Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lackosor6

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2013.06.30 08:51:23
Hűséges útitárs Az autó külseje nem volt a legszebb de a motorja nagyon jó volt. Én láttam fantáziát a típusban, és elkezdtem építgetni (teljes fényezés stb stb).De egyszercsak elegem lett belőle és eladtam a ráköltött pénz töredékéért. Egy darabka bizalom a…..
lackosor6 2013.06.30 18:46:17
@Smartass: Ha sokat áll napon és nem kezelik rendszeresen műanyagápolóval, akkor kirepedezik.

A Corrado-s jó arc, leírja szépen a hibalistát a párezres költségekkel, közben a "telibe" fényezés, lakatosmunka, amit elvégeztek alsóhangon vagy 300 ezer... Nem baj, az ilyen ítéleteken felbuzdulva megy a sok olcsójános zsebpénzből corradot/golfot/jettát venni...Sok sikert hozzá! :)
Kubica kiesése után nem történt már semmi: Jan Kopecky nyert, a magyarok remekül helytálltak, a meglepetések viszont elmaradtak a Kanári-Szigeteken. Robert Kubica közel másfél napos tündökléséről, és a szalagkorlátnak köszönhető bukásáról már beszámoltunk korábbi…..
Nyegleo - aki a szerkesztőségen belüli haszonjármű- és pickup-nörd - nem egy beszédes srác. Napi első szava a Helló! reggel, a második pedig az Ebéd? 12.00 után. Néha hozzáteszi, hogy Busszal? Brekihez? - ilyenkor általában egy komolyabb csapat verődhet össze, hiszen…..
lackosor6 2013.03.15 09:16:48
@Dru307: Ez is OFF-os, de milyen példáról beszélünk? A múltkor Stump kolléga a jéghideg, turbós Rapidot húzatta a városban, aztán meg fanyalgott, hogy nem megy... (még mielőtt nekem esnétek elmondanám, hogy különösebben nincs bajom a "telóssal")

ON: Kell egy ilyen hamburger! :)
Rengeteget dobhat a sorozat népszerűségén és piaci értékén, ha a lengyel elkötelezi magát. Talán éppen ezért nem siet a bejelentéssel. Robert Kubica ott lesz az ERC soron következő futamán, amelyet a Kanári-szigeteken rendeznek. Az autosport.com saját forrásaira…..
Lehet, hogy már volt, lehet, hogy öreg, de annyira szép, hogy ezt sosem lehet elégszer megnézni. Bajunk biztosan nem lesz tőle. És ha Juha bácsi mondja, akkor kik vagyunk mi, hogy kétségbe vonjuk? Csodás képek, csodás gépek. ..
lackosor6 2013.02.05 19:14:49
@JohnyG: Youtube-on fent van a rally és a wrc fejlődéséről szóló eurosportos videó (kb 100 perc) és abban az volt, hogy a B-csoportos időket már a Gr.A autókkal megdöntötték! Hiába voltak ugyanis gyengébbek, egészen más vezetési technikát igényeltek, erő helyett lendületből autóztak! Ettől még a B-csoport versenyzőit egytől-egyig nagyon tisztelem, de mégis örülök, hogy a rally és úgy általában a motorsport a futómű-gumi-vezetéstechnika háborúba ment át!
lackosor6 2013.02.05 23:02:38
@Nancsi: Én csak JohnyG felvetését erősítettem meg a szakasz időkkel kapcsolatban, nem a "korszakot" becsméreltem!

@Az EREDETI: Van benne valami, csakhogy egy rally versenypályán zajlik, ami FORGALOMTÓL ELZÁRT TERÜLET! Továbbá a versenyzők (a maiak is) olyanok, akikre fel lehet nézni, ami a korforgalomban a kotrivány, tákolt fosokkal őrjöngő idiótákról nem mondható el! És ez nem csak a Ladásokra vonatkozik!
lackosor6 2013.02.06 21:08:19
@easyright: www.youtube.com/watch?v=mewziTaXDJA

Angolul van, ezt elfelejtettem! Ajánlom Mindenkinek, akit érdekel!
Egy korábbi posztból sokan már talán tudják – hazajött a Puch. Ez az az autóm, amelyik olyan régen készül, hogy néha szinte el is felejtettem, hogy létezik, annyira az ősidőkben vettem, hogy minden akkori tervem dugába dőlt, amit szántam neki.Az évek során sokszor eljutott oda,…..
lackosor6 2013.01.27 19:03:23
@Csikós Zsolt:
"Sürgősen kerékre kell állítanom, mert a keretet és a kerekeket vissza kell adnom Csabinak, tehát egy első futóművet és a váltót (amin a hátsó lengőtengelyek rögzülnek) alá kell majd tennem."

Nem tudom írta-e valaki feljebb, de csinálj egy ugyanilyen keretet hozzá, egyelőre olcsóbb és gyorsabb, mint komplett felfüggesztést varázsolni alá! Rosszul gondolom?

Ajj de az a fehér 127-es a "zsiguli kerekeken" de gyönyörű! Nem vagyok fiatos, de egy ilyen nagyon tetszene! :)
És mi van az eredeti Bazeggel? Jól emlékszem, hogy mercis klubtárs vette meg Tőled? Erről lehet tudni valamit?
Belsőség Egyszer az életben 2013.01.26 06:58:46
Milyen buta halál már buszbalesetben elpatkolni – nyilallt belém egyszer csak, ahogy meg-megcsúszó hólánccal küzdötte felfelé magát a King Long a Turini hágó irányába. Közvetlenül az ablakom alatt még három szint látszott a behavazott, szorosra fűzött szerpentinből, az…..
Ken Block háza táján minden év elején lehet valami újdonságra számítani. Idén azonban a szokásosnál is nagyobbat durrantott a jenki. Maradt a Ford, a Monster és a zöld, de az új csapatnév mellé új főhadiszállás is dukált. Ez a látványt tárul elénk, ha a főbejáraton…..
BMW Alpinas from Petrolicious on Vimeo. Mindezt Amerikában, a V8-ak és a sörétes puskák földrészén. Mélységesen megértjük ezt az embert, akin látszik, hogy őszintén szereti ezeket a gépeket. Csodás.Via Petrolicious, ami a világ jelenlegi legjobb autós blogja.…..
lackosor6 2013.01.23 19:22:10
Visszatérő kérdés, mióta előbb a Seatok, majd a Chevrolet-k lenyomták a WTCC mezőnyét. Michelisz Norbi elmondta az Égéstérben, hogy szerinte a versenyautó hajtson hátul. Vigyázat, nem lesz szó sem súlyelosztásról, kezelhetőségről, apexről, futóműről, vagy bármilyen más…..
Racing Dream Hegyi drift 2012.11.22 16:54:25
Nem vagyok egy drift fanatikus. Látványos meg minden, de eddig valahogy nem fogott meg. Miután megnéztem ezt a videót mégis úgy éreztem, hogy egy ilyen versenyre el kéne menni! Gyönyörű, ahogy Rhys Millen játszik az autóval! Kötelező megnézni! ..
Irigylem azokat a megszállottakat, akik képesek egy húszéves, teljesen átlagos autóval hetekig vagy akár hónapokig foglalkozni, hogy azt többé senki ne keverhesse össze a több tízezer hasonlóval. Előre szólok, hogy az alábbiakban egy szó sem esik majd ízlésről, most az…..
Telt házas volt a Slovakiaring, huszonötezer fizető néző - ránézésre majd mindenki Norbinak szurkol. Vegyes érzelmekkel vártam a slovakiaringi versenyhétvégét, de legalább ennyire vegyes érzelmek kavarognak bennem utána is. Baromi gyors ez a pálya, ráadásul nem is egyszerű:…..
lackosor6 2012.04.30 15:06:05
@#86: Ebben az esetben egyértelmű, hogy részrehajlóak, elfogultak vagyunk! Részemről nem lenne semmi bajom, ha Tarquini odament volna a csapathoz vagy Norbihoz és bocsánatot kér! Erre azt mondom, hogy ok megesik, lesz ilyen máskor is! Ehelyett csak heherészett és önmagát ajnározta...Nekem emiatt nyílt ki a bicska a zsebemben!
lackosor6 2012.04.30 18:39:18
@#86: Nah akkor én már megnyugodhatok! :D
Egyetlen magyar indulóként rajtol a Monte – Carlo Rallye Historique versenyén a magyar Erik "a tetőn" Carlsson Kőváry Barna és Tóth Zsolt egy sárga Trabival. Barnus sokáig mindent fordítva csinált a raliban, mint a nagyok: nem a tapadást hajszolta, hanem a csúszást,…..
 Mint azt egy korábbi belsőség posztban jeleztem, kint jártam a hétvégi WTCC futamon. Illetve az azt megelőző sajtótájékoztatókon.Mi dolga volt a Kisautóblognak a WTCC-n? A válasz nem túl bonyolult. Manapság szinte nincs olyan autós megmozdulás, aminek ne lenne valami…..
Jeremy Clarkson a Top Gear újságírója ismert sarkos véleménynyilvánításairól és arról, hogy nem igazán kedveli a motorokat. Ezt nem is tagadhatná le az alábbi videó elkészítése óta: kis bizonytalankodás után inkább felrobbantja a vashengeres Harley Sportstert – meglepő,…..
 A francia MotoGP hétvégén ülhet rá Valentino Rossi arra a Ducatira, amit már teljesen az ő igényei alapján építettek meg. Minimális szezon előtti tesztkilométer, visszatérő vállsérülés – nagyjából ez a két dolog gátolta meg Rossit a téli felkészülésben. Az…..
lackosor6 2011.05.07 08:26:40
A minap korán reggel kiautóztunk pár kollégával a Hungaroringre, egyszerűen csak azért, hogy dumáljunk egy jót Michelisz Norbival és Walter Csabával, valamint megnézzük, mit terelnek az idei szezonban. Kötetlenül, lazán, egyszerűen csak témáztunk egy jót. Norbiról mindenki…..
lackosor6 2011.04.29 21:07:56
Hajrá srácok ááhh de irígylem mindkettőt!:D

@megint: Amikor Czolner kommentál legszívesebben levenném a tv hangját! Remélem olvas TC-t mert akkor látja, ha ideírom, hogy RITKA NAGY GYÖKÉR!!!!
Szemellenzős BMW-sek is ezt nézegetik este a paplan alatt, amikor senki sem látja. De milyen járni Monica Belluccival? Vélemények az azonos című írásunkról...
lackosor6 2011.04.25 19:52:54
@2799:
Az nem S54?? A 3 literes M3 motorra gondolsz, nem? Csak kíváncsiságból kérdem!

"Lefogadom, harminc év múlva mohón áhított veterán lesz belőle."

30 év múlva szar sem lesz belőle, mint az új autókból általában!
Gyönyörűek az alfák én szívesen nézegetem őket az utcán! Mocskos általánosítás és kívánom, hogy az alfa tulajok boldogan éljenek, de én sosem vennék egyet se! Itt is van egy 159-es 2.4 JTD kombi a városban: a múltkor behülyült a computer és 100-nál nem ment többet...Kösz nem!
Belsőség Ezt szeretjük ma 2011.04.09 15:22:00
Végre, végre, végre egy olyan hivatalos kis rövidfilm, amely mentes mindenféle hülye marketing- és reklámnyomástól, ami az új autók felé tolna minket. És külön szimpatikus az, hogy mindezt az az autómárka követi el, amelyikhez szinte mindenkinek kapcsolódik legalább egy kellemes…..
lackosor6 2011.04.11 09:47:03
@magyar_ellenállás:

Az én meglátásom szerint a BMW-sek egy része autó/autózás-szerető, a másik a pénzes sznob! (ezzel persze senkit sem akarok megbántani, akinek nem inge tudjátok...) Szóval a pénzes sznobok cserélgetik 2-3 évente, mert "Nehogy má' ne a legújabbal járkáljak!!" Ez persze nem csak a béemvésekre igaz!