Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Serena

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Halál a macskákra! 2011.08.27 17:30:00
Ez itt a két kutyám. A nagyobbik, Lloyd, egy 55 kilós hovawart. Nemcsak a macskák, de a kutyák, sőt a betörők réme is ő, hatalmas, gyors és erős, nem lennék zsákmányállat a közelében. A kicsit Vikinek hívják, és bár még csak 9 hónapos, már most 23 kilós, csupa izom,…..
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
Serena 2010.06.11 14:25:00
Azért védjük meg az otthonszülést is:
Az anya idegességét, pánikják, mint tudjuk a gyerek rohadtul érzi főleg, ha még össze vannak kötve. Akinek van már gyereke vagy akár férfiember létére végignézte a felesége terhességét tudja ezt. Nem szükséges bizonyítani, de nem hiszem, hogy egyetlen értelmes orvos megkérdőjelezi.

Na és ezek után azok a parasztok akik nővéreknek, orvosoknak hívják magukat és rontják a "Született orvosok, nővérek, ápolók" hírét bezárják a kórházba valahova az anyát, hogy tessék köcsög vajúdjál, szenvedj majd, ha van időm visszajövök hát így el tudom képzelni milyen felemelő érzés lehet szülni.
Amíg az esetek jó nagy hányadában ezt hallja, látja az ember és a csúszópénz sem megoldás addig minden lehetőséget megragad annak érdekében, hogy ne így legyen.
DE:
A anyának csak KÖTELESSÉGEI vannak a születendő gyerekkel kapcsolatban. Vagyis nincs joga olyan döntést hozni, hogy veszélyezteti a gyerek egészségét. Amikor belevágtak már előre tudta, hogy ez lesz úgyhogy szenvedje meg a következményeket, vagy ne szórakozzon egy ember(gyerek) életével.
DE:
A kórháznak az otthon szülést kell támogatni minden eszközzel. De nem a NŐ otthonában kell levezetni, hanem a kórház szülészetét és az összes ehhez tartozó részt kell otthonossá tenni.
Több kilóméterre a kórháztól szülni felelőtlenség és gondatlanságból elkövetett veszélyeztetés. Nem is tudom miért nem csukják le az anyákat ezért. A törvény világos, vagy nem?
Viszont az ahogy a kórházban bánnak a terhes nőkkel kb hasonló bűnnek számít. Simán ki kéne rúgni az összes olyan egészségügyi dolgozót aki nem tud normálisan viselkedni.
Arra panaszkodnak, hogy kevés fizetést kapnak. És, ha bunkók akkor több lesz? Akkor többet ér az a pénz? Ha már ott kell lenniük, dolgozni akkor próbáljanak meg normálisak lenni és rendesen elvégezni a munkájukat.

És végezetül minden tiszteletem azoké az orvosoké, nővéreké, ápolóké akik lelkiismeretesen, emberségesen végzik a munkájukat és úgy kezelik a beteget ahogy egy embert szokás. Találkoztam ilyenekkel, nagyon kevesen vannak...
w Szép új világ 2010.06.09 05:45:00
Nagy kő esett le a szívemről, ki tudja, hol áll meg. A világraszóló balfaszkodás után Orbán Viktor szót kér az Országgyűlésben (eleve!), és az évtizednyi sötét parasztvakítást félretolva értelmesen kezd beszélni. Amit mond, annak csekély köze van persze ahhoz, amivel…..
Serena 2010.06.09 14:56:46
Nem tudom mit kell ezen küzdeni:
Van X millió ember akinek a DOLGOZÓ nép adna némi pénzt azért, hogy a gyerekét fel tudja nevelni.
Ezért cserébe azt kéri, hogy a gyerek járhasson iskolába, óvodába, foglalkozzanak velük, ha már otthon ülnek.
Még csak nem is kell képmutatónak lenni, hogy szeretetből: ez a generáció fogja majd őket eltartani, ha megöregednek. Ahogy minden társadalomban így megy.
Ehhez képest ez a pénz a játékgépekben és a májban, tüdőben landol a gyerek és az iskolák helyett.
Vagyis 20 év múlva amikor a mostani Dolgozók megöregednek és esetleg nyugdíjba mennének (ami nem jelent munkanélküliséget csak mondjuk 60 évesen kicsit kevesebbet tud dolgozni). Nem lesz senki aki megtermelje az élelmiszert stb...
Két megoldás van:
1, nem csinálunk semmit és 20 év múlva tönkremegyünk, mcdöglünk, depisek leszünk, éhezünk, anarchiába fulladunk stb...stb...
2, minden eszközzel drasztikusan megoldjuk ezt a problémát. Nem azzal, hogy kérlek szépen légyszíves. Nem: Csináld vagy nem kapsz semmit! És ez nem egy-egy népcsoportra, hanem minden Magyar Emberre igaz. Hogy most éppen kik vannak többen ebben a helyzetben lényegtelen. Annyiban érdekes, hogy meg kéne érteni miért csinálják ezt és az okot orvosolni.

"B" változat pedig aki nem tudja elnézni, hogy egy gyerek önhibáján kívül éhezik és nincs esélye arra, hogy "Legyen valaki" azt még jobban irritálja az, hogy bizonyos emberek azt hiszik ők rendelkeznek a gyerek élete felett. Istent játszanak. Tévedés: Nincs joguk a gyerek sorsáról ilyen szinten dönteni.
Ha ezt teszik akkor megsértik a törvényt és ezért büntetést érdemelnének.
Ha segíteni szeretnél bármilyen módon, kattints ide! Hamarosan útnak indulunk, folytatás itt! [2010. június 7., 9:32] Elképzelhető, hogy az adományok átvevőit csak nehezen, vagy csak munkaidő után fogjátok elérni, mert aki nem tudott szabadságot kivenni, annak muszáj dolgoznia. Én…..
Serena 2010.06.05 13:17:19
@dagger: nem tudom, de azért egy olyan országnak ahol néha szokott picike árvízecske lenni talán illik egy-két ilyet tartani, gondolom sofőr lenne rá.
Megjavítani meg a Magyar mindent meg tud, a kérdés csak az, hogy mit csináljunk belőle, kétéltűt vagy űrhajót. Szerintem mindkettő menne :)
Serena 2010.06.05 13:55:17
@Szücsesz: Na most ÁLLJUNK meg egy szóra!
Ezek szerint a köcsög sajtónak lehet repdesni, hogy profitot keressen, de ti meg ott ültök és nem engednek felszállni?

Kíváncsi lennék az árvíz hány példányba kérvényezte, hogy betörhessen Magyarországra.
Ezt soha nem fogom megérteni, a természet nem bürokratikus akkor mi hogyan védekezhetünk ellene bürökratikusan?
Ő nem kérdez csak jön és akkor nekünk is mennünk kell.

Mindig le vagyunk maradva pár órával, nappal, hétten.
Nem lesz ez így jó.
Remek, hogy vannak olyan Homár-olvasók, akik ha kell, személyesen is fellépnek, ha szorult helyzetbe került külföldit látnak. FaBRIK a kisföldalattin lépett akcióba, egy brit házaspár oldalán. Egyikük jegye nem volt kezelve, meg is kapták érte a magukét, pedig FaBRIK sokkal több…..
Serena 2010.05.06 01:43:36
Azért legyünk realisták:
Itthon az emberek jó része bliccel és bliccelni is fog mivel nem akar fizetni.
Sportot űznek abból, hogy jegy nélkül utaznak.
A szemlélet pedig: Minek fizessek, ha mások sem fizetnek, minek fizessek ilyen ***ar szolgáltatásért.

Indokot pedig mindig lehet találni, hogy miért nem a bliccelők miatt van csőd szélén a BKV.

Másik oldal:
Amíg ilyen gáz az értékesítési konstrukció addig ne várja a BKV, hogy egy forintot is kifizet normális ember ezért. Max kényszerből ami nem igazán jó.
Amíg autóval olcsóbb és gyorsabb utazni és a 6 éven aluli gyerekkel drágább utazni, mint a 6 éven felülivel addig ne akarjon pénzt egyetlen BKV alkalmazott sem.
Igen: Hiába ingyenes 6 éves kor alatt az utazás, de valakinek kísérnie kell.
Családi jegyet pedig nem kapsz csak diákigazolvánnyal mivel az óvodás biztosan csal és nem is a család tagja.
Így egy hétvége 48 órával számolva:
Családi jegy 2 felnőtt+gyerekek=2200 FT
Ha nincs akkor a gyerek jön ingyen a két felnőtt pedig fizet 48 óráért 2x2=4 napijegyet=6200 Ft.
Aki ezt így engedélyezte az hülye mást nem lehet rá mondani vagy nem gondolta végig azt amit leírt.
Direkt kifaggattam a jegyárust és ő semmi rosszat nem látott ebben.
2010. februártól, ha jól láttam megváltoztatták, de még itt sem pontos a meghatározás:
"Az iskolás gyermekeknek rendelkezniük kell érvényes diákigazolvánnyal, külföldi gyermekeknek ennek hiányában útlevéllel."
Ki dönti el, hogy a gyerek iskolás-e?
Ránézésre az ellenőr aki bünetni akar?
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
Belsőség Csúnya gazdagok! 2010.02.03 11:34:00
  Egy 30 milliós ház után 75 ezret kellett volna fizetni. Egy félmilliós Saab vagyonadója: 61 ezer. Vélemények azonos című írásunkról...
Tékozló Homár Bezárt a ScienNet 2009.11.26 16:35:00
Tegnap még csak egy békés PSZÁF-vizsgálat, ma viszont egy összehangolt VPOP-kommandó csapott le a Sciennet-hálózatra. Többszázmilliós adócsalás vádja miatt a network összes magyar számláját befagyasztották, a csoport mögött álló Headmin Kft vezetőjét őrizetbe vették,…..
Serena 2009.11.26 17:14:37
A lyoness nem offshore cégek mögül csinálja és, ha jól láttam a PSZÁF őket is megvizsgálta és jónak találta:
www.pszaf.hu/topmenu/apszaf/hatosagi_szerzodesek/hat_szerz_2008/hat_szerz_Lyoness.html

És ők, ha hinni lehet a szövegnek akkor elkülönített számlán tartják az ügyfelek pénzét meg hasonló.
Ha nem működne biztos ők is offshore cégek mögé rejtőznének stb...

Nem védeni akarom őket, de igazság szerint jobb, ha visszakapod azt az 1-2%-ot, mintha TV reklámra költené a cég és a termék árába építené bele.
Drámai fordulat történt kaukázusikefírfronton, a Danone levette Activia-termékéről a "kefír" elnevezést, ami így Kaukázusi ~ maradt. A ~ titkára a hátoldalon derül fény, egészen pontosan "Activia Kaukázusi kefír jellegű, élőkultúrát tartalmazó, félzsíros,…..
Írtunk már arról, hogy a Vám- és Pénzügyőrség lehetetlen feladatot vállalt az adócsalással gyanúsított szlovák rendszámos autók ellenőrzésével. Azt is, hogy furcsa így hasraütéses alapon kipécézni épp a szlovák rendszámokat, amikor az igazán nagy értékű autókat a…..
A Zugügyvéd egy elég szomorú történetet kapott az egyik kollégától. A belinkelt alapítványi hír bevezetőjétől is elszégyelli magát egy jószándékú olvasó: Összeszerveződött szomszédok próbálják elérni, hogy fogyatékossággal élő embereket tiltsanak ki egy…..