Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chuck-d

0 bejegyzést írt és 707 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Avagy ha már bunyózunk, akkor edzünk is úgy, mint egy bunyós...
chuck-d 2016.07.14 21:30:18
@belekotty: kit fújt ide a szél :) osu
chuck-d 2016.07.16 21:44:30
@belekotty: tiszteletem! amúgy sem vagyok egy nagy hemzsegő, de ott lehetett szakmázni. összeadtuk a véleményünket, elosztottuk az orrtöréseink számával és mindenki boldog volt. aztán az széttrollódott, az internet meg tele van szakértőkkel.
koptatod még a tatamit a fiaddal? már elég veszélyesen dobálhat.
Végigmegyünk a teljes gálán...
  A Fedor-Maldonado meccs margójára...
chuck-d 2016.07.09 17:28:45
@Glynch: elfogult? "ne hari", de:
replygif.net/i/1485.gif
chuck-d 2016.07.10 02:37:49
@Glynch: hagyd a drámát, nem áll jól a témához. a szövegértés pedig előny a beszélgetésekben.
"attól még, hogy van ez a nagy illúzió a kurva taktikus Fedorról, ez még nem tény."
elfogultság?
"ez ennél összetettebb és közel sem ilyen végletes."
felmentés?
keresd ki a történelemben a kiütött bunyósok gameplan váltásait. a hibát azzal követte el, hogy azzal a játékkal jött ki, amiben az ellenfél egyetlen esélye van. ez nem kizárólag az ő hibája.
a példád pont igazolja, hogy szélsőségesen közelíted meg: Hunt sosem nyert subbal, Fedor 11 ellenfelét intézte el KO-val, és nem okozott neki gondot állva bunyózni a prime Crocoppal. Lesnar a maga játékával UFC bajnok volt nehézsúlyban, "Maubababo" meg 35 kevésbé dicső másodpercet töltött a divízióban és kicsapták. biztos áll a párhuzam? Huntnak semmi alapja nem lenne bízni egy ilyen végkimenetelben, az orosznak meg lehet nem tűnt teljesen rossz ötletnek. az volt, de ha fordítva sül el, akkor nem a "miért így", hanem a "hát persze" kórust hallanánk.
a játékintelligencia elméletedről: mindkettővel rendelkezni? ha meg tudod oldani a matekpéldát, akkor minek betanulni a végeredményeket? és pont a nem tudatossal leszel bajban, mert a nem arányosan kopó képességekhez tudatosan kell alkalmazkodni. magolni, beiskolázni meg nem intelligencia kérdése. a játékintelligencia pedig nem egyenesen arányos más intellektuális képességekkel.
ne érts félre, egyetértek az irányoddal, hogy egy magas polcról lejjebb kerül számodra Fedor, nekem nem is volt ott. viszont a "kukázás" mindenképpen túlzás, anno sokáig dominálta a királykategóriát, nem véletlenül.
vannak a hibái, de van a háttér, az idő, a lemaradás. ezek összességétől erős a kontraszt. Hendo ellen már nyilvánvaló volt, itt a vége, ami jön, az csak esetleges.
és mielőtt még tovább fokoznád a jelzőidet, mert Fedor jelenlegi teljesítménye már nem szórakoztat és inspirál eléggé, olvasd el ezt a cikket, hátha kiérdemel némi tiszteletet:
www.bloodyelbow.com/2016/6/20/11970776/opinion-fedor-emelianenko-no-longer-good-enough-to-fight-in-the-ufc
chuck-d 2016.07.14 21:28:16
@Glynch: ki az edződ, melyik klubba jársz?
  Joanna Jedrzejczyk átvészelte a korai vihart, és egyhangú pontozással megvédte a UFC női szalmasúlyú bajnoki övet Claudia Gadelha ellen. De kit hajtanak legközelebb elé?..
  A meccset félnehézsúlyban rendezik, de DC bajnoki öve nem lesz terítéken...
chuck-d 2016.07.09 18:27:29
csóri Silva műtét utáni kiengedett hassal:
www.youtube.com/watch?v=248ewSGZUt4
pedig levitel elleni védekezés = robbanékony csípő és törzsizomerő. végig kimozogni edzőtábor nélkül nehézkes. DC-t meg nehéz és félnehéz súlyban eddig egyszer ütötték le, Rumble, az sem hatotta meg. bőven nagyobb csoda lenne, mint Bisping címszerzése. de idén már meglepődtünk párszor, szóval hajrá.
  Mike Tyson ma 50 éve, hogy meglátta a napvilágot. Ez alatt az idő alatt számtalan sporttörténeti pillanatot köszönhetünk neki. A sportolók azon rétegéhez tartozik, akik igazi popkulturális ikonná váltak. Ezzel nemcsak a sportrajongókat hódították meg, de olyanokhoz is eljutottak, akik egyébként…..
chuck-d 2016.07.04 21:40:21
@Glynch: a fogságban tartott állatok általában nehezebbek, mint szabadon élő társaik:
lmgtfy.com/?q=gorilla+captivity+weight
Michael Bisping szeretne visszavágózni Dan Hendersonnal! Dan Henderson szeretne visszavágót adni Michael Bispingnek! Akkor lenne itt egy kézenfekvő megoldás. ..
Ki ne emlékezne Gary "Big Daddy" Goodridge bunyóira? Talán ő maga már nem képes erre...
chuck-d 2016.06.12 14:31:41
@Greenscape: Gary 25-ször lett kiütve nehézsúlyban, és nem az üvegálla miatt, Lawler egyszer, pár súlycsoporttal lejjebb, és már 15 évvel ezelőtt is így nézett meg így beszélt, ez a védjegye. van pár bunyós, akikért jobban aggódnék, pedig látszólag még rendben a nézésük meg a járásuk...
chuck-d 2016.06.12 16:35:38
@Greenscape: a pofánvágások, a lábon kihordott taslik a minimum, amit az összes versenyszerűen MMA-ban, ökölvívásban, K-1 szabályrendszerben résztvevő sportolóról elmondhatunk, de ez hol van 25 kiütéstől? élvonalban az egyik legokosabban felkészülő bunyós, hosszú évek óta nem tol hard sparringot, mert jobb nem lesz a ketrecben, csak hülyébb később. ehhez képest sok edzésen kiütött versenyző van, ami kurva nagy szelete az agysérüléses problémáknak. persze hajlam is kell, a karrierje során fejjel védekező Jake LaMotta 94 évesen él és virul, Roach meg kevés meccsel parkinsonos, de a nézése-CT még nem bevett orvosi diagnosztika. vagy - még - rossz példa a demenciára Lawler, vagy anno erre a meccsre az akadémiai székfoglalójáról szökött meg:
youtu.be/R08z0PIUUNA?t=1m14s
2002, a cicerói szónok.
chuck-d 2016.06.12 16:39:49
@Greenscape: azaz Roach kevés kiütéses meccsel.
Mármint még az eddigieknél is jobban, hiszen magát a videót már láthattad a UFC 199 során, vagy abba a posztunkba ágyazva, melyben Brock Lesnar visszatéréséről írtunk. Viszont a trailer most felkerült a UFC fő YouTube csatornájára, teljesen fullos felbontásban, úgyhogy innentől pengeéles minőségben…..
chuck-d 2016.06.09 14:09:21
@WeAreEngerland: a rontóc a spoiler, és a hableány bizony lelőtte a poént. ez nem zárja ki, hogy a munkáját végezte, a breaking news sokszor ezzel jár. az ügyben az UFC teljesen buta és otromba reakciója volt érdekes, de ettől még Helwani nem lesz hős. hosszan lehetne sorolni érveket a szarkavaró és karrierista jelzők mellett vele kapcsolatban. most is jól visszataktikázta magát, atta boy. most már csak a többi régóta kitiltott újságíróért kellene tenni valamit...
chuck-d 2016.06.11 18:22:25
@WeAreEngerland: nagyjából azóta követed a fickót, mióta Zuffa alkalmazott, és ebben a karrierjében tényleg nagyon elhivatott volt. nemrég kirúgták, most megy az újrapozicionálás. összefogtak anno Isaura felszabadítására is, ez nem legitimálja újságíróként. tehetséges riporter, szórakoztató és jó minőségű interjúkat is csinál, de ettől még nem egy Josh Gross, aki a mai napig ki van tiltva jó pár másik kollégája mellett. a ban egy idióta húzás volt, jó, hogy feloldották, de ha eleget tud róluk az ember, akkor látja, hogy nem harc, hanem játszma mindkét fél részéről.
Ez az ember vérfagyasztó is tud lenni, ha akar, és most akart. ..
Katt...
chuck-d 2016.06.05 03:20:59
már húznék aludni, a főmeccs amúgy is egy áldozatbemutatás lesz, erre Bruce Leeroy 10 napos beugróként átment mátrixba, aztán jött a csaj-Wandy a mészárlással, de ezért nem kommentelnék, hanem:
www.mmafighting.com/2016/6/4/11859804/brock-lesnar-close-to-finalizing-deal-to-fight-at-ufc-200
a Nagy Fehér visszatérésével játszanak az UFC 200-ra, ami már csak azért is érdekes, mert hivatalosan visszavonult az MMA-tól, és az új dopping ellenőrzési szabályok szerint a visszatérés 4 hónapos hugyos-véres procedúra. ezért is visszakozott 1 nap után az ír díva.
a másik érdekesség, hogy a Fight Pass közvetítés alatt a Fedor meccset reklámozták Rogan felszopásával, mert az amerikai exkluzív jogok az UFC-nél landoltak.
és hogy felrakjuk a habot a clickbait tortára:
www.instagram.com/p/BGQJYQVOPpo/
Nate. Dana. Stockton slap.
én már most surprised, motherfuckers.
  Ez nem kamu, már ki is vették a UFC 200 programjából...
Nemrég még Nate Diaz akarta megpofozni Justin Biebert - köztük már minden oké! - de végül Gunnar Nelson volt az, aki a tettek mezejére lépett, és megerőszakolta a kanadai popherceget. Az izlandi váltósúlyú a tavalyi akciójához hasonlóan idén is összeállt anyaklubja, a Mjölnir MMA személyzetével egy…..
Novemberben még erősen gondolkodtam, hogy kimegyek Londonba, most örülök, hogy nem tettem...
chuck-d 2016.03.08 14:43:30
@Glynch: szerintem semmi baj a májaddal, ha a karrierszempontokat nézzük, nem lehet jobban egyetérteni veled, mint amennyire én :)
viszont tény, hogy addig nem ment le középbe, és tény:
mmaartmartial.com/anderson-silva-would-rather-retire-than-face-training-buddies-lyoto-machida-and-ronaldo-jacaresouza/
ez csak a legutóbbi, de sokszor nyilatkoztak hasonlóan előtte is mindig. ettől még megoldhatják műbalhéval, meg én ezt a cimbivel nem meccselek dolgot sem tudom hova tenni a profi sport élvonalában, de eddig ez a helyzet velük. szerencsétlen amúgy a középpel még nagyobbat szopott, de ez más téma.

az örmény levitte Hallt a menet elején és végig gurultak meg GNP, ezzel dominált, ebből az állóharcbeli képességekre következtetni, hogy ott ki nyer tudással vagy mázlival eléggé a zaccból jóslás kategória, főleg, hogy Hall legépelte a picsába. a feka tudása az állóharc, azon belül is a váratlan, robbanékony és nagy erejű találatok, döntően lábbal, kézzel max okés, levitel és föld gyenge, tehát ha még azt is elvitatjuk, amiben kiemelkedő, akkor lényegében szart sem tud.

ha már így megérzünk, úgy sejtem te inkább arra célzol, hogy Mousasi 10-ből kilencszer simán verné az össztudás különbség miatt, és Hall mázlija, hogy ez a tizedik volt. a rúgás, a befejezés nem lucky, hanem mondjuk úgy a meccs. :) ezt nem vitatom. szerencsés az örmény upkickje volt anno még Jacaré ellen.

Gegard nem volt kick-box bajnok, csak hozott jó mérkőzéseket, de azokon is kézzel dominált, mert ökölvívásban viszont tényleg - holland - bajnok volt. a jab meg nála inkább straight left, európai iskola, párhuzamos vállak, nem csak megpiszkál, viszont nem kell bemenni parasztlengő távba, Leites meg képzetlenebb, de viszonylag nagy ütő. patikamérlegen kijön a számítás. csak kurvára nem nézőbarát, aláírom.

tetszem érteni a problémát, de lehet elgondolkodott, hogy vereség után egy dolog rosszabb egy unalmas biztonsági meccsnél, a még egy vereség. ő nem az, aki ha fun fightot hoz kicsapva, akkor is mindenképp megtartják, a szűk rajongói csoporton kívül kevesebbet mozgat, mint egy Bendo, és furcsa döntések mennek az UFC-nél, nem ismerjük a hátteret.

sajnos a vízválasztó megjegyzéssel egyet kell értenem, a Reem viszont nem most kezdett el silánykodni, a Werdum elleni győzelmét nehéz alulmúlnia. :)

az önbizalom meg azoknál is törékeny, akiknek a legtöbb van, erre a hétvége is jó példa.
chuck-d 2016.03.09 14:03:14
@Glynch: nem korai, azon a meccsen meg lett törve az ütésekkel. megfogva Fedor volt Fujita ellen, ha kinyitod a szótárt a haltáncnál, azt a gifet találod. Diaz nem lett hirtelen nagy ütő, felőröl mentálisan és fizikálisan. Conornál is ez a kettő versenyzett már, de előbbi jött el hamarabb. hogy ezt mennyire heveri ki a következő meccsre, majd kiderül, lehet teljesen, meglátjuk, nem úgy értettem, hogy mostantól egy megtört ember lett. de itt a kezeibe és állába vetett hite - és ezen alapul a ring-önbizalma - megbicsaklott. a PR tevékenysége és közszereplő személyisége más dolog, ezeket majd alakítják.
Anderson, Velasquez, sőt, akár Cyborg is lehetőséget kaphat a rongyolásra...
chuck-d 2016.03.17 18:46:18
Cyborg már egy éve Zuffa alkalmazott, nem kell kölcsönkérni:
www.foxsports.com/ufc/story/cris-cyborg-justino-is-signed-to-the-ufc-032615
Mitrione komoly anyaggal támadja jelenleg a Browne meccs eredményét, amit úgy tűnik bíróként utóbbi haverja vezetett le számtalan hibával, kétes engedéllyel.
ha már hírek, a Bellatorhoz igazolt veterán Leben nem ment át az orvosi vizsgálatokon, 18%-on pumpál a szíve, itt már nem a versenyzés, hanem az élete a tét.
RorMac megkapta az UFC szarcsövét, eredetileg az angol kártyán ment volna Lombard ellen, ezt át akarták rakni Ausztráliába, amihez a kanadai több pénzt kért volna, erre azt látja, hogy Hector új ellenfelet kap, ő meg a szerződésének utolsó meccsének a Big Rigget legyaluló Thompsont. mindezt az új szerződés és pénz tárgyalásai közepette, aminek jelenlegi állása, hogy Rory a meccs után szabad lesz, a gyerek meg jön. legyél lojális, a cég meg rászarik a tányérodra, amikor rajtuk a sor.