Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiber78

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mi lehet ez a zsigeri irigység, zsugoriság, kapzsiság és önzés, ami itt, mint bugyogó trágyalé, kiöntött az országban, ellepve vele mindent? Mindent, kivéve az álszent képmutatást és hazugságot, persze, mert az mindig, mindenből kilátszik, mint pöcegödörből a…..
Egy ideje gondolkodom már rajta, hogy írjak-e egy rövidebb összefoglalót fent jelzett készülékről afféle tapasztalatok megosztása jelleggel, aztán most, némi hezitálás után mégiscsak úgy döntöttem, hogy kicsit több mint fél éves használatot követően összehozok egy…..
Mobiltelefonok esetében az un. prediktív szövegbevitel igazán nem új dolog, ezt már olyan régi masinák is tudták, mint a klasszikus Nokia 3310/3330 –as páros csakhogy a legismertebbeket említsem. A mai modern készülékek (melyek sokkal inkább számítógépek, mint távközlési…..
Kerülgetem, de nem azért, mert forró kása lenne (amúgy az), hanem leginkább azért, mert nekem sincs erről az egészről egy összeszedettebb véleményem. Nem gondolnám, hogy ez egy annyira brizáns téma lenne, minden korban mindig is voltak hájpok, hisztik, így ebben a zöldben…..
Az első a gazdasági szabadságharc volt - régi ismerősként üdvözöltem magamban a húzást, ahogyan a baklövésből virtust csinálnak. De meg is lett az eredménye: néhány leminősítés után az IMF-hitelnél jóval magasabb kamatláb (3% helyett 5-7%) mellett bírtak hitelt felvenni,…..
Ha az adott településen az előzetes tapasztalatok alapján a közvéleményben meghatározott nemzeti vagy etnikai kisebbséghez tartozók esetében fokozott bűnelkövetés valószínűség vált bevetté, a magánfelek közötti viszonyban e kisebbséghez tartozók vonatkozásban az egyenlő…..
Tiber78 2011.06.08 20:57:17
Három órán keresztül ástak a temetőben. A ciprusfa koporsót egy rozsdás fémdobozban találták meg. A test a koporsóban Dr. Carl Austin Weissé volt, egy fiatal orvosé. Lényegében nem maradt belőle semmi, csak a csontváz és bőrfoszlányok. Továbbá körülbelül húsz…..
Tiber78 2011.05.30 19:22:42
A tegnapi határidő lejárta után napvilágot látott, hogy kicsivel több, mint százezer fő vállalta „önként”, hogy kiközösíttetik az állami nyugdíjrendszerből (illetve egyéb szociális juttatásokból) „most és mindörökké”. Nincs kétségünk afelől, hogy…..
Rendhagyó módon ért véget az őszi Critical Mass. A több ezres demonstráció csúcspontja ugyanis nem a szokásos bringaemelés volt, hanem egy politikai kerekasztal beszélgetés az esemény végpontjánál, a Gödörben. A szervezők a biciklis fejlesztésekkel kapcsolatban rendeztek vitát…..
Egy autó porlad az utcán. Egy rom, menne már a kukába, minek foglalja itt a helyet. De múltja van neki, csak még nem tudjuk. Vélemények az azonos című írásunkról...
Tiber78 2010.06.11 08:36:11
@Csikós Zsolt: Aham, láttam a kombit, de arra most nem futja a keretem.. meg amúgy is elég egy autót rendben tartani..
Konkrétan egy garnitúra alufelninek tudnék most örülni.. vagy gyári dísztárcsának.. hátsó szélvédőnek, amin jó a fűtőszál.. szóval azért van mire vadászgatni. :)