Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sasica

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  PRoska szerepében: Nagy Kriszta (PR és öngyújtókölcsönzés) Sanyi szerepében: Szabó Éva/evu (Rajz és elmeállapot) Bandi, a vesszőcske szerepében: Tímár András (Menedzser és bitumennél folyékonyabb halmazállapotú italok hozatala alkotói válság idején /és…..
ICA szerkesztői tornájának leendő játékosa szombat éjjel Örkény abszurd világából egy másikba, a Múzeumok fényes Éjszakájába csöppent. Gyárfás Judit beszámolója.   Lévén, hogy a nyári múzeuméccaka jeles napja vizsgaidőszakra esik, nem először töltöm e napot…..
sasica 2010.06.21 09:11:49
www.youtube.com/watch?v=yfk3IO7sn54&feature=related

hu.wikisource.org/wiki/Szentiv%C3%A1n%C3%A9ji_%C3%A1lom/Harmadik_felvon%C3%A1s,_1._sz%C3%ADn

Aktuális lett volna:) Pyramus és Thisbe megelevenítése a falon, ha már úgyis főszerepet kapott:)) a nagy FAL
"Ha mi árnyak nem tetszettünk, Gondoljátok, s mentve tettünk: Hogy az álom meglepett, S tükrözé e képeket...."Shakespeare, Szentivánéji álom V.2, PUCKNem véletlenül kértem elnézést a szövegekért, amiket megosztottam tegnap...nyilván-nos, nem vagyok költő. Boborján…..
Az Egyesült Áramlatok ICA szerkesztőjáték első öt versenyzője: Gyárfás Judit, Magyari Andrea, Nagy Csilla, Sasvári Anita és Vidács Anett. Bemutatkozásukat a cikkben olvashatod. A szerkesztők egy-egy hétig szerkesztik ICA oldalát, s mutatják meg koncepciójukat - az olvasókat arra…..