Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jove

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mezőberényben járt a kis családunk, az Alföld Turista Egyesület, és a Piactéri ABC immáron 7. alkalommal megrendezésre került Szilveszteri Futógáláján. Készültek képek, s ha már így alakult, megmutatom, hogyan is lehet Awesome video-t létrehozni Google Pluszon…..
Híresztelések szerint a Google új Nexus készüléke szembe megy a trenddel, nem veszi fel a fegyvert a képernyőháború átmérőjét illetve felbontását illetően. Vagyis nem lesz 5-6" körüli képernyőméret és milliószor millió megjelenített pixelmennyiség. Számszerűsítve a…..
Bár a gólokat Rooney és Lampard lőtték, tegnap Walcott volt az Anglia-Brazilia (2-1) meccs hőse. Mindkét gól előtt főszereplő volt, de ezen kívül is úgy játszott, hogy a védőjét le kellett cserélni, mert nagyon megalázó dolgokat művelt vele. Már (!!) 23 éves. Nagyon értett…..
Úgy fél éve jelent meg a HTC One szériája, és azon belül is a nonpluszultra One X. Bármennyire is jó sajtót kapott a készülék, a kellemesen csengő visszhangot szinte teljesen elnyomta a Samsung dübörgő marketinggépezete. Most, hogy az elmúlt hónapban szinte minden nagy gyártó…..
Ha célba értél, az jó, nagyon jó :)Bár mind a mai napig nem sikerült felfognom, hogy megcsináltam, amire 4 éve vágytam. Persze ennek a 4 évnek a nagyobb része csak álmodozás volt. A tevőleges időtartam 1 év és 8 hónap :), szinte napra pontosan.Lefutottam a félmaratont. Közben…..
Továbbra is készülnek a Jelly Bean ROM-ok mind a nagy gyártók, mind pedig az android rajongó programozók műhelyeiben. Nézzük tehát a frissítésekről érkező legújabb híreket. Lássuk, ki mit ígér és mikorra: A Samsung gőzerővel fejleszti a legújabb zászlóshajójára…..
Az egy hét múlva kezdődő Google I/O konferencia számos izgalmat rejteget minden geek számára, többek között a Nexus tablet leleplezésével együtt a következő Android-verzió, a Jelly Bean kódnevű (talán 4.1, vagy 4.2-es sorszámú) OS hivatalos bejelentését (tegye fel a kezét,…..
Király Ferenc 38 éve tudja, számára egyetlen autó létezik csak a világon. 26 éve az az autó az övé. Tanulság: autóvallást alapítani nem könnyű, de egy karcagi garázsból is lehetséges. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Eljött az önkormányzati választás ideje Dunakeszin is. A közelgő eseményről egy méltó infrastrukturális beruházással kívánt megemlékezni a városvezetés, még időben, néhány héttel a kitűzött dátum előtt. A választók számára jól látható infrastruktúra pedig nem…..
jove 2010.10.14 23:03:35
@szajkó: valóban nem, de szerintem 1-2 éven belül meglesz.
jove 2010.10.14 23:04:13
@jove: ja, ha kapnak rá uniós forrást. Már készítik elő a pályázatot. Szerintem komolyan gondolják. Ezt kivételesen.
Felvenni lehet vele USB meghajtóra, de valahogy sikerülhetett volna jobban is.  Kis méretű, változattól függően sötét vagy ezüst-szerű burkolatba zárt készülék az Alcor HD-2000. Conax dekóder modult is tartalmaz a készülék, így Terra+ előfizetői kártya birtokában a…..