Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fazan

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előrebocsátom: rühellem, amikor a kommerekből lett vadkapitalisták, meg a maoistákból, polpotistákból, anarchistákból lett liberálisok kommunistázzák a Fideszt. De mi a francot tud tenni az egyszeri jobbos, ha a kormánypárt időnként tényleg egy az egyben úgy viselkedik, mint az…..
Örülök, hogy a Köztársasági Elnök posztján marad, és kisdoktori címének visszavonása ellenére sem értek egyet azokkal, akik lemondását követelik jobbról vagy balról. Elsősorban azért, mert egy szisztematikus kilövési kísérletnek voltunk szemtanúi az elmúlt hetekben.…..
  Manapság már nem is igazi demonstráció az, amelyiket nem igyekeznek megzavarni önkéntes vagy küldött provokátorok. A Millán ugye a betyárok keménykedtek, erről sajnos lemaradtunk, pedig egy jó kis mocskosbuzizsidózáshoz nagy kedvünk lett volna. A kormánypárti menetet két…..
fazan 2012.03.16 22:14:59
Egy egyedülálló régészeti lelet kacskaringós útjáról mesélünk el egy (majdnem) tipikusnak mondható történetet. Különlegessége – magán a tárgyon túl –talán mégis inkább abban rejlik, hogy véletlen előkerülése után néhány évtizeddel sorsa egy múzeumba…..
Mandiner blog Zbohom Fico 2010.06.10 10:01:00
  A Trianon-évforduló tájékán van elég bajuk a szegény szlovákoknak, végeredményben nem is hozzájuk kötődik 1920 júniusa, hanem Csehszlovákiához. Ilyen értelemben okafogyott Slota trianoni emléktábla-állítása Pozsonyban. No de mégiscsak választások lesznek az 1993…..
fazan 2010.06.10 10:54:09
@No_Sol: pont ezt akartam írni. a SaS egy szélsőségesen piacpárti, anti-állam párt, inkább a szlovák Kóka-pártnak nevezném.