Regisztráció Blogot indítok
Adatok
todesco

74 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már kapható Bear új könyve, mely Tűzön vízen át! - Az önéletrajz címet viseli. Eddigi kalandjait, élményeit, személyes vallomásait önéletrajz jelleggel mutatja be az olvasónak. Az új műből sem hiányoznak a Bear Grylls írásaiban megfigyelhető stílusjegyek, a közvetlen…..
bear grylls Bear a színpadon! 2012.02.06 00:23:00
Bear a Man vs. Wild (Ultimate Survival- A Vadon Törvényei) sztárja, mely az egyik legnézettebb tv műsor a világon, élőben lép fel a színpadon, hogy megossza hihetetlen kalandos történeteit a nagyközönséggel. Mesél az everest-i élményeiről, soha nem látott archív felvételeket…..
Megjelent Bear legújabb könyve, melynek címe: A vadon törvényei - A túlélés és felderítés kézikönyve. A mintegy kétszázötven oldalas művet mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki késztetést érez magában a szabadban tartózkodásra, túrázásra, kempingezésre. Könnyű…..
sci-film Filmajánló: Tron: Legacy 2011.02.25 13:55:15
Magyarul csak Trónörökség. Nah de a viccet félretéve nagyon jó film. Eddig háromszor láttam de még szívesen megnézném moziban, ha nem vették volna le a műsorról. Az IMAX3D vetítésen egyszerűen elállt a lélegzetem. Szóval aki egyszerű történetre és sok látványra vágyik…..
COCTAILZ Sportos koktél 2011.02.25 13:43:34
Fogadjunk, hogy még nem hallottatok a koktélkészítés eme remekéről! MIelőtt megkóstoltam kicsit tartottam tőle, de utálag belátom, hogy aggodalmam teljesen alaptalan volt, így vettem a bátorságot, hogy megosszam veletek a sportkoktél receptjét. Tulajdonképpen csupa egészséges…..
bear grylls Bear Grylls viccek 2011.02.25 13:35:34
Köztudott tény, hogy Bear Grylls egyszer eltörte a hátát ejtőernyőzés közben, még a brit különleges erőknél. Azt csak kevesen tudják, hogy a baleset helyszínén saját kórházat épített, és önmaga operálta meg magát. Csak egy kés, és egy kulacs kellett hozzá.Amikor Bear…..
paul kalkbrenner Berlin Calling 2 2010.12.08 15:22:44
Ez a szöveg olvasható Paul rajongói oldalán a facebookon: Szia Budapest, Hallo Magyarország!....Öszintén mondva a Magyarországi képek durván a legjobak lettek!!! Egyébként meg nem sokára elkészül a BERLIN CALLING 2. Ha már elöre egy kicsit támogatni szeretnétek minket akor…..
todesco 2010.12.10 21:18:19
Csoki!

Rendelni a
berlin-calling.spreadshirt.de/ oldalon tudsz. Van hosszú, rövid ujjú, ffi/női póló is.

todesco
A világhírű művész nem hazudtolja meg magát, ismét bebizonyította, hogy akár a vlág végéig is elmegy  a rajongóiért. Az Afganisztánban állomásozó Bundeswehr egységeknek játszott egy hangárban ezzel színesítve a katonák mindennapjait. Az esemény egyértelműen feldobott…..
Egyik korábbi bejegyzésünkben számoltunk be Paul Kalkbrenner 2010. nyarát bemutató dokumentumfilmjéről, melynek megjelenését december 3-ára ígérik. A dokumentumfilm két részre lesz osztva, az elsőben a turné 15 állomását hivatalosan bemutatató összefoglalót láthatjuk, míg a…..
todesco 2010.12.08 15:08:38
Az én sem tudom sajnos, viszont innen le tudod tölteni: hotklikk.com/adat.php?id=204 Tudom h nem szép dolog, én is meg fogom venni, amint elérhető lesz nálunk, de már nagyon kíváncsi vagyok. Hátha egy-egy képkocka erejéig benne vagyok a soundos összefoglalóban.
Bear Grylls befejezte a filmezést a 2010-es évre. Azt írja, nagyon izgalmas év áll mögötte, a földgolyó szinte minden pontján forgattak Georgia-tól Ausztráliáig, Arizona sivatagaiban és a sarkvidéken. Nagyon büszke a stábjára, és köszöni a munkájukat ami nélkül nem érhette…..
A Dj Mag 100-as dj toplistáján Paul a 84. helyet tudhatja magáénak. A kapcsolódó rövid kérdésekre nagyon találó válaszokat adott, például hogy melyik színész játszaná őt az élete filmjében azt monja Paul: már megtettem... utalva a Berlin Callingra. A másik amivel szerintem…..
4 színpad, fények, hangerő, hungexpo és hatalmas hangulat. Ezekkel a szavakkal lehetne legtalálóbban jellemezni a szombati Bónusz Fesztivál 2010 nevű rendezvényt. A kellemetlen -még vip jeggyel mintegy 35 perces- sorban állást követően, Hawtin-t meghallva azt mondtam, ok…..
Igen, egy műsor attól klasszikus, attól emlékezetes, mert újat hoz, érdekes tartalmat közvetít. Ami pedig eredeti azt ki lehet parodizálni, hiszen stíluseszközeit elferdítve, máshogyan kombinálva könnyen komikus lehet a végeredmény. Ilyen humoros videókat szeretnék most…..
sci-film amit láttam: Napfény 2010.10.07 22:48:37
A Nap haldoklik 2057-ben. Már nem képes biztosítani azt az energiát és fényt, amire az emberiségnek szüksége van. A Föld utolsó reménysége az Ikarosz II nevű űrhajó. A küldetés során a nyolcfős legénységnek nukleáris eszközt kell a Napba juttatnia, a robbanás talán új…..
Íme itt az ideje, hogy folytassam a nyári kalandozásaim leírását újdonsült túlélőkésemmel. Egy kisebb baráti társasággal részt vettünk egy pár napos sátrazós túrázáson, ahova természetesen a kést is magammal vittem. A fa darabolásánál a következőket tapasztaltam: A…..
paul kalkbrenner Igen, jön! 2010.09.14 13:59:00
Örömmel közölhetem, hogy már alig egy hónap és itt lesz velünk Budapesten Paul. Szerintem nem csak a kis szerkesztő csapatot tölti el örömmel ez a hír. Addig is egy track, ami valamiért kimaradt a Berlin Calling tracklistából...   ..
A Mars egyik távoli kutatóállomásán valami baj történt, az odluvai állomással megszakadt az összeköttetés. Ötös szintű karantén lép érvénybe, és bevetik a Gyorsreagálású Harci Osztagot. A Főtörzs vezette osztagnak sikerül lezárnia a Föld felé vezető átjárót, majd…..
COCTAILZ Zöld mosoly 2010.09.14 13:52:59
Zöld mosoly, avagy Green smile a neve a következő -egyébként teljesen legális- italnak. Húsz ml dinnyelikőrt, tizenöt ml vodkát és egy tojásfehérjét öntünk egy pohárba. A három folyadék különböző sűrűsége miatt rétegekben fog elhelyezkedni a felespohárban, és egy…..
COCTAILZ Gyümölcspuncs 2010.09.14 13:46:00
Másnaposság? Vezetsz? Számos oka lehet, hogy miért nem akarsz alkoholt fogyasztani, ám ez még nem ok arra,hogy lemondj a koktélokról! A következőben egy alkoholmentes koktélt mutatunk be, mely a gyümölcspuncs nevet viseli. Igazán finom, érdemes kipróbálni! Elkészítése sem…..
COCTAILZ Vörös és orosz 2010.09.14 13:23:36
Vörös és orosz, de mégsem képvisel semmiféle politikai álláspontot a Red Russian koktél, melyet inkább az ütős, erősebb kotélok csoportjába sorolhatunk. Ezt a koktélt nem rázva fogyasztjuk, mint az oldalon lévők többségét, hanem egész egyszerűen összeöntjük egy régimódi,…..
COCTAILZ Forróság, tenger, Hawaii 2010.09.14 12:58:00
Hawai szigetei valami elképesztően gyönyörű és egzotikus helyei ennek a planétának. Nem csoda hát, hogy számos koktélreceptet is ez a csodálatos környezet ihletett. Ezek közül most a Kék Hawaiit azaz a Blue Hawaiian-t mutatjuk be. Fogjuk shakerünket, tegyünk bele tört jeget,…..
COCTAILZ Egy kis csokis Martini... 2010.09.14 12:43:39
No Martini, no party, tartja amondás. Hát erre nem tudunk rácáfolni, így inkább közlünk egy finom és egyszerű receptet. Fogjuk a shakert és jeget, vodkát és csokilikőrt teszünk bele. A vodka és csokilikőr aránya 2:1. A koktélospoharakat már előre hűtsük be, majd tálaláskor…..
 Ki ne szeretné a kávét? Na meg persze a rumot... És a kettőt együtt? A Santa Licia koktél pont e két, egymástól talán nem is olyan távoli ízvilágot egyesíti egy finom kavalkáddá. vegyünk fél liter vizet és 5 evőkanál őrölt kávét és főzzük le kávénak. Ezután…..
Bear élete eddigi legveszélyesebb vállalkozása az, hogy otthon marad. Ezt tudjuk meg a Discovery reklámból, mely a már egyszer megemlített Worst Case Scanario című műsor előzetese. A műsor címe a fordítóktól már megszokott szellemességgel a "Ha minden kötél szakad"…..
COCTAILZ A jó öreg Campus 2010.09.08 22:32:31
Campus? Az egyetem épületei, parkok, padok, kis utak, könyvtár... és valami egészen más is ezt a nevet viseli. Nevezetesen egy ütősnek nevezhető koktél, melyet egyetemisták előszeretettel fogyasztanak. Egy jéggel félig pakolt keverőpohárba öntsünk 5 cl camparit, 2 cl whiskyt, 1 cl…..