Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ncsp

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Háromhónapnyi levelezés és húsz év szünet után a nyárutón sikerült összehozniuk az első találkozást” - Egyik kedves olvasónk csak hosszasabban tudja elmesélni élményeit, melyből egy terjedelmes kézirat született. Mostantól néhány pénteken keresztül az övé a…..
ncsp 2010.06.25 13:33:40
comment:com Csajok, csajok, csajok 2010.06.24 16:00:00
Biztos rohadt unalmas már, hogy állandóan focival kezdjük az ajánlót, de csak július 11-ig kell kibírni, addig meg féllábon is, ugye. A mai vb-kínálat délutáni etapjában, azaz 16:00-os kezdettel szerepel a Szlovákia - Olaszország (m1) és az Új-Zéland - Paraguay (m2)…..
ncsp 2010.06.25 13:31:11
Nyerd meg ezt a buja kis hímes tojást! A TENGA egy japán férfi örömszerző és maszturbátor termékcsalád, melynek tagjai egymástól eltérő egyedi felépítésüknek köszönhetően különleges egyedi élményt nyújtanak. Kitalálója Mr. Matsumoto, egykori mérnök, ő…..
Magyarország mindig is bigott hely volt: sok hülye a Facebookon azon siránkozik, hogy megfogták szegény őzikéket és a csomagtartóba rakták, biztos fájt nekik.Hát nem, nem erről van szó! Magyarországon vadgazdálkodás folyik, a területileg illetékes vadásztársaságok jogosultak…..
  Nekünk kínos, hogy megint a régi témát kell elővennünk, de a nyugdíjak biztonsága ezúttal nem kampánytéma, hanem a jelen aktív robotosainak húsbavágó bárdjaként vágódott elénk: Csak IMF és az EU megmondó emberei tántorították el az új kormányt attól, hogy az…..
„Nem kívánom senkinek, amit akkor éreztem. Az egész világ romba dőlt bennem” - Kedvesünk gépe sok titkot rejthet, és ha véletlenül belebotlunk egybe, nem szükséges azonnal ledorongolni őt. Levélírónk bölcsen cselekedett, ugyanis a véletlen úgy hozta, hogy elég idő…..
ncsp 2010.06.10 13:36:54
A tegnapi nap híre az indexen, hogy a Fidesz ki akarja szűrni az alkotmány bírósági jelöltállításban lévő ellenzéki kontrollt. Lassan egy hónap alatt minden nem Fidesz szimpatizáns ember megtanulhatta, hogy a 2/3 forradalma nem igényel különösebb alátámasztást, hiszen önmaga…..
ncsp 2010.06.10 13:27:16
 Remélem, nem sokan látták hétfőn az ELMŰ „fizetett hirdetését” a Hír TV-n, aminek a címe: Panaszkönyv. A műsor állítólag fogyasztóvédelemmel foglalkozik. Ennek ellenére ott volt egy előre megírt forgatókönyv szerinti riport a "sötét" oldaltól:…..
Kedves Blog!   Lenne pár kérdésem ami a blog-hoz kapcsolódik. Egy multinál dolgozok már lassan 3éve (pontosan 30 hónap) ez az első munkahelyem). 2 hete behívatott a főnök és azt mondta nem tudunk együtt dolgozni és elém rakott 1 papírt amin közös megegyezés szerepelt. Nem…..
ncsp 2010.06.10 12:30:40
Les Culottes Longues, azaz hosszúgatyás a neve Lyonban, a gasztronómia fővárosában található egyik Bouchonban, azaz kisvendéglőben. Amit a helyről, a séfről és az egész műfajról tudni érdemes, Chili & Vanília részletesen leírta, így inkább csak néhány fotóval, illetve a…..