Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tmolni

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kitaláltuk Mikivel, hogy írunk az idén is mindenfajta összegző listát az évről, de viszonylag gyorsan szembesültünk azzal: képtelenek vagyunk faszalistát írni. Mert Dárdai meg a Gyárfást kinyíró lyány ott lett volna, de a többi nyolc helyet sehogy se tudtuk megtölteni. Marha jó volt plö a…..
tmolni 2017.01.01 10:54:53
@$pi$: az ágy alatt nézted már? :D :D
Racionális embernek tartom magam, az Astro Tévéből is csak a pénzmágiánál kezdek el tárcsázni, de nem hagyom magam palira venni a Szentivánéji dupla rontáslevétellel, haha, átlátok rajtatok, rohadt sarlatánok, nem is áldoztatok kecskét hozzá, így hogy veszed le a rontást, hm? Azzal is tisztában…..
Vannak emberek, akik hajlamosak úgy viselkedni egy luxusszállodában, mintha a pénzükért bármit megtehetnének. Na, ők azok, akiket az ott dolgozók általában ki nem állhatnak. Vajon milyenek a vendégek az alkalmazottak szemszögéből, mi az, amit bírnak, és mi az, amit nem a viselkedésükben? Kétrészes…..
tmolni 2016.07.03 19:20:37
@So No: bármelyik szobába bármikor bemehetnek ha akarnak rakhatod te a kártyát akárhová... és valóban csak a jatt számít. ha jattolsz szeretni fog a staff, ha nem akkor meg ne csodálkozz ha véleményed szerint csökken a szolgáltatások színvonala :D
Movie Tank Dogma (1999) 2016.06.20 13:43:29
Kevin Smith alapvetően kétféle filmet szokott készíteni. Többségében extrém vulgáris humorral rendelkező komédiáiról ismert, na meg persze kettő fűárus csőbunkó karakteréről. Jay és Néma Bob popkulturális ikonokká váltak, de természetesen a Shop-stop filmek életunt boltosai, Randal és Dante is…..
Persze, nincs olyan, hogy 10 legjobb C64-játék. Minden idők egyik legnépszerűbb személyi számítógépére több tízezer játék jelent meg fénykorában, és a platform rajongói ma is aktívak, az elmúlt években olyan játékok születtek, mint a Prince of Persia C64-verziója vagy akár…..
Azt írja a Blikk, hogy az ugrás után látható, nem túl jó minőségű felvételen az Éden Hotel két játékosa látható, miközben éppen nagyon szeretik egymást. A zuhanyzós-állós dugás résztvevői egyelőre még nem költöztek be a hotelbe, a felvétel láthatóan egy…..
tmolni 2015.02.27 10:20:40
@Pörköltszaft: a cc detto, ha eleget fizetnék megírnák, hogy anyám a hold és én hugyozom a dagályt.
Egész pontosan egy nőt kinyaltak a szebb napokat is megélt punkzenekar San Diego-i fellépésén. Az eset a Redditen terjedt el olyan gyorsan, hogy most mindenki erről beszél. A lány felhajította magát a színpad szélére, egy srác nyalta egy ideig, fotóztak páran, majd mindenki ment a…..
tmolni 2015.01.20 13:54:47
Érdekel a fikakultúra. Tegnapi bejegyzésem például épp most könyvelhette el a 10484. letöltést és a 71. kommentet. S bár a hozzászólók közül néhányan többször is melegebb éghajlatra küldték el egymást, mégiscsak elenyésző számukból aligha lehet általánosítani az…..
tmolni 2014.07.05 19:15:58
Kerékagy Mi mennyi, Bubikám? 2014.03.23 10:12:05
Az árak ismeretében a sajtó máris Európa legdrágább közösségi biciklis rendszerének aposztrofálta a Budapesten kiépülő Bubit. Megkérdeztük a BKK-t, és sok európai rendszer tarifáit hasonlítottuk össze, hogy kiderüljön, mennyiben állja meg a helyét ez a megállapítás. A…..
4K, Ultra HD, fasza kis parasztvakítás ez, de a Fox a Super Bowlra természetesen nem hagyhatta ki, és hat olyan kamerát is elhelyeznek a pálya mellett, ami ebben a formátumban közvetít (4K: horizontális felbontásban 4000 pixel megjelenítése - a 1080p-s vagy 720p-s HD jelenleg 2000…..
Két héten belül hat biciklis halt meg London egyetlen útszakaszán. Ezzel kapcsolatos cikkünkre külföldön élő olvasóink reagáltak. Körülnéztünk, Európa mely városaiban tekernénk még nyugodtan. Rossz idő ide vagy oda, megint csak észak felé mennénk. Két héten belül hat…..
Nagyon elégedett a főpolgármester 20 pontjával a Critical Masst fasisztázó Empamo (Emberibb Parkolásért Mozgalom). Az autósok hegemóniájának fenntartásáért küzdő társaság szerint Budapest nem lehet a hangos kerékpáros lobbi kísérteti terepe, azért szavaztak annak idején…..
Mit gondolsz arról az emberről, aki nem tud helyesen írni? Igen, nagyjából mindenki azt gondolja. Persze vannak akiknek felmentésük van helyesírásból - ők a diszlexiások - de őket leszámítva, mindenkinél alap elvárás, hogy ismerje a szabályokat, különösen ha az önéletrajzról…..
Nem volt könnyű Spartacus fiaként (össze sem lehet hasonlítani a tévésorozat szereplőit Kirk Douglas-el, mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg a filmet!) megvetnie a lábát a filmiparban a friss Emmy-díjas Michael Douglas-nek. Pláne úgy, hogy sem édesapja karizmáját, sem tehetségét…..
Gulyás István riporter legendás interjújáról lesz szó, de távolabbról indítunk. Köztudott, hogy a magyar köztévé feladata, hogy alternatív valóságot fessen a kedves tévénéző nappalijába. Úgy tegyen, mintha visszatértünk volna a Kádár-rendszerbe, a magyarság ősi…..
UPDATE: A helyzet a következő. A fenti üzenetet VALAKI, aki ilyen gyökér módon kommunikál, helyezte el a Kiss János altábornagy utcán parkoló autókon. Azt, hogy miért, nem tudjuk, mint ahogy azt sem, hogy ki volt (egy ideges lakó? Az anti-Hacktion-klub elnöke? Kálomista haragosa?…..
42 éves nő vagyok, 2 egyetemi diplomával (nem büfészak, de sajnos nem is mérnöki) és 2 aktív felsőfokú nyelvtudással rendelkezem (világnyelvekből). Bp-en keresek állást, lassan 1,5 éve. A  kB. 20 év munkaviszonyom folyamán 3 munkahelyem volt eddig, az utolsóról 2012 év…..
Jelenet Budapesten, az ELTE lágymányosi kampuszán. Két autós parkolt rá a Magyar Tudósok körútján lévő kerékpárútra, ahol egy fiatal nő közeledik feléjük biciklin. Kerékpáros: Bicikliút. Rajta állnak a bicikliúton. Autós1: Hol? És? Eltolod? Kerékpáros: Nem az én…..
tmolni 2013.03.14 13:56:05
@lujo22: a hatóság az ilyen videókat valahogy sosem látja meg..
még a végén dolgozniuk kellene a két 4 órás kávészünet között
tmolni 2013.03.14 14:06:43
@proxy user: mert szerinted a magyar rendőrség állományából egyetlen egy ember sem olvas/néz/lát egy index címlapos cikket/postot/videót.. persze, hogyne. én kérek elnézést!!
amúgy sok van még a szolgálatból? :D
Már én is rendszeresen olvasom Csikós reggeli hírlevelét. Mivel, ha jól értem, Kati alól lassan kirohad az autó, Zsolt megint vadászgat a hirdetési oldalakon és barátian megosztja velem a zsákmányt. Rutinos ember lévén, mindig kerül valami érdekes az asztalra, a reggeli kávém…..
tmolni 2013.01.29 16:45:39
@korosla: hiszen a piacosok a legbecsületesebb emberek...
ők soha senkit még be nem csaptak, áruról még életükben nem állítottak valótlant!!!
Tegnap mondtuk, hogy majd ma derül ki, mit vállal és mennyiért VV Veronika, az egykori villalakóból lett botcsinálta prosti, aki a Blikk szakállas nője lett, az az elem a cirkuszban, amin elborzad az ember egy picit, de azért megnézi, mert csak kíváncsi a produkcióra. A tegnapi cikk…..
tmolni 2013.01.23 13:58:12
@giant44181: és ki fog nyomozni az ügyben? az amcsik? vagy küldik kovács 2. ftőrm.-öt Hawaii-ra?
Subba !!! 2013.01.03 13:29:00
..
tmolni 2013.01.03 14:29:52
A Blikk igen komor és szigorú hangú cikkben osztja ki a két év letöltendőt Stohl Andrásra, na nem azért, mert a színész megint Schumacherre kokózta magát és elütött egy öreg fószert, hanem azért, mert az első börtönkalandról írt, azaz tollba mondott könyvétől…..
tmolni 2012.12.28 22:22:31
@Térspecialista: inkább ne folytasd, csak azt igazolod, hogy te is egy gerinctelen, hazug vagy aki eladnád az anyádat... tudom, tudom, te korrekt vagy mert visszalízingelnéd (BT)
Szóban forgó tárgy nem a kínai bazárból érkezett hozzánk, szerencsére még csak nem is a manager shopból. Egy igazi Parker toll (rendes nyílvesszős beakasztóval a végén) a szóban forgó tárgy, amelynek kiváló voltáról két, hozzám igen közel álló nő is nyilatkozni tudna, ha…..
tmolni 2012.12.21 09:35:19
A Boxer-Hiéna ezúttal egy kis látókör-szélesítésre hív minden játékost. A nyeremény nem más, mint egy fémkazettás Subaru pendrive és egy plexikockába mart Subaru dízel-boxermotor. A feladat nem bonyolult, talán olyan is lesz, akinek fejből menni fog. A kérdés csupán annyi,…..
tmolni 2012.12.21 09:29:35
Mielőtt bármit leírnék, le kell szögeznem, hogy az a 27 másodperces videó, amin a Hangyász motorját hallhatod forgatás közben, életem főműve. Illetve Ákos főműve. Semmiképp ne hagyd ki, van láng, lobogó falinaptár, és olyan hang, hogy ezredszer visszanézve is nyihogok…..