Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TÓTH Bella

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három évvel ezelőtt írtunk először a Basic Plus Kft-ről és az  agresszív irodaszerforgalmazó módszerükről. Mihály friss sztorija elszomorító, mert a társaság még mindig talpon van és továbbra is cégekre próbálja ráerőszakolni a nagyértékű, de valójában soha meg…..
TÓTH Bella 2010.06.10 08:26:11
Sziasztok!

Nos... Akkor én is hozzászólnék. Mivel én is dolgoztam ennél a cégnél még a régi szép időkben! Jobb is , hogy kirúgtak. Kirúgtak.... be sem voltam jelentve!
A cég maga úgy működik, hogy behivnak egy állásinterjúra, ott van rajtatok kivül még 20 ember, szedett vedett társaság. Kiválsztanak 10 embert, egyik nap bemegy öt másnap is öt. Úgy történik a betanítás, hogy HÁTTAL le kell ülni behallgatni, hogy telefonál a másik. De közben semmit nem hallasz mert üvölt a zene, és az alpári vezetők pedig üvöltve vonyítva röhögnek.
Aztán délután, ha gondolod, leülhetsz dolgozni. A munka lényege, add el a terméket. A címanyag amiből dolgozni lehet, hiányos, szar régi internetről kinyomtatott cégnevek teloszámok. Semmi info a cégről, még a cégvezető neve sem. Azt várják, hogy kurválkodj a telefonba! Suttogos hangon kétértelmű megjegyzések. Ha ilyen munkát akarok elmegyek szextelefonosnak. Jobban is fizet.
A csomag, nem ér 10ezer forintot sem..... legalábbis az én meglátásom szerint.
Egy pár szó a csapatról. Van egy "kemény mag" ami pár agyonszolizott partypicsából áll. Olyan sötétek mint a frissen művel föld a tanyákon. Egész nap sétálgatnak, kávéznak, és nyavajognak, hogy jajj nem birnak dolgozni. igen eladják a termékeket.... de hogy? :)
Sajnos neveket nem tudok, mert nem emlékszem rá, meg mindenki kamu nevekkel volt ott, mivel senki nincs bejelentve. Sokan munkanélkülin meg gyesen vannak és ugy dolgoznak ott.
Egyre viszont emlékszem volt egy Judit nevű lány, aki helyett jött egy szőke. Arra lettem figyelmes, egyfolytában a háta mögött beszélnek, de a vicces az volt, hogy a szőkét is kibeszélték aki a helyére jött. Kiröhögték , hogy igy néz ki úgy néz ki, ilyen sötét olyan sötét...
Elvileg ő kis csapatvezető volt, vagy mi. Még jó , hogy tisztelik az alkalmazottak.

Szóval ez a pár nap amit ennél a cégnél töltöttem, rádöbbentett arra, hogy még soha nem volt rossz munkahelyem! Tudom mit nem akarok csinálni.
Nem akarok egy csapat beképzelt agyonszolizott divatmaca között dolgozni, akiknek se agyuk se életük. Egymást beszélik ki, és röhögnek rajta. Nincs tisztelet megbecsülés.
Az egészben azok a lányok érnek valamit, akik az ugy mond nagy csapatban vannak benne. Segitőkészek kedvesek, aranyosak. Kívánom nekik, hogy valahol máshol találjanak egy jól fizető állást!
Ahova be van jelentve, fizetik utána a járulékokat, mert havi 80-100 ezer ft-ért simán találtok egy jobbat!

A kemény magnak üzenem, tanulják meg az alázatot. Mert ezzel a stílussal, hozzá állással két nap után kirúgják egy másik munkahelyről, ahol nem kurválkodni, hanem dolgozni kell!

Őszinte leszek, a dent olvasottak és a tapasztaltak alapján, örülök neki, hogy nem volt eladásom, és még időben szabadultam.......

Mindig van jobb!