 120 négyzetméteres garázst egy teljes értékű lakóhellyé változtatná. Ennyi a hír, és jönnek a pazar képek. Hű. Néztem, néztem őket, csodáltam, mert tényleg, de…..
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja...
_Zsoltee_ 2012.06.08 12:51:34
@Winkler Róbert: A tamponos történetre már Én is kíváncsi vagyok, következő műsorban kéretik leadni. :D
Az utolsó 100 napot alaposan be kell osztani. Ezt erősítette meg bennem a múlt péntek, amikor először – és egészen biztosan utoljára – veszekedtünk egy kicsit Adorjánnal. A helyzet az, hogy a dicsőséges áprilisi hadjárat meglehetősen lehangolóan alakult. Ezt a keserű…..
_Zsoltee_ 2012.05.22 11:45:54
Én is ugyan így jártam a GSimmel annó. Haver mondta hogy Ő majd megcsinálja, kikasztnizza, rendbe hozza, de ott még benne volt a "barátiáronócsóé" tényező is. Szét is kaptam a kocsi belsejét a megbeszélt időpontra, el is jöttek a trélerrel, elvitték, aztán 2hétig rohadt az udvaron ( télen! ), mert mindig volt fontosabb meg sürgősebb, mert a Zsolti nem siettet, a Zsolti ráér, "még ezt megcsináljuk és nekiállunk a tiédnek..." stb stb. Aztán amikor már Én sem láttam a pipától és megmondtam a srácnak hogy vagy elkezdi, vagy elhozom a francba, akkor nekiállt, viszont a végeredmény, hogy is mondjam, nem lett olyan mint amit beígért. Igaz hogy 1hét alatt kész lett a kasztnizás és minden ki is volt cserélve, meg is volt csinálva amiről szó volt, de rettenetesen összecsapott, néhol igénytelenül megcsinált dolgok voltak. Erre persze már csak a fényező hívta fel a figyelmem, miután lefújta az autót, ( le lett hegesztve a tetősín ), "hát mivel a tetősín hegesztése nem lett végigforrasztva, ezért a gitt bele fog süllyedni egy idő után és látszani fog a varrat." "A hátsó sárvédőre már elment 1-1doboz gitt..." stb stb.

Kívánom hogy ne járj így, de ismerőssel nem jó csináltatni semmit, akármekkora jó haverok is vagytok, tényleg taplónak és idegesítőnek kellene lenni. Én meg olyan sajnos nem tudtam lenni, mert nem így neveltek és gyakorlatilag kis árat fizettem egy olyan munkáért, amit talán ilyen szinten még Én is megcsináltam volna, a fényező meg profi volt és nem haver, viszont az Ő munkája és az a pénz amibe került ( mert nem volt olcsó ) kb egy év alatt ledegradálódott olyan szintre, hogy a sírás kerülgetett néha.
  Jót nevettünk az Opel ötletén, amikor felkértek minket, hogy nem lenne-e kedvünk körrekordot beállítani a Hungaroringen. Naná, hogy lenne, hogyne, de mégis, mivel? Hah, ha nincs rekordod, csinálj egyet! Remek ötlet, menjünk körbe ezzel az autóval, a siker garantált. Mókának…..
Harminc darab húszezres melegíti jobb combunkat a farmer zsebén át. Hűha, mindjárt autónk lesz! Tekintetet hordozunk körbe a horizonton, tippek záporoznak, döntsünk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Belsőség A Calibra-hatás 2012.03.30 18:10:00
Bár sokunk fejében tökéletesen elhasználódott az Opel Calibra-jelenség, azért jó látni, hogy még mindig vannak srácok, akik képesek hónapokig agyalni azon, hogy miként lehetne közelebb hozni a kor egyik legjobb alaktényezőjű tömegautójának, és a mesés Ferrari Testarossának…..
_Zsoltee_ 2012.03.31 00:54:40
www.carstyling.hu/car_shower.php?id=11728

www.carstyling.hu/car_shower.php?id=16278

Csak hogy két példával szolgáljak, szép Calibrák igen is még vannak. :)